Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Waterman man stier vrouw verenigbaarheid

Stier-vrouwen die een relatie zoeken met een Waterman-man kunnen een zware strijd voor de boeg hebben, maar is alles echt verloren? De waterman is geboren uit het element lucht, hij stroomt en verandert net zo vrij en vaak als de wind. Stier-vrouwen nemen van nature het stabiele en betrouwbare aspect van hun aardse element aan, wat al direct in tegenspraak is met de waterdrager. Zij heeft het geduld van een heilige en brengt uiteindelijk veel op tafel voor hem als hij evenwicht in zijn leven wil vinden. Helaas loopt de waterdrager alleen op de maat van zijn eigen trommel en als hij niet regelrecht op zoek is naar de gehoornde schoonheid, hebben relaties weinig kans van slagen. Het groeien en opbouwen van een bevredigende vriendschap of intieme relatie tussen een Stier vrouw en een Waterman man zal van beide kanten de bereidheid tot verandering vereisen - iets wat moeilijk te bereiken is bij twee van de meer compromisloze tekens van de dierenriem. Toch is compatibiliteit niet helemaal onmogelijk. Ontdek de valkuilen en veelbelovende eigenschappen van deze combinatie door hieronder verder te lezen.

Basiscompatibiliteit

De Stier-vrouw kan af en toe verlegen zijn, maar ze weet wat ze wil en zal daar altijd direct naar op zoek gaan. Ze is zachtaardig en vriendelijk, en laat haar innerlijke krijger pas zien als degenen van wie ze houdt bedreigd worden. De Stier-vrouw onderdrukt haar eigen onzekerheden net zoals ze dat bij anderen doet, door een betrouwbaar en voorspelbaar karakter te handhaven. Van top tot teen is deze vrouw extreem lichamelijk, genietend van hard werken, hartstochtelijke seks, en lichamelijk vertoon van liefde en genegenheid boven al het andere. Ze kan zeer eigenzinnig zijn en zal niet wijken als ze eenmaal een besluit heeft genomen. Terwijl ze vastberaden de mensen verdedigt om wie ze geeft, kan ze gemakkelijk afglijden naar negatieve uitersten zoals bezitterigheid en overbescherming. De stier werkt altijd hard, maar zorgt ervoor dat er ook tijd overblijft voor rust en ontspanning. Vaak gezien als hedonisten, zijn Stier vrouwen in de ban van weelderige en luxueuze levensstijl die ze zich dankzij hun toewijding om hard te werken kunnen veroorloven.

De Waterman staat bijna volledig tegenover de stier en nodigt zelfs op de meest basale gebieden uit tot een uitdaging. Hij is een mentaal georiƫnteerd teken, dat geniet van eindeloze gesprekken en mentale stimulatie. Hij zal zelden verrukken en romantiseren op de manier die het hart van de meer fysieke stier verovert. De waterdrager heeft niet alleen een hekel aan repetitieve en saaie situaties, maar hij vlucht er ook actief voor weg en voor degenen die er deel van uitmaken. Voor de voorspelbare en routine-gevoelige Stier vrouw, is dit een belangrijke onverenigbaarheid. Hij is onafhankelijk en kan emotioneel afstandelijk zijn, een andere deal breaker voor een teken dat gedijt in een fysieke en emotioneel verbonden relatie. Aan de positieve kant, de Waterman man houdt van het helpen van mensen en is een enorme humanitaire. Met zijn natuurlijke charme en grote vriendelijkheid maakt de waterdrager indruk op iedereen met wie hij in contact komt en vermaakt hij hem.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing voor meer informatie.

Liefde en relaties

De Stier-vrouw is vriendelijk, maar nogal introvert en verlegen. Als ze een vriendschap aangaat, is dat geen kleinigheid, maar een echte band die alles zal weerstaan. Haar vriendenkring is vaak klein, maar haar toewijding is zo groot dat het moeilijk is om het verschil te zien tussen haar beste vrienden en andere vrienden. Als iemand om wie ze geeft in nood is, wordt al het andere in de wacht gezet tot de situatie is verholpen. Ze is onzelfzuchtig en toegewijd tot op het punt dat ze door iedereen gekoesterd wordt. De stier trekt echter wel de grens bij slechte mensen, en zal niet blindelings bevriend raken met mensen die kwaadwillig of manipulerend zijn. Watermannen zijn sociale vlinders en sluiten gemakkelijk vriendschap met iedereen die ze tegenkomen. Hun liefde voor onafhankelijkheid drijft hen ertoe dit in anderen te respecteren, zonder vragen te stellen. Zijn vriendenkring verandert voortdurend, omdat verveling en zijn gebrek aan toewijding op volle vertoning. Hij houdt bijna alle vrienden op afstand, maar de paar goede vrienden die hij heeft worden gekoesterd. Taurus vrouwen willen hun partners voor zichzelf, thuis, en genietend van hedonistische bezigheden. Waterman-mannen zijn liever op stap, ontvluchten aanhankelijkheid en vervelen zich gewoon door thuis te ontspannen. Een relatie is verre van onmogelijk, maar de extra inspanning zal moeten gaan in het vinden van manieren om de scala van verschillen glad te strijken. Communicatie zal van het grootste belang zijn om groeiende wrok over verwaarloosde behoeften te voorkomen.

Samenwerken

Wanneer je samenwerkt in een team of alleen maar in elkaars aanwezigheid, zal dit koppel geen enkel probleem hebben. Hard werken, en de beloning daarvan, wordt door de Stier-vrouw zeer gewaardeerd, dus je zult haar nooit zien verslappen. Watermannen kunnen er ook op rekenen dat ze zich behoorlijk zullen inspannen voor de taak die voor handen is, mits ze hun sterke kanten kunnen uitoefenen of hun interesses ermee kunnen vervullen. Beide tekens hebben een nonsens-vrije benadering van de werkplek en vermijden zichzelf te verwikkelen in drama of confrontaties. Stier-vrouwen zijn ook geweldige leiders, ondanks de starheid om alleen dingen te accepteren die op haar manier worden gedaan. Verwacht geen geschillen of problemen tussen dit paar dat flexibel genoeg is om in bijna elke situatie uit te blinken.

De stier en de waterdrager zullen het niet gemakkelijk hebben, maar beide tekens hebben elkaar veel te bieden in elke relatie. De inherente koppigheid kan een hele uitdaging blijken te zijn bij pogingen om routines te smeden die iedereen gelukkig houden. Effectieve communicatie en minder focussen op het trekken van lijnen in het zand met betrekking tot verlangens kan een catastrofe afwenden. Als je merkt dat je geen geduld hebt of aan je grens zit met tolerantie, dan is verdergaan misschien niet de beste beslissing. Helaas zijn de beste dingen in het leven niet gemakkelijk te verkrijgen, dus liefde en vastberadenheid kunnen uiteindelijk de doorslag geven.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsycholoog op Keen voor meer inzichten over de compatibiliteit tussen een Waterman en een Stier vrouw.