Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Waar mercurius zal bezoeken alvorens terug te keren naar retrograde

Dit artikel is deel 3 van Draven Grey's geschreven serie "Wat je astrologisch kunt verwachten voor de rest van 2018," waarin alles staat wat je moet weten over belangrijke astrologische gebeurtenissen, posities en bewegingen die eraan komen van september 2018 tot het einde van de herfst. om de rest van de serie te bekijken!

Mercurius is de snelste reiziger door de dierenriem, en kan een gestage stroom van energie creëren of onrust en onenigheid bevorderen, vooral wanneer hij retrograde is. In de Tarot wordt Mercurius vertegenwoordigd door de kaart Magiër, en vertegenwoordigt de lichte en donkere kant van deze planeet door de betekenis van de kaart. Rechtsboven toont deze kaart de lichte kant van eigenschappen die het meest voorkomen in Tweelingen en Maagd en omgekeerd is deze kaart in staat om snode dingen, leugens, bedrog, enz. te laten zien. Ook bekend als "de bedrieger," wanneer deze kaart is omgekeerd, kan het laten zien wat er gaat gebeuren wanneer Mercurius gaat in retrograde een van de drie keer per jaar.

Mercurius in Weegschaal

Op 21 september 2018 om 11:40 PM EST, zal Mercurius bewegen uit Maagd en in Weegschaal, waar het zal blijven tot 9 oktober 2018 om 8:40 PM EST. Gedurende deze tijd, met de positie van de Zon in Weegschaal, zal dit een haalbaarheid in communicatie creëren in elk zonneteken in de dierenriem, wat betekent dat het niet uitmaakt wie je bent, spanningen uit het verleden zullen gemakkelijk kunnen worden opgelost en kunnen posities van vergeving voor overtredingen uit het verleden creëren, openheid voor de gedachten en ideeën van anderen, en toestaan dat meer zinvolle gesprekken plaatsvinden. Dit is over het algemeen een zeer diplomatieke tijd in de dierenriem, waarin bedachtzaamheid de overhand kan krijgen over onenigheid en ruzie.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Doe vandaag nog een astrologische lezing! heeft de neiging een natuurlijk vermogen te belichamen om naar vredestichting te neigen, en is de oplosser van onenigheid. Dit is een uitstekende tijd om de ontwikkeling van vrienden en familie te bevorderen, maar kan ook een grotere positie voor romantische relaties tevoorschijn laten komen. Maagden, Weegschalen en Schorpioenen zijn de enige drie Zonnetekens die Mercurius in Weegschaal kunnen hebben, maar voor alle drie kan dit een luchtige en openhartige communicatie tot stand brengen, die hun grootste krachten kan vergroten.

Deze combinatie in de dierenriem wordt in de Tarot uitgebeeld met de Gerechtigheidskaart en de Magiër, die evenwicht creëert door middel van communicatie. De positie van de Magiër in de Tarot is Mercurius, en wanneer er geen retrograde van Mercurius is, wordt de "trickster" magiër geschaduwd, waardoor er een besluit blijft bestaan om stabiliteit te verkrijgen, vooral door middel van communicatie. Als de manifester van de archetypen in de Tarot, is het de positie van de Magiër om te spreken. Terwijl hij in Weegschaal staat, kan dit een sterker begrip creëren voor het belang van woorden en kan het ten diepste de impact laten zien die woorden kunnen hebben om een individu, groep, maatschappij of zelfs de wereld te hinderen of te helpen.

Mercurius in Schorpioen

Op 9 oktober 2018 om 20:40 uur EST, zal Mercurius van Weegschaal naar Schorpioen bewegen, wat het vermogen geeft om te zien dat de enige manier om vooruit te komen is door de confrontatie aan te gaan met de daaropvolgende duisternis, die alleen kan worden verslagen door door zijn tunnel te reizen en er, bij voorkeur ongeschonden, aan de andere kant uit te komen. Deze positie in de dierenriem kan misverstanden veroorzaken door gedachten, ideeën of zelfs feitelijke uitspraken die naar voren kunnen komen, met een gebrek aan geloof voor die gedachten, ideeën of uitspraken. Dit kan vooral voor Schorpioenen een uitdaging vormen bij het overbrengen van de standpunten die hen na aan het hart liggen.

De enige Zon tekens die Mercurius in Schorpioen zullen hebben zijn Weegschalen, Schorpioenen, en Sagiattariërs. Voor Weegschalen is het veel gemakkelijker om een evenwichtige positie te vinden, vanwege de hoffelijkheid die Mercurius altijd zal spelen voor een luchtteken boven water- en vuurtekens. Het overbrengen van gedachten en ideeën zal weliswaar in twijfel worden getrokken, maar is niet van dien aard dat ze zullen worden geloochend nadat een zekere mate van nadenken naar voren is gekomen.

Voor Schorpioenen doet dit me denken aan Cassandra, in de Griekse Mythologie, die gezegend was met de gave van het gezichtsvermogen, om altijd de toekomst te kennen, maar zodanig werd vervloekt dat niemand haar geloofde. Volharding is de beste manier om deze positie te overwinnen, en om elementen van wat gezegd moet worden zo te formuleren dat het overeenstemt met de manier waarop iemand die de informatie ontvangt de informatie zelf zou waarnemen. Dit kan zeer uitdagend zijn, en is zodanig dat Schorpioenen in al hun mysterie in staat zijn andere mensen gemakkelijker te begrijpen, wat zeker een zegen kan zijn voor het overwinnen van een dergelijke positie.

Voor Boogschutters is hun vastberadenheid te zoeken naar hun waarheid en de wereld en het Universum zodanig te begrijpen dat het hen in staat stelt verbanden te vinden tussen de samenleving. Dit maakt de positie van Mercurius in Schorpioen minder grimmig, maar het kan voor een Boogschutter wel een gevoel van besluiteloosheid creëren, met het gevoel dat hij aan het kortste eind trekt. Je realiseren dat niet kiezen nog steeds een beslissing is, kan een moeilijke taak zijn voor een Boogschutter, maar het begrijpen van deze energie kan helpen om obstakels te overwinnen die anders zouden opduiken.

Krijg een lezing op basis van jouw sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Mercurius in Boogschutter

Op 31 oktober 2018 om 12:40 uur EST zal Mercurius naar Boogschutter gaan, wat in de Tarot wordt weergegeven met de acht van staven. Schorpioenen, Boogschutters, en Steenbokken zijn de enige drie Zonnen die Mercurius in Boogschutter bezitten en dit kan hen alle drie op totaal verschillende manieren beïnvloeden. Dit is een snelle actie van voorwaarts, zonder de wil om na te denken, wat een nog diepere besluiteloze energie kan toevoegen aan de aanleg van een Sagittarian individu. Dit is een positie van kracht, maar het kan ook uitdagingen creëren, als het gaat om te vergeten dat je soms een eind terug moet kijken om te zien waar je bent geweest. Anders is het te gemakkelijk om te verdwalen. Dit heeft de neiging een zeer verstrooide energie te zijn en belemmeringen op te werpen in schriftelijke en verbale communicatie. Dit leidt niet noodzakelijkerwijs tot een verkeerd begrip van informatie, maar kan eerder misvattingen creëren over het individu dat Mercurius in Boogschutter bezit.

Voor leden van de dierenriem die Schorpioen zijn, kan deze energie meer openheid creëren, waardoor een houding van standvastigheid mogelijk wordt, als het gaat om Schorpioen, waardoor ze hun naasten een aantal van de meer diep verborgen aspecten van zichzelf kunnen laten zien. Voor degenen die niet de tijd nemen om een Schorpioen op de juiste manier te respecteren, vanwege vooropgezette ideeën, kan dit de posities die ze nodig hebben destabiliseren, waardoor spanning ontstaat, die kan oplopen terwijl Mercurius in Boogschutter staat.

Voor Steenbokken kan deze energie op een zeer individualistische manier naar voren komen. Dit kan elementen van openheid voor henzelf creëren, vooral als het gaat om de projecten die ze het liefst willen doen, of het nu gaat om ouderschap, werk of artistieke inspanningen. Mercurius in Boogschutter kan een zeer barmhartige positie zijn voor deze individuen, en kan het mogelijk maken dat creatieve inspanningen sneller vorm krijgen, met een streven naar perfectie. Dit gaat gepaard met een verlangen naar onmiddellijke bevrediging, en kan dienen als een drijvende kracht voor het uitvoeren van dergelijke inspanningen.

Mercurius in Retrograde

Mercurius in Schorpioen en Mercurius in Boogschutter, beide, zullen dit jaar drie keer op twee verschillende manieren worden gevoeld, twee keer met een directe energie en een keer terwijl Mercurius in retrograde is voor de derde en laatste keer dit jaar. Diepere misverstanden, argumenten, en de communicatie zijn niet de enige dingen beïnvloed door retrograde Mercurius's. Reisplannen, vluchtvertragingen, technologische ongelukken, en andere dingen zoals creditcardfraude en identiteitsdiefstal kunnen optreden.

Op 16 november 2018 om 9:33 PM EST, zal Mercurius beginnen met zijn houding om te gaan in retrograde (net op tijd voor Thanksgiving). Dit kan in feite individuen stabiliseren die Mercurius al in Retrograde in Boogschutter hebben, maar kan zeker ravage aanrichten voor alle anderen, vooral in termen van hoe met stress wordt omgegaan. "Cooler heads always prevail" zou een geweldig motto zijn om op te nemen, terwijl dit in staat is om te gebeuren.

Op 1 december 2018 om 7:40 AM EST, zal Mercurius zijn retrograde voortzetten en zal bewegen van Boogschutter naar Schorpioen, het creëren van een plotselinge verschuiving als het gaat om hoe mensen in staat zijn om met elkaar om te gaan, vooral wanneer misverstanden de overhand hebben. Dit zal nog steeds verstoren reisplannen, maar in een mindere mate, maar zal leiden tot uitdagingen als het gaat om gestolen creditcards, identiteitsdiefstal, enz., dus wees voorzichtig met wat je doet met uw online informatie in deze loop van de tijd. Gelukkig zal deze energie slechts iets minder dan 6 dagen duren, voordat Mercurius op 6 december 2018 om 5:21 PM EST weer direct door Schorpioen zal bewegen, waarna hij op 11 december 2018 om 9:42 PM EST weer naar Boogschutter zal verschuiven.

Over de auteur:

Psychic Draven Grey maakt sinds april 2004 deel uit van de Keen-gemeenschap. Hij heeft professionele readings gedaan sinds 2000. Hij gebruikt Tarot en Astrologie in in combinatie met zijn natuurlijke gaven van helderziendheid en empathie. Hij heeft een grote liefde in het helpen van anderen hun weg te vinden naar liefde en geluk.

Geef vandaag nog een lezing van helderziende Draven Grey! Klik hier voor een uitgebreide reading.