Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat de ram seizoen zal je leren

De eerste dag van de Ram, gemarkeerd door het begin van de lente-equinox, begint op 20 maartde, 12:15 PM, EST. Als eerste teken in de dierenriem is Ram ook het kardinale vuurteken, dat is afgeleid van het Franse woord "cardo", dat "dat wat scharniert" betekent. Hier gaan de scharnieren van de lentedeuren wijd open, met grote vastberadenheid en een gevoel van verovering (tenzij je je op de Steenbokskeerkring bevindt - het zuidelijk halfrond - in dat geval is het de Herfst-equinox).

Ram, de Ram, vertegenwoordigd door de Keizerskaart in Tarot, herinnert ons aan de cyclus van het leven, die wordt belichaamd door de oproep in de lente om nieuw leven voort te brengen. Door middel van veerkracht, toewijding en de kan-doen aard van de actie, Ram bewerkt de aarde, zaait en water de zaden, en creëert de eerste bloesems van de lente. De Keizer herinnert ons eraan dat standvastigheid een hoogtepunt is van het vooruitgaan met een plan, het overwinnen van elk obstakel dat zich kan voordoen en het tot bloei brengen van dit plan door wilskracht en kracht. De Ram zoekt deugd in zijn streven, en zal zelfs zijn toevlucht nemen tot vernietiging om zijn voornemen te vervullen. Hij begrijpt de noodzaak van een dergelijke vernietiging: het oude verwijderen om het nieuwe te vormen. De Aarde zien als een bewust wezen maakt het begrijpen van de aard van de Seizoenen gemakkelijker, vooral wanneer men begrijpt dat de Aarde een doel voor zichzelf creëert - om groen en weelderig te worden na de gevolgen van de winter. Dit is waar de Aarde haar meest deugdzame doel heeft. Ze gebruikt haar krachten om een prachtig initiatief van geboorte en wedergeboorte mogelijk te maken, en creëert de harmonieën die de lente biedt.

Onder het oppervlak van duizenden hectaren aarde, gedropt door vogels die inheems zijn in het westen van de Verenigde Staten, van Californië tot Nevada en tot in Arizona, liggen zaden van wilde tabak, slapend en wachtend om te ontkiemen. Naast de onvergetelijke beelden van steden die veranderen in helse landschappen die in vlammen opgaan als de bomen in as veranderen en de grond verschroeid is, gebeurt er iets verbazingwekkends met deze zaden. Het ontkiemingsproces, dat alleen door de bosbranden mogelijk wordt gemaakt, gaat ironisch genoeg als een grap van de natuur zelf vooraf aan de clou: een prachtige bloem die tot in de perfectie bloeit. Sommige tabakszaden sluimeren 80-100 jaar voordat ze door het lot van het vuur worden overspoeld en dit zorgt voor een aanzienlijke schoonheid in de regio.

Dit is nog maar eens een herinnering aan de manier waarop de cirkel rond is: de Ram laat het leven herleven door hetzelfde standpunt in te nemen dat werd gebruikt om het af te branden - wat meestal neerkomt op een achteloos persoon die een sigaret, gemaakt van tabak, in een klimaat gooit dat zo droog is dat het geen andere keuze heeft dan te transformeren door vernietiging. Dit is een stevige herinnering aan wat ieder van ons kan doen om oude energieën te recyclen die niet ten dienste staan van de doelen die we willen bereiken. Vasthouden aan een voornemen om onze individuele doelen te bereiken en het begrijpen van de vele opties die we hebben om te creëren is heel belangrijk in deze tijd. De Ram eindigt op 20 aprilde.

De Ram heeft dit jaar een diepgaand effect vanwege andere astrologische en astronomische factoren, zoals de Blauwe Maan in Weegschaal op 31 maart, evenals de Mercurius retrograde in Ram van 22 maartde tot en met 15 aprilde. Dit kan leiden tot uitstelgedrag en zal de communicatie soms wat verhit maken. Voor velen kan dit gemakkelijk te zien driftbuien, argumenten en andere dergelijke flare-ups. Deze specifieke retrograde zal ook de neiging om ongegronde conclusies te trekken, die bewust moeten worden gedacht met de nodige voorzichtigheid. st, dezelfde dag als de Blauwe Maan, in Ram, wat zal helpen om vriendschappen te stabiliseren en breuken en ruzies gemakkelijker te overbruggen. Nog meer gelukkig, op de 31stest, beweegt Venus naar Stier, wat de positie van de Planeet van Liefde zal stabiliseren en meer voorwaartse posities in communicatie. Voor sommigen zal dit de meer destructieve Ram neigingen teniet doen, wanneer voorzichtigheid niet voorop staat. Voor dit Ram seizoen, zelfs als gebruik maken van vernietiging is haalbaar is, onthoud om geduldig te zijn en vriendelijk te zijn, ongeacht met wie je te maken hebt. De welwillende keizer hield een veel gelukkiger koninkrijk dan de kwaadwillende keizer, en tijdens deze Mercurius retrograde zullen koelere hoofden zeker de overhand krijgen.

Als je een waterteken bent, zal het begin van de Ram je het gevoel geven dat je bloed moet koken. Maar dat is niet erg. Je frustratie richten op iets constructiefs is een van de beste dingen die je kunt doen om een gelijkmatiger temperament te krijgen. Voor aardetekens zal dit waarschijnlijk leiden tot een verschroeide aarde scenario met degenen met wie je onenigheid hebt. Maar Venus die naar Stier gaat zal deze tumultueuze posities stabiliseren. Luchttekens zal het gemakkelijker vinden om te gaan met deze bijzondere retrograde, net als Vuur tekens. Geduldig zijn, je niet haasten en echt met de stroom meegaan is een deugd van de Ram die ons helpt om het pad minder hobbelig te maken en ons voor een vlottere rit te dragen.

Over de auteur:

Psychic Draven Grey maakt sinds april 2004 deel uit van de Keen-gemeenschap. Hij doet readings op professionele basis sinds 2000. Hij gebruikt Tarot en Astrologie in combinatie met zijn natuurlijke vermogens van helderziendheid en empathie. Hij heeft een grote liefde in het helpen van anderen om hun weg te vinden naar liefde en geluk.