Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat kunt u verwachten vanaf december 2018

2018 loopt ten einde, en 2019 is hier voor we het weten! Vraag je je af hoe je jaar zal eindigen en welke energie je kunt verwachten voor het nieuwe jaar? De sterren en planeten hebben de antwoorden. Hier is alles wat je moet weten:

Mercury Retrograde

Als we beginnen met december, retrograde Mercurius is in zijn laatste week in zware en intense Schorpioen. Het wordt direct op 27 graden van Schorpioen op 6 december. Rond deze tijd kunnen situaties en persoonlijke richtingen opnieuw veranderen, kan nieuwe informatie worden onthuld, en kunnen onverwachte situaties ontstaan. De planeet van de communicatie zal dan weer lichter, en meer expansief, Boogschutter binnengaan op 12 december, waar hij de rest van de maand zal doorbrengen. Na een jaar van ongewoon intense retrogrades die obstakels creëren, zal op 6 januari 2019 elke planeet die astrologen gebruiken in directe beweging zijn en zullen we het nieuwe jaar beginnen met alle systemen op go.

Wat staat er in de sterren voor jouw toekomst? Ontvang vandaag nog een astrologische lezing!

Venus in Schorpioen

Venus komt op 2 december 2 Schorpioen binnen, waar ze tot en met de eerste week van januari zal blijven. Venus was in september en oktober in Schorpioen, en ging door een retrograde periode van zes weken, waarbij liefde, relaties en geld door elkaar werden geschud. Er werden veranderingen aangebracht, waarvan sommige onverwacht, en nu kunnen we kwesties of situaties die in oktober waren vastgelopen opnieuw bekijken.

Venus in Schorpioen zal de laatste explosie van Schorpioen-energie in 2018 zijn. Schorpioen regeert het 8e huis van seks, verandering/transformatie en andermans geld. Venus is hier intens en kan een wrok koesteren, maar dit zou toch goed moeten werken voor Watertekens. Het heeft gestuiterd tussen Schorpioen en Weegschaal sinds augustus, en is nog steeds officieel in de post retrograde schaduwperiode tot 19 december. Tegen die tijd, wat veranderingen waren in petto hebben plaatsgevonden en we zullen niet te maken hebben met een andere retrograde Venus voor 18

De nieuwe maan, Mars en Neptunus

De nieuwe maan van december valt op 15 graden Boogschutter op 7 december. Mars staat conjunct Neptunus en creëert mist, verwarring en onduidelijkheid. Mars en Neptunus gaan niet goed samen omdat Mars over het ego heerst en Neptunus over het onbewuste. We kunnen te maken krijgen met onbekende factoren en zeer onduidelijke situaties, en astrologen noemen Neptunus de planeet van illusie, waanvoorstellingen en verwarring. De nieuwe Maan valt vierkant deze krachtige transit en dit creëert een botsing. Omdat Mercurius net direct is geworden, kan dit nog meer verwarring veroorzaken en ik zou adviseren geen belangrijke beslissingen te nemen of overhaaste conclusies te trekken totdat er een paar dagen voorbij zijn en de mist is opgetrokken. Aan de andere kant kunnen we creativiteit en compassie voor anderen zien en mijn advies is om je hier op te richten.

Geef een lezing op basis van je sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Wat te verwachten voor de Feestdagen

De winterzonnewende is de kortste dag en de langste nacht van het jaar en valt op 21 december, om 17:23 PM, EST. Op dat moment gaat de zon voor de komende 29 dagen Steenbok binnen en is de winter officieel hier.

De volle maan van december valt op 22 december, op 0 graden Kreeft. Deze maan zal de toon zetten voor de rest van de feestdagen, en Kreeft regeert het 4e huis van thuis, familie en is het meest emotionele teken. Mercurius staat conjunct Jupiter, en geeft een lichte en optimistische energie, maar kan geneigd zijn dingen te overdrijven! Venus driehoek Neptunus is over het algemeen positief, romantisch en opgewekt.

Op 31 december komt Mars in Ram, bekend als het 0 graden wereldpunt dat kan samenvallen met belangrijke gebeurtenissen. De energie verandert de komende zes weken van een innerlijke naar een uiterlijke manifestatie in ons leven en in de wereld. Mars op de 0 graad van Ram is gericht op de wereld in het algemeen, en kan een spectaculaire uitbarsting van energieën in het collectief vertegenwoordigen. Omdat Ram een kardinaal teken is, zullen de energieën in tempo toenemen en veranderlijk zijn. Ram regeert het eerste huis of onszelf, en veel mensen zullen proberen hun persoonlijke agenda in beweging te zetten als we het nieuwe jaar ingaan. Degenen die het meest beïnvloed zullen worden zijn Ram, Weegschaal, Kreeft en Steenbok. Aangezien dit een belangrijke verandering van energie is op oudejaarsavond - wees voorzichtig als u voor middernacht op pad gaat.

Belangrijke data om te onthouden

December 2 - de Zon driehoekt Mars-positief en energiek.

December 5 - de Zon vierkantt Neptunus. Dit kan vermoeiende, zo niet verwarrende energie zijn.

December 16- Venus sextileert Saturnus. Positief meer geld, dingen gedaan krijgen, mensen en dingen uit het verleden.

December 17 - Mars sextielt Pluto. Positief en energiek voor groepsactiviteiten, gemakkelijk situaties tot op de bodem uitzoeken via gesprekken.

December 20 - De Zon driehoekt Uranus. elektrische energie, nieuwe kansen en manieren om dingen te doen.

December 24 - Mercurius vierkant Neptunus. Intuïtief en meelevend voor sommigen, kan vermoeiend zijn.

December 28 - Venus sextileert Pluto. Expressief, gevoelens zullen diep zijn en gesprekken zullen niet oppervlakkig zijn.

Hierbij wensen wij u en de uwen de gelukkigste feestdagen en een heel gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar!

Over de auteur:

Leslie begon al op zeer jonge leeftijd metafysica te bestuderen. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie in de jaren 1980-90. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een astrologische lezing van Leslie Hale! Klik hier om begonnen.