Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat kunt u verwachten van de maansverduistering op 27 juli

De tweede eclips van de zomer is een maansverduistering die valt op 4 graden van Waterman, 27-28 juli. Het hoogtepunt van de maansverduistering valt in de VS om 16.20 uur, EDT, hoewel deze niet zichtbaar is. Dit is een totale maansverduistering die 103 minuten zal duren en daarmee de langste van deze eeuw is.

Eclipses zijn als wildcards, en een van de manieren waarop we leren hoe en wat we nodig hebben om te veranderen en te evolueren. Een eclips kan goed of slecht lijken, afhankelijk van de aspecten in je persoonlijke horoscoop, en vaak is een eclips dramatisch of onthult hij belangrijke informatie als hij aspecten heeft met een belangrijk punt in je eigen horoscoop/leven. Een eclips brengt vaak nieuws met betrekking tot de grootste gebeurtenissen in het leven.

Met een eclips hebben we zowel een einde als een begin. Een zonsverduistering is meer een nieuw begin, en het is altijd een nieuwe maan. Een maansverduistering kan meer nieuws brengen over eindes, en wordt geassocieerd met een volle maan. Bijna altijd komt er onverwachte informatie aan het licht en in deze tijd kan er iets volledig uit of in je leven worden verduisterd.

Eclips in Waterman

Deze eclips staat in Waterman, die regeert over het 11e huis van het collectief, vrienden, groepen, maar ook hoop en wensen. Het collectief zal een rol gaan spelen en er kunnen gebeurtenissen plaatsvinden die betrekking hebben op ons als geheel, of binnen uw persoonlijke collectieve groep of organisatie.

De planetaire heersers van Waterman zijn Saturnus en Uranus. Uranus staat erom bekend het onverwachte te brengen. Een Waterman-eclips is de tijd om je hand uit te steken en iets nieuws te proberen. Waterman gaat over het uitproberen van nieuwe en verschillende situaties die tot andere resultaten kunnen leiden.

Een eclips als deze vond voor het laatst plaats in juli 1999. Als je oud genoeg bent om je te herinneren wat er toen gebeurde, heb je misschien een idee van wat deze eclips je op persoonlijk vlak kan brengen.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Ontvang vandaag nog een astrologische lezing!

Hoe andere planeten meespelen

De Maan conjunct Mars is de sterkste invloed van deze eclips en kan je het gevoel geven dat je klaar bent om het initiatief te nemen op veel gebieden van je leven. Aan de andere kant kan dit irritatie, woede of frustratie opwekken tegenover vrouwen, familieleden of degenen die het dichtst in je leven staan. Het kan moeilijk zijn om emoties in deze tijd onder controle te houden, en als u in een opgewonden toestand blijft, kunt u irrationeel of zonder na te denken handelen. Anderen zouden zich zo tegenover u kunnen gedragen. Het is belangrijk om te onthouden dat dit niet het moment is om controversiële kwesties door te drukken, en emotionele controle is belangrijk.

De Zon staat tegenover Mars. Dit kan een energieke transit zijn en u kunt een drukke tijd meemaken. Zon-Mars wordt geassocieerd met seks, persoonlijk initiatief, en de keerzijde daarvan is woede, gejaagdheid, bazigheid en frustratie. Je zou dit ook kunnen ervaren in je relaties met anderen. Omdat de Zon regeert over het ego, kunnen veel mensen onwillig zijn om compromissen te sluiten of terug te krabbelen in kwesties.

Mars is retrograde, en dit kan een buitensporige hoeveelheid frustratie en soms woede teweegbrengen. Als Mars retrograde gaat, ervaren we vaak vertragingen of moeten we een stap terug doen in plaats van vooruit. Als u worstelt met een destructieve kwestie of gedrag kunt u moeten toegeven verandering nodig is op dit moment. Gezondheidskwesties kunnen soms langer duren om op te lossen. Omdat Mars over mannen heerst, lijken ze vaak 'retrograde' te gaan.'

Deze eclips (Maan) vierkantt Uranus. Dit kan zorgen voor snelle stemmingswisselingen, veranderingen in stemming en houding, rusteloosheid en onvoorspelbaar gedrag van uzelf of anderen. Je zou een emotionele uitbarsting in jezelf of van anderen kunnen creëren of ervaren en deze transit creëert een vloeiende en veranderlijke atmosfeer. Uranus is verbonden met explosies en explosieve omstandigheden, schokken en verrassingen. Sommige situaties en relaties kunnen plotseling eindigen omdat Uranus verbonden is met een verlangen naar vrijheid.

De Maan, Mars en de Zon staan vierkant Uranus. Dit creëert wat een t-vierkant wordt genoemd, waarbij de energieën van drie planeten betrokken zijn. Dit geeft ons een sterke drang om te breken met beperkingen en restricties opgelegd door anderen of in onszelf. Mars zal Uranus blijven vierkant plaatsen gedurende de eerste week van augustus en onverwachte situaties en gebeurtenissen creëren die verband houden met de eclips en die de komende weken kunnen blijven spelen. Dit is niet het moment om gevaarlijke risico's te nemen, of u kunt schokken en verrassingen ervaren, of dit uitdrukken als inventieve, ongewone of creatieve energie.

Venus driehoekt Pluto. Hiermee kunnen we oplossingen vinden voor problemen die te maken hebben met geld, liefde of andere gebieden. Sommigen zullen zich richten op romantiek.

Saturnus driehoek Uranus. Dit zal ons de broodnodige stabiliteit geven. Saturnus heerst over het oude en Uranus over het nieuwe en deze twee kunnen in deze tijd harmonieus worden gecombineerd. Dit kan u helpen om focus.

Hoe zal retrograde op u van invloed zijn? Spreek vandaag nog met een deskundige astroloog!

Breek je vrij en ga vooruit

Het beste resultaat van deze eclips is een kans om los te breken uit situaties die je hebben tegengehouden, en dit kan onverwacht en onaangekondigd gebeuren. Je kunt loskomen van relaties, banen of vele andere aspecten van je leven en gedurende deze tijd zou je unieke en baanbrekende oplossingen voor problemen kunnen vinden. De energie is grillig en onvoorspelbaar en moet worden gekanaliseerd in constructief werk en constructieve activiteiten. Maar toch is de energie zeer veranderlijk en zal er waarschijnlijk iets veranderen en anders uitpakken dan je verwacht. In het ergste geval is dit boze, vluchtige en ongekanaliseerde energie die kan leiden tot overhaaste of impulsieve actie, onverwachte en ongewenste verandering.

Zoals Mercurius net begint aan zijn stationaire retrograde periode, kunnen communicatie en situaties in de war zijn en plannen kunnen niet uitpakken zoals verwacht. Wanneer een eclips op retrograde Mercurius valt, kunnen gebeurtenissen die met de eclips samenhangen vertraging oplopen.

Deze eclips zal een test zijn van onze stabiliteit op persoonlijk en emotioneel niveau. Het is tijd om bepaalde dingen te veranderen, zonder het kind met het badwater weg te gooien, om het zo maar te zeggen. Nu Saturnus driehoek Uranus staat, hebben we de mogelijkheid om op een positieve, gerichte en verlichte manier vooruit te gaan zonder de andere grillige/onvoorspelbare energieën die ook in het spel zijn te moeten absorberen.

Over de auteur:

Leslie begon al op zeer jonge leeftijd metafysica te bestuderen. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie in de jaren 1980-90. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een reading van Leslie!