Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Waterman man kreeft vrouw verenigbaarheid

De waterdrager en de krab zijn een onwaarschijnlijke match die in potentie gunstig kan zijn als ze elkaar geleidelijk uit hun comfortzone kunnen halen. Dit zal zeker geen gemakkelijke taak zijn, want Watermannen en Kreeftvrouwen staan voor een emotionele mismatch die problemen kan veroorzaken in vriendschappen en relaties. Het goede nieuws is dat beide tekens liefde en vertrouwen langzaam benaderen, wat hen in staat kan stellen een gemeenschappelijke basis te vinden en elkaar volledig te leren kennen. Stijve, beperkende grenzen en plotselinge veranderingen zijn erg moeilijk voor respectievelijk de Waterman en de Kreeft. Neem ter harte dat als er een sterke basis van eerlijke communicatie is, jullie kunnen slagen ondanks de kansen. De onsterfelijke loyaliteit van een Kreeft-vrouw en de vaardigheid van een Waterman-man in het oplossen van problemen zijn een grote zegen als het gaat om het in goede vorm houden van een relatie en het hebben van een sterke compatibiliteit. Als je de stereotiepe eigenschappen van het sterrenbeeld van je partner onderzoekt, kun je verrassingen ontdekken, ontdekken wat hen in jou aantrekt en zelfs ontdekken wat hen opwindt.

Basiscompatibiliteit

Om Watermannen het best te beschrijven, zou je kunnen zeggen dat ze intellectuele humanitariërs zijn. Terwijl veel humanitairen zeer emotioneel gedreven zijn, is de Waterman meer een analytische probleemoplosser. Hij heeft veel medeleven en empathie, maar het is onwaarschijnlijk dat je hem huilend bij het lijden van anderen zult aantreffen. Hij is het type dat de wereldcrisis oplost door innovatie en technologie. Emotioneel is hij uiterst terughoudend, vaak aangezien voor koudhartig en onverschillig. Kreeftvrouwen zijn precies het tegenovergestelde met emoties hun dagelijks leven tot in het kleinste detail regelt. Haar stemmingen kunnen slecht worden beheerst, wat kan leiden tot perioden van depressie, angst, of gewoon ondraaglijke humeurigheid. Ze heeft ook een groot empathisch vermogen voor iedereen die ze ontmoet, zelfs als ze zich te onzeker voelt om hen te helpen. Haar ultieme doel in een partner, en zelfs vriend, is iemand die haar een veilig gevoel geeft en eindeloos loyaal en toegewijd is.

Waterman-mannen en Kreeft-vrouwen hebben het vaak moeilijk met elkaar vanwege haar hoge emotionele behoeften waar hij gewoon niet mee om kan gaan. Hij leidt met zijn verstand en een Kreeft van welk geslacht dan ook zal altijd leiden met zijn hart en emoties. Deze basis mismatch zal geleidelijk leiden tot groeiende onzekerheid bij de Kreeft vrouw die vaak het gevoel heeft dat haar partner zo emotieloos is als een stenen muur en daarom niet in vertrouwen genomen kan worden. Van zijn kant zijn al zijn grootse ideeën en oplossingen gewoon niet van toepassing op zaken die zo onzeker zijn als gevoelens. Hij waardeert vrijheid van alle beperkingen en een beetje avontuur dat de vaak kleverige, huiselijke Kreeft gewoon niet kan bieden. Tijd heelt alles, en het is niet meer waar dan met betrekking tot dit paar. Na verloop van tijd, als beide partijen uit hun comfortzone komen en compromissen sluiten, kunnen krachtige en bijna onbreekbare vriendschappen en relaties worden gesmeed.

Krijg een online astrologische lezing voor meer inzichten over Watermannen en Kreeftenvrouwen.

Liefde en relaties

De krab en de waterdrager houden allebei hechte vriendschappen tot een minimum beperkt, zij het om totaal verschillende redenen. De Waterman voelt zich aangetrokken tot het nieuwe en interessante, wat geldt voor vrienden net zo goed als in avontuurlijke situaties. Hij is uiterst sympathiek en ontmoet gemakkelijk nieuwe mensen, maar hun allure verdwijnt vaak voor hem, en dus is er een buitengewoon uniek individu voor nodig om het tot zijn hechte en voor altijd vriendenlijst te schoppen. Voor de Kreeft vrouw is vertrouwen de belangrijkste reden dat er weinig goede vrienden zijn. Zij is zich volledig bewust van haar kwetsbaarheid en laat nogal wat poorten tussen buitenstaanders en haar hart, of het nu vrienden of geliefden zijn. Gelukkig voor de Kreeft vrouw, zijn Waterman mannen uitgesproken eerlijk en verspillen geen tijd aan spelletjes of het misleiden van anderen. Hoewel hij misschien verlegen zit om een verbintenis, als die er dan eindelijk komt, dan is het ook echt.

Om intieme relaties te laten werken, zal de Waterman de behoefte van de Kreeft aan stabiliteit, zekerheid en emotionele aandacht moeten waarderen. Deze drie waarden zijn simpelweg noodzakelijk voor haar geluk en het is onwaarschijnlijk dat een relatie goed zal verlopen als ze worden verdoezeld. De Kreeft vrouw zal de Waterman man zijn vrijheid moeten gunnen en vermijden hem te verstikken of van hem te verwachten dat hij haar emotionele expressie weerspiegelt - wat nooit zal gebeuren. Seksuele intimiteit is vaak de laatste wegversperring voor het geluk van dit paar, maar gelukkig is het een kleine. hechten veel waarde aan de emotionele band van seks en verwachten die in alle ontmoetingen. waardeert seks voor de sensatie en is veel meer gericht op het uitproberen van nieuwe dingen, zoals hun aard voorschrijft, dan op het versterken van een emotionele band bij elke ontmoeting. tijd.

Samenwerken

Zoals alle andere facetten van hun interactie, kan samenwerken als een paar frustrerend zijn vanwege hun aangeboren verschillen. Kreeftvrouwen zullen geen moeite hebben met het werken onder een Watermanbaas, omdat hij niet hard is en confrontaties net zo graag uit de weg gaat als zij. Andersom kan het ondraaglijk lijken en de uitgesproken Waterman werknemer kan haar gevoelens van onzekerheid aanwakkeren als hij consequent beweert dat hij betere ideeën heeft. Watermannen houden ervan om alleen te werken, wat geen verrassing is vanwege hun liefde voor onafhankelijkheid. Ze kunnen goed functioneren in groepen, maar omdat ze een eigen mening hebben, kan het er snel heet aan toe gaan. Kreeftvrouwen daarentegen werken feilloos in groepen en dat is waar zij uitblinken. Hun enige moeilijkheden komen van wanneer ze gedwongen worden een leidinggevende positie in te nemen of wanneer er zware kritiek op hen wordt uitgeoefend. Beide tekens hechten veel waarde aan de zekerheid die een stabiele baan biedt, dus verwacht van beide partijen geen drama.

Waterman-mannen en Kreeft-vrouwen vormen zeker een verrassende connectie. Wat kan beginnen als het simpelweg helpen van iemand in nood, kan uitgroeien tot de mooiste vriendschap of liefdesrelatie. Hoewel het geen makkie zal zijn om daar te komen, moet je niet opgeven als je huidige relatie er veelbelovend uitziet. De waterdrager en de krab zijn zo tegengesteld dat het vinden van een gezonde balans door compromissen niets dan goeds voor elkaar kan doen. Je moet wat risico's nemen om echt geluk in het leven te vinden, en er is geen betere persoon om die te nemen risico's met dan degene die aan je zijde staat.

Gesprek met een Keen liefdes- en relatiepsychiater om meer te weten te komen over de Waterman en de Kreeftvrouw compatibiliteit!