Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zomer 2018 planetaire kalender: de helende kracht van stilte

De zomer wordt een tijd van bezinning, herevaluatie en het herontwerpen van ons leven op vele verschillende gebieden. Vijf planeten zullen retrograde gaan, of zes als je Chiron meetelt, de asteroïde die bekend staat als de 'gewonde genezer'.

Het komt zelden voor dat de helft van de planeten in de westerse astrologie retrograde gaan, en de zomer zal een tijd zijn om het beste te maken van de lange, warme zomerdagen. Tegen de herfst zullen we verbaasd zijn over de veranderingen die hebben plaatsgevonden.

Velen houden er niet van als dingen langzamer gaan, maar het is tijd om opnieuw toegang te krijgen en te herzien in plaats van nieuwe ondernemingen te starten. Als u toch aan nieuwe projecten begint, verwacht dan vertragingen, obstakels, en weet dat het project deze zomer misschien nog niet van de grond komt.

Er schuilt magie in de stilte en de vertraging van de activiteit, als je de tijd neemt om na te denken en je te herinneren wat je lang geleden dacht te zijn vergeten. De wereld kan stil, vredig en bezinnend lijken. Dit is de tijd om opnieuw contact te maken met het verleden, oude projecten op te pakken en te beslissen wat er ten goede kan worden veranderd, en gewoon zo vaak als je kunt je tenen in het water te steken. Er is meer in het leven dan altijd maar voorwaarts te snellen, met volle kracht vooruit.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Laat vandaag nog een astrologische lezing doen!

Dit is niet negatief, maar een deel van het natuurlijke cyclus van het leven. Er zullen dingen aan het licht komen die geweten moeten worden, en misschien ervaar je een gevoel dat je iets had moeten weten waarvan je je eerder niet bewust was. Leef elke dag en vind er het goede in. Laat de dingen los die niet waar blijken te zijn, sluit vrede met de rest en weet dat alle dingen een doel dienen.

Veel situaties zullen tot een einde komen, en ook al lijkt het langzaam te gaan, eronder is veel gaande.Het is net als kijken naar een bloem die groeit. Het begint als een zaadje en er gebeurt lange tijd niets, en dan op een dag ontdek je dat er een bloei is.

Om je de komende maanden door energieverschuivingen te leiden, is hier een blik op de planetaire kalender van deze zomer:

Juni 26 - 27 augustus: Mars in Retrograde

Mars gaat retrograde op 9 graden Waterman. Op 14 augustus gaat hij terug naar Steenbok, waar hij direct wordt. Mars' retrograde beïnvloedt het energieniveau en we worden ongelukgevoelig. Er kan frustratie en woede ontstaan omdat de dingen niet snel gaan en vast lijken te zitten.

Dit is niet het moment om een electieve operatie te ondergaan, een bedrijf te starten of nieuwe ondernemingen te starten. Omdat Mars heerst over mannen, kunnen zij in sommige gevallen ook retrograde lijken te gaan. Mars regeert ook actie, politie en leger, conflicten, wapens en woede. Zaken of mensen kunnen meer manipulatief en boos worden in deze tijd of we kunnen dit zelf ervaren. Veel

Mars en de Zuidknoop staan deze zomer twee keer tegenover elkaar en dit heeft te maken met het loslaten van situaties die je leven niet langer dienen.

Als Mars retrograde of direct op een planeet in je persoonlijke horoscoop staat, kan er sprake zijn van een uiting van strijdlustige energie, hoofdpijn en andere klachten. Dit is zeker het moment om een paar dagen afstand te nemen en te ontspannen.

De 'schaduwperiode' van retrograde Mars duurt tot 9 oktober, wanneer de energie eindelijk zijn normale tempo hervat.

Juli 10 - Jupiter draait direct

Dit is goed nieuws! De planeet van winst en expansie wordt direct op 13 graden van Schorpioen.

Terwijl hij retrograde is, zullen dingen die door de planeet van expansie worden beloofd misschien nooit uitkomen, of op een mindere manier. Terwijl Jupiter direct wordt in Schorpioen, kunnen zaken die te maken hebben met geld en financiën opleven, omdat Jupiter heerst over het 8e huis van seks, geld, belastingen, erfenissen, hypotheken en verzekeringen, of rechtszaken. U zult winst zien in welk huis Jupiter ook in uw persoonlijke horoscoop passeert.

Hoe zal retrograde u beïnvloeden? Spreek vandaag nog met een deskundige astroloog!

Juli 26 - Mercurius in Retrograde

Mercurius zal retrograde gaan op 23 graden van Leeuw, en weer direct worden op 19 augustus, op 11 graden van Leeuw. Leeuw regeert het 5e huis van kinderen, vrienden en liefdeszaken. Er kunnen zich problemen voordoen in deze gebieden. Dit is zeker een tijd om afstand te nemen, te observeren alsof het van een afstand is, en soms moeten we op onze schreden terugkeren.

Misverstanden kunnen veel voorkomen en het is het beste om ze niet te serieus te nemen. Sommige relaties zullen eindigen als ze op het randje wankelen, en andere relaties uit het verleden kunnen weer bij elkaar komen, of je kunt contact leggen met degenen die je eerder hebt gekend.

Je moet niet trouwen, je niet verloven, geen dure spullen kopen, geen auto's kopen en geen beslissingen nemen die lang duren. Indien mogelijk, moet u niet aan een baan beginnen. Als u echter een baan nodig hebt, is het beter er een te nemen dan er geen te hebben. In de toekomst zou de baan kunnen veranderen, of u zou opnieuw kunnen verhuizen.

Augustus 7 - Uranus in Retrograde

Uranus retrogradeert elk jaar en is niet zo duidelijk als de sneller bewegende planeten zoals Mars en Mercurius. U zult deze transit meer opmerken als Uranus een planeet in uw persoonlijke horoscoop op 0-2 graden van Stier, Leeuw, Schorpioen of Waterman aspecteert.

Uranus regeert innovaties, onverwachte gebeurtenissen, schokken en verrassingen, nieuwe concepten en ideeën. Het gaat om de hogere niveaus van communicatie en denken.

September 6 - Saturnus wordt direct

Saturnus staat in Steenbok en wordt hier als thuis beschouwd, waardoor hij zeer krachtig is. Situaties kunnen zwaarder en meer beperkend lijken tijdens de retrograde, vooral als het uw persoonlijke grafiek beïnvloedt.

Terwijl in retrograde, Saturnus vertraagt het normale tempo van de activiteit, zodat betere methoden kunnen worden ontwikkeld en georganiseerd. Saturnus regeert de structuren in ons leven en stelt ons in staat om onze persoonlijke grenzen te ontwikkelen.

Als Saturnus direct wordt, kan dit goed nieuws zijn voor veel kwesties en situaties die zijn blijven steken. Dit geldt zowel voor het individu als voor het collectief. Saturnus kan op veel gebieden een realiteitscheck zijn.

Hoewel de zomer soms trager kan lijken, zal het een verbazingwekkend iets zijn om de planeten weer direct te zien worden, en de timing zal allemaal perfect zijn.

Over de auteur:

Leslie begon op zeer jonge leeftijd metafysica te bestuderen. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie in de jaren 1980-90. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een reading van Leslie!