Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal man maagd vrouw verenigbaarheid

Als naburige tekens in de dierenriem hebben de Maagd-vrouw en de Weegschaal-man een speciale karmische band met elkaar. Dit geeft hen het potentieel om van elkaar te leren, maar het kan ook moeilijkheden veroorzaken in de romantische relatie. Maar deze match tussen aarde en lucht heeft de potentie om hun complexe compatibiliteit te laten werken.

De Weegschaal-man - De gezellige charmeur

De Weegschaal-man is een mensen-mens in hart en nieren. Hij is uitzonderlijk charmant en is altijd vriendelijk en attent voor de mensen om hem heen. Anderen vinden deze charme volkomen onweerstaanbaar. Net als de weegschaal die zijn sterrenbeeld vertegenwoordigt, zoekt de Weegschaal-man evenwicht in elk aspect van zijn leven. Hij vermijdt elk conflict dat dit delicate evenwicht in gevaar brengt. Hij is zeer intelligent en welbespraakt.

De Maagd-vrouw - Zelfvoorzienend, maar toch loyaal

In tegenstelling tot de gezellige Weegschaal is de Maagd-vrouw meer introvert. Ze is zeer zelfvoorzienend, gestructureerd en efficiënt. Ze is volledig toegewijd aan degenen van wie ze houdt, wat haar een geweldige echtgenote en moeder maakt. Ze is zeer bedreven in het helpen van anderen die pijn hebben of in moeilijkheden verkeren. Haar grootste minpunt is haar neiging om zeer kritisch te zijn over anderen.

Over iets te praten

Goede gesprekken zijn bijna een garantie wanneer de Maagd-vrouw en de Weegschaal-man samen zijn. Hij houdt van praten, dankzij zijn charmante en gezellige persoonlijkheid. De Weegschaal-man heeft geen moeite om het gesprek op gang te brengen en te houden. Dit neemt de druk weg van de Maagd-vrouw, die de neiging heeft wat gereserveerder te zijn in nieuwere relaties. Maar als ze eenmaal door haar verlegenheid heen is, heeft ze geen enkele moeite meer om vrijuit te praten. Als de zaken eenmaal op gang zijn gekomen, kunnen deze twee intellectuelen urenlang genieten van geweldige gesprekken.

A Slow Burn

Seksuele chemie kan tijd nodig hebben om zich te ontwikkelen tussen de Weegschaal-man en Maagd-vrouw. Ze hebben een fundamenteel conflict van belangen in de slaapkamer. De gereserveerde Maagd-vrouw wordt afgeschrikt door de bloemrijke romantiek van de Weegschaal-man. Aan de andere kant stoort hij zich aan haar gebrek aan fantasie als het op de liefde aankomt. Het vinden van die eerste vonk kan een grote uitdaging zijn voor dit koppel.

Echter, er is hoop dat hun seksuele aantrekkingskracht mettertijd zal groeien. Als de Weegschaal-man bereid is om geduldig en teder met haar te zijn, zal de Maagd-vrouw zich meer op haar gemak gaan voelen en bereid zijn om zich open te stellen. Deze verandering zal tijd kosten, maar als ze eenmaal in staat is om hem te vertrouwen, zal ze meer bereid zijn om kwetsbaar te zijn en de passie en expressiviteit te leveren waar hij naar hunkert. Hierdoor verandert de langzame seksuele aantrekkingskracht in iets waar ze allebei naar hunkeren en wat ze bevredigend vinden.

Een terugkerend probleem waar dit koppel waarschijnlijk mee te maken zal krijgen, is de neiging van de Maagd-vrouw om te zeuren. Vanuit haar gezichtspunt heeft ze het gevoel dat ze de Weegschaal-man alleen maar "helpt". Immers, het is ontegenzeggelijk waar dat er meestal een goede kern van waarheid achter haar kritiek zit. Soms kan dit zelfs gunstig zijn, omdat de Weegschaal-man zijn luchtige ideeën kan verbeteren met haar geaarde en praktische suggesties. Maar voortdurend onder de loep genomen worden en kritiek krijgen van een Maagd-vrouw kan bijna iedereen opbreken - vooral de gevoelige Weegschaal. Dit voortdurende gezeur zal hem diep kwetsen. Na verloop van tijd kan hij het gevoel krijgen dat hij niet goed genoeg voor haar is.

De Weegschaal-man wil conflicten koste wat kost vermijden. Om de vrede te bewaren, zal hij zich tijdens een meningsverschil gemakkelijk neerleggen bij de Maagd-vrouw. Hij geeft liever op en is het met haar eens of trekt zich terug uit het gesprek dan dat hij ruzie krijgt. De Maagd-vrouw vindt dit ongelooflijk frustrerend, want haar oplossing voor een conflict is om er lang over te discussiëren.

Terwijl de Weegschaal-man zich terugtrekt misschien een "oplossing" voor de korte termijn biedt, liggen deze onopgeloste conflicten altijd op de loer in de schaduw. Soms kunnen zelfs onuitgesproken woorden veel schade aanrichten. Na verloop van tijd zal de Weegschaal-man wrokkig worden over het feit dat hij deze voortdurende opofferingen moet maken. Om conflicten op een gezonde manier op te lossen, zal de Weegschaal-man moeten leren hoe hij zijn mannetje kan staan tegenover de Maagd-vrouw, zodat ze in onderling overleg een oplossing voor hun problemen kunnen vinden.

Een wederzijds ondersteunend systeem

Net als ieder ander stel zullen de Maagd-vrouw en de Weegschaal-man hun meningsverschillen moeten bijleggen als ze een stabiele relatie op lange termijn willen behouden. Ze werken uitzonderlijk goed samen, want er is hier geen sprake van een machtsconflict. De Maagd-vrouw zal met plezier achter de schermen werken terwijl ze de Weegschaal-man toestaat de leiding te nemen. Over het geheel genomen heeft deze match het potentieel om samen iets groots te worden en een kalme band te vormen met onwrikbaar vertrouwen en steun.

Wanneer de onzekerheden van het leven je naar duidelijkheid doen verlangen, zijn de liefdesadviseurs van Keen er om je te helpen vindt u de antwoorden. Onze astrologie lezers zullen u verlichten en u inzicht geven in uw toekomst. Alle gesprekken zijn vertrouwelijk. Onze ervaren adviseurs zijn er voor u de hele dag, elke dag.