Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in schorpioen

De zon komt op 23 oktober in Schorpioen waar ze zal blijven tot 22 november.

Tijdens het verblijf van de zon in Schorpioen, en afhankelijk van haar invloed op je geboortehoroscoop, kun je in contact komen met diepere en donkerdere aspecten van jezelf. U bent niet geïnteresseerd in het oppervlakkige, en in plaats daarvan wilt u de diepte induiken en ontdekken wat er onder de oppervlakte verborgen is.

U kunt mysterieus overkomen op anderen en u zult uzelf alleen onthullen aan diegenen die hebben bewezen dat ze te vertrouwen zijn. Je gevoelens zijn intens en je bent misschien bang dat je mensen afschrikt als ze zien hoe gepassioneerd en extreem je kunt zijn. In werkelijkheid ben je waarschijnlijk bang om jezelf kwetsbaar op te stellen. Maar als je je emoties en innerlijke waarheid verbergt, mis je de intimiteit en authentieke verbinding waar je naar verlangt. Als je het risico neemt om jezelf bloot te geven, kun je je band met een significante ander verdiepen en versterken.

Je verlangen om de diepten te verkennen en je intuïtieve krachten te gebruiken om verborgen motivaties bloot te leggen, zou je ertoe kunnen brengen om psychologie of astrologie te gaan studeren. Onderzoek en research kunnen ook lonend zijn. Je hebt de focus en wilskracht om een project tot een goed einde te brengen, wat betekent dat je moet graven tot je bij de wortel of de kern van het probleem bent aangekomen. U bent meedogenloos in uw streven naar de waarheid.

Onder de invloed van de Schorpioenzon hebt u het potentieel om oude wonden te helen en een situatie die is vastgelopen te transformeren. De sleutel is de bereidheid om het verleden los te laten, los te laten wat je ontgroeid bent en jezelf en anderen te vergeven.

Neem vandaag nog contact op met een KEEN-adviseur voor een gedetailleerde lezing over wat deze gebeurtenis betekent voor u.