Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Deze maansverduistering zal passie en verlangen ontsluiten

De volle maan op 2 januari is een totale maansverduistering die valt op 0 graden van Leeuw. Dit wordt beschouwd als een supermaan, en het hoogtepunt van deze eclips is net na middernacht, EST. Dit wordt de "bloedwolfmaan" genoemd, omdat de maan tijdens de verduistering volledig rood zal kleuren. De 'wolvenmaan' verwijst naar de januari-maan wanneer wilde wolven vaker huilen. Ze wordt ook wel de oude maan, ijsmaan, sneeuwmaan en de maan na Yule genoemd.

Deze eclips zal volledig zichtbaar zijn vanuit Noord- en Zuid-Amerika, en westelijke delen van Europa en Afrika. Centraal en oostelijk Afrika, Europa en Azië zullen een gedeeltelijke verduistering zien. Het zal nog vele jaren duren voordat we in de VS weer een totale maansverduistering te zien krijgen, dus beschouw dit als een kans.

Een supermaan verschijnt dichter en helderder bij de aarde en wordt geassocieerd met een verhoogde intensiteit. Aangezien deze eclips op 0 graden valt en Mercurius vierkant Uranus staat, is het mogelijk dat we in deze periode een grote weersgerelateerde gebeurtenis meemaken.

Verwacht het onverwachte

Eclips zijn net wildcards en kunnen goed of slecht lijken, afhankelijk van wat de aspecten in je persoonlijke horoscoop zijn. Net als een lantaarnpaal in de nacht laten eclipsen ons zien waar we naar toe gaan. Ze zijn vaak dramatisch of onthullen belangrijke informatie als ze een belangrijk punt in je eigen horoscoop raken. Een eclips brengt vaak nieuws met betrekking tot de grootste situaties in het leven, en de energieën kunnen minstens enkele maanden, zo niet langer, aanhouden. Vaak komt er onverwachte informatie aan het licht. En, in deze tijd kan iets volledig uit je leven worden verduisterd, of in je

Mercurius staat vierkant Uranus, en dit kan onverwacht nieuws en gebeurtenissen brengen. Deze gebeurtenissen kunnen betrekking hebben op communicatie, jongeren, kinderen, collega's, buren of andere situaties, afhankelijk van waar dit valt in uw persoonlijke horoscoop. Mercurius-Uranus transits kunnen bij sommigen nerveuze angst opwekken of verstrooid denken en snelle stemmingswisselingen. Het kan ook te maken hebben met ongelukken en het uitvallen van elektronische apparatuur, dus voorzichtigheid is geboden op deze gebieden.

Wat staat er in de sterren voor jouw toekomst? Doe vandaag nog een astrologische reading!

Hoe de eclips jouw sterrenbeeld zal beïnvloeden

De eclips zal verschillende gebieden in je leven beïnvloeden, afhankelijk van je sterrenbeeld. Hieronder vind je de jouwe!

Ram: Romance, vriendschap, creativiteit en kinderen.

Stier: Nieuws van familie, veranderingen of renovatie in huis.

Tweelingen: Nieuws van directe familie, vrienden, korte reizen, veranderingen in denken.

kreeft: Focus op geld of mogelijkheden om geld te verdienen.

Leeuw: Focus op het zelf of in de publieke belangstelling staan.

Maagd: Beëindiging, afsluiting, zelfuitsluiting, bezoek aan een vriend in het ziekenhuis.

Weegschaal: Vrienden, en groepen of organisaties.

Schorpioen: Carrière en zaken van hoge prioriteit

Boogschutter: Reizen, onderwijs en het aanboren van de hogere geest.

Steenbok: Verandering, transformatie, gezamenlijke financiën, geld en seks.

Waterman: Partners en partnerschappen, huwelijk.

Vissen: Werk, diëten en gezondheidszaken.

Liefde & Andere Intense Emoties

Dit is de laatste Leeuw-eclips in een reeks die in 2017 begon. Leeuw regeert het 5e huis van kinderen, vrienden, liefde en creativiteit. Leeuw is een vuurteken, en velen zullen in deze tijd gericht zijn op liefde en plezier omdat de paar dagen ervoor een weekend is. Emotionele en romantische relaties, of relaties met vrienden en kinderen zullen in het middelpunt staan. Het is belangrijk om te onthouden dat Leeuw leeft voor drama en theatraliteit en we zullen dit zien in de wereld en ons leven. We kunnen veel 'paleisintriges' zien, of degenen die zichzelf als 'koninklijk' beschouwen, die zich slecht gedragen.

De Zon gaat op dezelfde dag Waterman binnen en staat tegenover de Maan, zoals ze doet tijdens alle volle manen/lunaire verduisteringen. Dit zorgt voor een emotionele intensiteit en Waterman wordt geregeerd door Uranus, de planeet van plotselinge en onverwachte veranderingen.

De gebeurtenissen die zich in deze tijd voordoen, kunnen enige tijd in beslag nemen om te voltooien of volledig te begrijpen, dus verwacht geen onmiddellijke oplossing. Alle dingen zijn misschien niet helemaal duidelijk omdat Jupiter vierkant Neptunus staat, wat een belangrijke transit is in heel 2019.

Krijg een lezing op basis van je sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Tijd om te verwennen

Jupiter staat conjunct Venus op 15 graden Boogschutter, en dit is de enige dag in het jaar dat deze planeten elkaar zullen ontmoeten. Jupiter en Venus samen is een aangename, maar niet overdreven verwennende overgang. Overdrijf te veel en je zult de volgende dag het gelag moeten betalen. Jupiter en Venus zijn de twee planeten van expansie en Venus heerst over liefde, entertainment, ons sociale leven en waarden. Boogschutter wordt geregeerd door Jupiter die hier thuis is, waardoor dit een krachtige planetaire verbinding is die geneigd is tot plezier en vermaak, hogere idealen en nieuwe ondernemingen. Omdat zowel Jupiter als Venus vierkant Neptunus staan zou je kunnen voelen dat er magie in de lucht hangt en het

Leeuw houdt van aandacht, om in het openbaar te zijn en opgemerkt te worden. Leeuw beheerst het podium, en veel mensen zullen in deze tijd de aandacht opeisen, en Leeuw is een van de meest flitsende tekens.

Conflict & verwarring

Jupiter vierkant Neptunus kan voor sommigen magisch lijken, en er zit een creatief en spiritueel element in, maar Neptunus is de planeet van illusie, waan en verwarring, dus het is noodzakelijk om veel dingen vanuit een helder en onbevooroordeeld perspectief te bekijken, want Neptunus kan vervormen, verwarren en kan rook en spiegels voorstellen in plaats van feiten. Neptunus is de planeet die bekend staat om bedrog, en ook om zelfbedrog.

Geduld, zelfbeheersing en aanpassingsvermogen zijn kwaliteiten die in deze periode van pas zullen komen. Mars staat ook vierkant Saturnus op 13 graden Ram/Kapril en voegt een extra dimensie of laag toe aan deze eclips. Mars-Saturnus duidt op frustratie, blokkades en verandering of in sommige gevallen beëindiging.

In het beste geval kan Mars Saturnusvierkant verandering brengen, maar het is geen gemakkelijke transit om te hanteren en veel mensen zullen boos of overstuur lijken te zijn, of in feite boos of overstuur zijn. Dit is niet het moment om een opkomend conflict of drama uit te praten, maar om te wachten op een dag waarop de energie rustiger is.

Over de auteur:

Leslie begon al op jonge leeftijd metafysica te bestuderen. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie in de jaren 1980-90. Leslie kwam bij Keen in 2002 en specialiseert zich in relaties, scheidingen, financiën, en tijdskaders met betrekking tot specifieke levens

Geef vandaag nog een astrologische lezing van Leslie Hale! Klik hier om begonnen.