Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal man ram vrouw verenigbaarheid

Een match tussen een Weegschaal-man en een Ram-vrouw doet toeschouwers vaak in verwarring op hun hoofd krabben. Deze twee tekens staan zo lijnrecht tegenover elkaar en toch worden ze universeel erkend als het ideale astrologische karmische partnerschap omdat ze de grootste compatibiliteit met elkaar hebben. Wordt alles plotseling vredig als dit paar samen is? Helemaal niet. Weegschaalmannen en Ramvrouwen hebben zeker wat we in dit geval een "werkrelatie" zouden moeten noemen. Het zal niet allemaal blauwe luchten en vlinders zijn, maar jullie band, ongeacht het type relatie, zal bijna onbreekbaar zijn. De onmiddellijke charme van een tegengestelde persoonlijkheid is de magneet die lonkt naar het begin van vriendschappen en intieme relaties, maar de echte reis is nog maar net begonnen. Als je een Ram-vrouw bent die hopeloos verliefd is op een Weegschaal-man of vice versa, lees dan verder om meer inzicht te krijgen in het waarom en wat de toekomst voor jullie match in petto zou kunnen hebben.

Basis compatibiliteit

Weegschaal-mannen zijn uiterst vredelievend van aard, geven de voorkeur aan stilte en gaan confrontaties zoveel mogelijk uit de weg. Hoewel hij zeker zal opkomen voor zijn dierbaren of wanneer hij onrechtvaardigheid ziet, zal hij bij minder dan dat de confrontatie uit de weg gaan of toegeven om een probleem te vermijden. De Ram-vrouw is precies het tegenovergestelde. Zij gedijt bij uitdagingen, zowel fysiek als interpersoonlijk, en weigert te verliezen. Competitie is uiterst belangrijk voor haar geluk, zelfs als het is gewoon sport of werk-gerelateerd. Ram vrouwen zijn nooit gelukkiger dan vers van een welverdiende overwinning. Haar agressieve, soms arrogante aard staat in direct contrast met de zachte en passieve geest van de Weegschaal-man. Deze scherpe verschillen zijn echter overweldigend aantrekkelijk voor hem, en hij is vaak niet in staat om te weerstaan aan het bewonderen van haar zowel dichtbij als veraf. De impulsiviteit van de ram maakt de Weegschaal-man gek, en zijn verlammende besluiteloosheid doet hetzelfde voor haar. Deze eigenschappen zorgen voor de meeste problemen bij het smeden van een relatie tussen de twee.

De Weegschaal-man is ongelooflijk tactvol in alles wat hij doet, terwijl de ram niets achterhoudt, altijd haar mening geeft en elke pijn die ze de vijand berokkent als een goed uitgevoerde taak beschouwt. Ze is eerlijk en open over alle dingen en zal waarschijnlijk proberen haar Weegschaalvriend of -partner met openhartigheid in het gareel te krijgen. De Ram-vrouw vindt zichzelf verenigbaar met de Weegschaal omdat ze er zeker van kan zijn dat hij haar nooit zal bevechten om de leiding en hij is vastberaden in zijn waarden. Het bestaan van een Weegschaal-man draait om evenwicht, dus het is niet verwonderlijk dat hij iemand zoekt die zo anders is dan hij, als een manier om de weegschaal gelijk te trekken. Hoewel beide tekens eigenzinnig zijn, is geen van beide te blind om de voordelen te erkennen en te respecteren van iemand die sterk is waar jij zwak bent. Als een strijd niet kan worden gewonnen door de bekwame diplomatie van Weegschaal, is Ram er om met brute kracht door de barrière te rammen.

Krijg een persoonlijke astrologische lezing voor meer inzichten over Ram-vrouwen en Weegschaal-mannen.

Liefde en relaties

Weegschaal-mannen maken gemakkelijk vrienden en zijn iets socialer dan hun Ram-tegenhangers. Het ligt in de aard van een Weegschaal om voortdurend op zoek te gaan naar zijn zielsverwant tot hij hem gevonden heeft, aangezien samenwerking en evenwicht zo belangrijk voor hem zijn. Hij zal dus waarschijnlijk een zeer grote groep vrienden hebben met voortdurend ruimte voor meer naarmate zijn zoektocht voortduurt. Bij het vinden van de liefde van zijn leven, kan zijn sociale gedrag verminderen, zolang zijn partner bereid is om hem ruim de tijd te geven. De Ram-vrouw is ook behoorlijk sociaal en staat erom bekend dat ze niet kieskeurig is wat haar vrienden betreft. Ze is gewend om te worden ondervraagd over hoe ze vrienden kan verdragen die onbetrouwbaar zijn, ondeugend of zich gedragen als eikels, maar zolang deze eigenschappen haar niet worden opgedrongen door groepsdruk, verwelkomt ze bijna iedereen en blijft ze zelf relatief onveranderlijk. Beide tekens zijn bijzonder loyaal, eerlijk en bereid om vrienden in nood een handje te helpen.

Voor langdurige relaties is Weegschaals intense verlangen naar een partner er de oorzaak van dat hij een beetje een hopeloze romanticus is. Omdat hij op zoek is naar passie, is de ram perfect voor hem. Alle vuurtekens zijn hartstochtelijk van aard en de Ram-krijgster vormt hierop geen uitzondering. Zij laat zich van haar zachte en sensuele kant zien binnen de grenzen van een intieme relatie. Seks met een De Ram-vrouw is heet, hartstochtelijk en wellustig zoals ze geen andere manier kent. Ze bruist van energie in alle andere delen van haar leven, en de slaapkamer is niet anders. . Zij zal het initiatief nemen voor bijna alle ontmoetingen die zeker frequent zullen zijn, maar de Weegschaal man moet geen outlandish kinks verwachten met zijn rechttoe rechtaan partner. Het zou oneerlijk zijn om te zeggen dat er in deze relatie op lange termijn geen ruzies zullen voorkomen, maar tussen de coöperatieve en diplomatieke aard van de Weegschaal en de vastberadenheid van de Ram om nooit te falen, kunnen bijna alle problemen redelijk worden opgelost.

Samenwerken

Ram vrouwen zijn bijna altijd competitief en ambitieus. Verslappen op het werk is praktisch ongehoord, tenzij door een koppige reactie op gecontroleerd worden. Ze werkt hard en pakt onverwachte moeilijkheden voortvarend aan, maar zal er moeite mee hebben om hulp te vragen als het buiten haar vermogen ligt. Terwijl de Ram gedijt in leidinggevende posities, is de Weegschaal de koning van het teamwerk. Hij zorgt ervoor dat alles soepel en eerlijk verloopt, en kan dus, in werkelijkheid, een betere leider zijn dan de Ram als hij ertoe wordt gedwongen. De Weegschaal man blinkt uit in beroepen die zijn creativiteit tot bloei laat komen en hem niet te hard straft voor trage besluitvorming. Samen vormen ze het perfecte team, met een evenwichtige balans tussen eigenschappen die problemen met collega's kunnen veroorzaken en een constante focus om de klus te klaren.

Ram en Weegschaal staan recht tegenover elkaar op het dierenriemwiel en dat betekent zowel conflicten als een extreme aantrekkingskracht. Velen zijn aanvankelijk sceptisch over hun vermogen om samen succesvol te zijn, maar tegenpolen trekken elkaar niet voor niets aan. In dit koppel, of het nu als vrienden of geliefden is, zul je je voortdurend in een periode van bandversterkende groei bevinden die allesbehalve negatief is. Twijfel nooit aan je capaciteiten of neem die van een kennis aan, want iedereen is uniek. Als u nog steeds op zoek bent naar liefde, is dat vaak omdat wat u dacht dat geweldig was, u in de steek heeft gelaten, dus overweeg een onconventionele aanpak. Laat de charmante Ram of de warme liefde van een Weegschaalman niet aan je voorbijgaan louter op basis van sterrenbeelden en verschillen.

Gesprek met een liefdes- en relatiehelderziende op Keen om meer te leren meer!