Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Waterman man ram vrouw verenigbaarheid

De compatibiliteit tussen de Waterman en de Ram valt niet te ontkennen. Omdat jullie tekens elkaar aanvullen, zijn de kansen al in jullie voordeel. Als de waterdrager en de ram hun overeenkomsten kunnen gebruiken om het beste in elkaar naar boven te halen, is er een reële kans op een levenslange samenwerking.

Als lucht en vuur elkaar ontmoeten

Waterman wordt geregeerd door lucht, dus hij is helemaal in voor het in beweging zetten van dingen met nieuwe en creatieve ideeën. Hij is bijzonder intelligent en wordt soms zelfs als excentriek beschouwd, maar dat maakt deel uit van zijn aantrekkingskracht. Gesprekken met hem zijn altijd interessant en iedereen houdt van zijn frisse kijk op de dingen.

Waterman houdt ook van interacties met mensen die zijn eigenzinnige nieuwsgierigheid op prijs stellen. Zijn vooruitstrevend denkniveau plaatst hem boven de rest, en hij zoekt mensen die dezelfde mentale bekwaamheid delen. Aantrekkingskracht voor de Waterman is zowel intellectueel als fysiek.

Gelukkig voor hem is dat Ram een vuurteken is en altijd vol passie zit. Haar levenslust gaat hand in hand met zijn behoefte om de wereld te verkennen, op zoek naar kennis zonder beperkingen. Omdat ze een natuurlijke leider is, zal ze graag de leiding nemen als het tijd is om het volgende grote avontuur te plannen.

Met de kracht van een eigenwijze ram deinst Ram nooit terug als ze voor een probleem staat. Ze pakt snel elk obstakel aan dat en zal haar eindeloze verbeelding gebruiken om in moeilijke situaties te zegevieren. Ze is ook een natuurtalent als het gaat om speels gekibbel, en is een welkome tegenstander als de Waterman zijn verstand wil laten spreken.

Als een vonk een vlam wordt

Als vrienden is er nauwelijks een saai moment tussen de Waterman en de Ram. Ze vinden het echt leuk om van elkaar te leren en hij is avontuurlijk genoeg om haar hoge energie aan te kunnen. Als zij levensadvies nodig heeft, neemt hij de tijd om te luisteren en oplossingen aan te dragen. Door zijn analytische energie biedt hij een waardevol perspectief.

Op het werk draait het bij de Waterman en de Ram allemaal om samenwerking en het in de praktijk brengen van plannen. Hij is een echte visionair, en haar aanmoediging en leiderschap zullen zijn ideeën tot leven brengen. Als de Ram haar dominante energie onder controle kan houden, zullen de twee een geweldig team vormen.

In elke vorm van platonische relatie is er altijd een veilige afstand tussen deze twee.

Ze zijn allebei extreem onafhankelijk en kunnen prima zonder elkaar. Maar als de Waterman zijn relatie met de Ram naar nieuwe hoogten wil brengen, zal hij binnenkomen als een sterke windvlaag, die haar van haar voeten zal vegen.

Hun interacties zullen snel overgaan naar de slaapkamer, en hij zal ervoor zorgen dat haar vuur nog sterker gaat branden. Zij neemt graag de leiding, maar nooit zo ver dat hij zijn zin niet kan krijgen. Beide Ze zijn altijd bereid om iets nieuws te proberen en zij is niet iemand die zijn verzoeken om te experimenteren afwijst.

Omdat deze twee opgewonden raken door de geest, hebben woorden en rollenspellen de neiging om hun tijd tussen de lakens te overheersen. Ze kunnen niet tegen verveling en het is dan ook niet meer dan normaal dat ze de spanning erin willen houden. Hij is gevoelig voor fantasieën en zij is zelfverzekerd genoeg om ze uit te voeren.

Kunnen ze het vuur brandende houden?

Ondanks hun seksuele aantrekkingskracht, kunnen hun ego's de overhand krijgen. Hoewel de Waterman intellectuele gesprekken op prijs stelt, houdt hij niet van compromissen. Hij heeft een bepaalde drempel voor degenen die zijn gedachten en idealen in twijfel durven trekken, en hier komen de problemen om de hoek kijken.

Ram heeft een inherent verlangen om in alles de beste te zijn. Ze is ook een ruziezoeker en heeft er geen probleem mee om haar mening te geven. Ze moet aan het langste eind trekken, maar dat lukt haar niet als de Waterman weigert haar te laten winnen.

Als er spanningen ontstaan, helpt het niet dat hij net zo temperamentvol is als zij koppig is. Hij is snel in het bouwen van stenen muren, en kan extreem afstandelijk worden. Dit gedrag wordt een probleem voor de Ram, die behoefte heeft aan emoties van haar partner.

Haar confronterende aard zal antwoorden willen. Zij is de baas, en ze gelooft sterk dat hij zich moet verantwoorden. Maar hoe meer ze eist om te weten wat hij is Hoe meer hij voelt of denkt, hoe meer hij zich kan terugtrekken in een koude, afstandelijke schelp.

Om dit paar te laten standhouden, is het belangrijk dat de Ram onthoudt dat de afstandelijke aard van de Waterman niet betekent dat hij harteloos is. Ze moet begrijpen dat zijn afstandelijkheid niet bedoeld is om haar weg te houden. Dit is gewoon de Waterman manier om conflicten te vermijden. Hij gelooft in vrede, maar de Ram wordt geregeerd door Mars, de planeet van de oorlog.

Als puntje bij paaltje komt, heeft vuur nog steeds lucht nodig om te branden. En als lucht door vuur wordt verwarmd - zoals in een heteluchtballon - stijgt het op tot zover het oog reikt. Als de Waterman en de Ram leren om hun gelijkenissen te vieren en hun verschillen te respecteren, kunnen ze zeker naar indrukwekkende hoogten opstijgen.

Als je meer wilt weten over de verbindingen tussen Waterman en Ram, praat dan met een vertrouwde helderziende op Keen.