Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Waterman man boogschutter vrouw verenigbaarheid

Elke relatie tussen een Waterman-man en een Boogschutter-vrouw zal zeker leuk en opwindend zijn. Beide dierenriemtekens zijn vrijheidsliefhebbers, met een onafhankelijke inslag die vaak onverenigbaar is met andere tekens. Gelukkig werkt het in deze match goed, waardoor geen van beide partijen zich verwaarloosd of eenzaam voelt. Volgens de Boogschutter vrouw zijn regels en grenzen voor de zwakken, en sommige zijn ronduit bedoeld om gebroken te worden. Deze twee zijn zeer compatibel. De Waterman-man is iemand die haar vurige geest zal vergezellen, niet veroordelen, als ze de wereld verkent en aanpakt. Ontdek wat deze twee tekens ideaal voor elkaar maakt door hieronder verder te lezen.

Basiscompatibiliteit

De boogschutter en de waterdrager zijn allebei intellectueel gedreven en houden van dezelfde eigenschappen in anderen, wat een prachtige basis vormt om op voort te bouwen. De Waterman is een mededogende humanitair in hart en nieren, hoewel velen dat misschien nooit zullen opmerken door het gebrek aan uiterlijke tekenen. Emotionele expressie is niet zijn sterkste kant, dus om zijn gevoelens te ontdekken zul je meestal een gesprek moeten aanknopen. Hij bewandelt zijn eigen pad en zal zich nooit onderwerpen aan de met geweld opgelegde wil van een ander, zelfs als weerstand betekent zichzelf kwetsen. De waterdrager kan vrij compromisloos zijn met zijn persoonlijke waarden, maar door zijn waardering voor individualiteit, legt hij die nooit aan iemand anders op. Hij leeft om mensen te helpen, en is uiterst vriendelijk voor iedereen met wie hij in contact komt. Als hij niet bezig is iemand in nood te helpen, zoekt hij avontuurlijke bezigheden met vrienden en een goed gesprek. Hij is creatief, vindingrijk, opgewekt en heeft altijd een goed gevoel voor humor.

De Boogschutter-vrouw is het wilde kind van de dierenriem, even ontembaar als een razend vuur, het element waartoe haar sterrenbeeld behoort. De boogschutter heeft een eindeloze drang naar plezier, maar kan ook een beetje romantiek waarderen. Ze is dol op een partner die haar avonturen deelt, maar zal iedereen die aanhankelijk is of haar probeert te beperken, snel in de steek laten. Ze is 100% eerlijk en spreekt haar mening uit zonder er ook maar het minste suikerlaagje aan toe te voegen. Desondanks is zij op geen enkele manier kwaadaardig en is zij gul met haar tijd en aandacht voor haar talloze vrienden. Saaie routines zijn een plaag voor haar energieke geest, en ze gaat uitdagingen en veranderingen aan met een oprechte glimlach op haar gezicht. Het behagen van de boogschutter zal de perfecte balans vereisen tussen liefdevol attent zijn, en haar de ruimte die zij het meest koestert. Ze is sprankelend en optimistisch, en is een fantastische partner voor Waterman mannen, omdat zij ook extreme optimisten zijn. Een eigenschap van Boogschuttervrouwen die over het hoofd wordt gezien, is hun toewijding aan het voltooien van doelen die ze voor zichzelf hebben gesteld. De boogschutter dorst naar deze zelfopgelegde uitdagingen en zal nooit opgeven als ze eenmaal haar zinnen ergens op heeft gezet.

Krijg een persoonlijke astrologische lezing op Keen om meer te weten te komen.

Liefde en relaties

Vrienden maken en houden is iets wat de Boogschutter-vrouw heel gemakkelijk doet. Haar vriendelijkheid en aangeboren vrijgevigheid laten weinig mensen onberoerd in haar aanwezigheid. Terwijl haar vrolijke aard een magneet is voor metgezellen die hetzelfde delen, accepteert ze oprecht iedereen die haar opzoekt voor vriendschap. De Boogschutter vrouw is loyaal en zal graag diegenen helpen die een handje nodig hebben zonder zich te bekommeren om de kosten voor haarzelf. Hoewel ze saaie vrienden niet in de steek zal laten, zoals de Tweelingen, zal ze zeker een hogere prioriteit geven aan degenen die interessant en opwindend zijn om mee om te gaan. Watermannen zijn ook extreem extrovert en vriendschap komt net zo gemakkelijk, zo niet meer, dan voor de boogschutter. Hij heeft de neiging om overemotionele tekens te vermijden, omdat hij zich niet kan relateren en moeite heeft om hen de steun te geven die ze nodig hebben of verwachten. Hij bewaakt zijn hart als het op hechte vriendschappen aankomt, dus verwacht niet dat je gemakkelijk in zijn vertrouwde inner circle kunt walsen. De waterdrager is veel onafhankelijker dan de boogschutter en vrienden of toekomstige partners zullen zijn verlangen naar tijd voor zichzelf moeten respecteren.

Intieme relaties tussen het tweetal kunnen moeilijk te bereiken zijn, ook al zijn ze uiterst bevredigend als het eindelijk gebeurt. Boogschutter verlangt naar een romantische partner en de Waterman is daar gewoon het type niet voor, noch zal hij zichzelf dwingen de rol te spelen. De waterdrager heeft moeite zich te binden en zijn innerlijke, kwetsbare hart aan iemand over te geven. Het zal aan de boogschutter zijn om de eerste stap te zetten om hem voor zich te winnen. Beide tekens hechten waarde aan duidelijke, eerlijke en frequente communicatie, wat een bonus is voor elke relatie. Met de verbeeldingskracht van de Waterman man en de rauwe, vurige passie van de Boogschutter vrouw zal seks nooit saai of voorspelbaar zijn. De intieme behoeften van de boogschutter zijn vaak lichamelijk intens, maar ze heeft de intellectuele stimulatie die de waterdrager zal opwinden. De beste Wat beide tekens elkaar te bieden hebben is respect en begrip voor de behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid. Dit zijn verplichte vereisten voor hun geluk, die een relatie kunnen maken of breken.

Samenwerken

Waterman-mannen zijn fatsoenlijke werkers, die zich alleen volledig inzetten als hun carrière hun intellectuele of humanitaire drijfveren bevredigt. Ambitie is begrijpelijkerwijs laag voor hem, maar hij is geen luilak en zal op het werk geen verdeeldheid zaaien. Hij werkt het best alleen, maar zal ook graag samenwerken met een team als er geen grote problemen zijn. Boogschuttervrouwen zijn zeer gedreven op het werk door hun affiniteit met het stellen van doelen. Als er voor haar geen uitdaging bestaat, zal ze er een creëren, zodat ze altijd toegewijd en gefocust is op de taak die haar wacht. Hectische en verkoopgerichte omgevingen zijn uitstekend voor haar, omdat ze de energie en drive heeft om deadlines en verkoopdoelen met gemak te halen. De boogschutter en de waterdrager kunnen het moeilijk hebben om samen te werken, omdat hij de voorkeur geeft aan een kalme omgeving en zij gedijt in chaos. Buiten deze fundamentele verschillen zouden er geen botsingen moeten zijn.

De plezierige Boogschutter-vrouw en de onafhankelijke Waterman-man hebben niets dan goede tijden in hun toekomst als ze mix. Het moeilijkste deel van een relatie tussen hen zal eenvoudigweg zijn het op gang brengen ervan. De waarden die voor beide tekens het meest betekenen worden gedeeld of zijn niet strijdig, maar de liefde voor vrijheid is het belangrijkst. In dit koppel zijn de boogschutter en de waterdrager hecht en liefdevol zonder aanhankelijk te zijn. Het is zeer waarschijnlijk dat het gewoon evolueert uit een prachtige vriendschap die in de loop van de tijd is gegroeid. Als het je in je leven ontbreekt aan pit en opwinding om je te laten uitkijken naar de nieuwe dag, dan is dit een avontuur dat het waard is om in te investeren.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsycholoog voor meer inzichten over Boogschuttervrouwen en Waterman mannen.