Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat is een veranderlijk teken?

Hoewel je je astrologisch teken kent, weet je ook tot welke van de drie grote categorieën van de dierenriem het behoort? Er zijn kardinale, vaste en veranderlijke tekens - de focus van deze blog. Wat betekent veranderlijk? Het is een van de drie kwaliteiten die aan een teken worden toegekend. In dit geval betekent het veranderlijk. De eigenschappen zijn een van de belangrijkste onderdelen van de astrologie, en ze geven aan hoe elke eigenschap in verbinding staat met de wereld. onder meer Tweelingen (luchtteken), Maagd (aardeteken), Boogschutter (vuurteken), en Vissen, een waterteken. Laten we eens wat dieper ingaan op de vier veranderlijke tekens, inclusief hun kenmerken en rol in de dierenriem.

De vier veranderlijke dierenriemtekens

Zoals de naam al aangeeft, muteert elk van de veranderlijke tekens met de eigenschappen van het bijbehorende element. Bijvoorbeeld:

Tweelingen: Lucht

De tweelingen hebben het doorgaans moeilijk om beslissingen te nemen. Desondanks absorberen ze ideeën en informatie als een spons en verspreiden ze deze informatie wanneer dat nodig is.

Maagd: Aarde

Het veranderlijke sterrenbeeld van de maagden transformeert door middel van het reinigen van het lichaam, boetedoening, en een rots zijn voor anderen. Heling is het sleutelwoord dat het veranderlijke teken Maagd samenvat.

Zagittarius: Vuur

Een Boogschutter groeit door te reizen en altijd te leren en kennis te zoeken voor het grotere goed. Omdat ze vaak worden blootgesteld aan veel verschillende mensen, plaatsen en dingen, vertrouwen ze op hun intuïtie om feiten van fictie te onderscheiden.

Vissen: Water

Hoewel een watermassa niet kan worden beheerst, past een Vissen zich aan aan de gevoelens van anderen in zijn omgeving - zelfs als dat betekent dat hij zich persoonlijk moet opofferen. Ze staan bekend om hun aanpassingsvermogen en kunnen alle hulp bieden die nodig heeft, of dat nu gedetailleerde informatie, gedegen advies, mentorschap of sympathie is.

Karakteristieken van veranderlijke tekens

Hoewel alle tekens veranderlijk zijn, brengt elk teken iets anders met zich mee.

Tweelingen

Tweelingens zijn zeker geen muurbloempjes, maar hun spraakzame, sociale aard is te danken aan hun nieuwsgierige geest. Hoewel ze af en toe van een goede roddelsessie houden, betekent dat niet dat ze niet gefocust blijven op het afronden van meerdere projecten tegelijk - de tweeling doet het werk van twee mensen.

Maagd

Maagd's hebben veel geduld en een vasthoudende drive voor alles waar ze hun zinnen op zetten, dus het is handig dat ze praktische en analytische individuen zijn. Maagden zijn zeer doelgericht en zorgen ervoor dat hun taken voor 100% worden uitgevoerd, zonder losse eindjes of fouten achter te laten.

Zagtman

Zagtarians lopen op de maat van hun eigen drummer. Het zijn nieuwsgierige, avontuurlijke, verleidelijke en dynamische zielen. Hoewel ze graag problemen oplossen om een relatie of situatie te verbeteren, zijn ze niet bang om een persoon of project los te laten dat niet langer in hun belang is. Ze zullen niet op hun lauweren rusten; verder gaan is gemakkelijk voor een Sag.

Vissen

Vissen dromen groot, maar ze zorgen er proactief voor dat zelfs hun grootste hoop en visioenen werkelijkheid worden. Het is voor hen essentieel om een diepe connectie te voelen met hun carrière of project. Anders valt het in het niets. Met dat gezegd, streven ze ernaar om de wereld een betere plek te maken door medelevend te zijn en hun intuïtie te gebruiken.

De rol van veranderlijke tekens in de dierenriem

Als je een van de vier veranderlijke tekens bent, dan ben je dankzij je aanpassingsvermogen een uitstekend persoon om in crisissituaties in de buurt te hebben. In feite kun je snel evolueren en de veranderingen waarmee je te maken hebt begrijpen, terwijl je je er in elke situatie prettig bij voelt. U kunt goed met vrijwel iedereen omgaan - zelfs met mensen die u niet kent, bijvoorbeeld in een reisgezelschap. U beschikt over een aangeboren vermogen om snel te denken en te beslissen wanneer dat nodig is.

Aan de andere kant hebben veranderlijke tekens soms moeite met hun eigen identiteit omdat ze altijd anderen helpen of zich aan anderen aanpassen, voortdurend in beweging zijn. Na verloop van tijd kan dit aanvoelen als een normaler bestaan - bijna buitenaards.

Wilt u meer weten over veranderlijke dierenriemtekens? Praat met een van onze Keen helderziende adviseurs. Of u nu meer balans in uw leven wilt vinden of een blokkade wilt overwinnen die u van uw grote doelen afhoudt, onze adviseurs kunnen u het waardevolle inzicht geven dat u nodig hebt om het beste uit uw astrologische sterke punten te halen. zwakke punten.