Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Waar is venus?

Wat is er aan de hand met mijn liefdesleven?

Venus heeft het deze zomer zwaar te verduren gehad tussen alle eclipsen door. Ze heeft ons gedwongen om intern te evalueren wat liefde is en heeft onze gevoelens over liefde veranderd.

Volgens de Vedische (Steriele) Astrologie staat Venus nu tot 1 september 2018 in Maagd. Hier wordt ze geacht in een verzwakte positie te staan. Er wordt gedacht dat het een negatieve en uitdagende tijd is; maar uit mijn ervaring heb ik ontdekt dat Venus in Maagd iemand de positieve en negatieve kanten van hun liefdesleven zal laten zien. Als waarschuwing, er kan kritiek zijn van de kant van je partner of jezelf met betrekking tot je liefdesleven. Het mooie van Venus in Maagd is dat Maagd een analytische geest heeft. Maagd bekijkt de dingen graag van alle kanten en laat geen middel onbeproefd.

Bel of chat nu met een paranormale liefdesdeskundige. Ontvang een lezing!

Ondanks dat dit geen hartstochtelijke plaatsing is voor Venus, geeft het ons toch een duidelijke visie in perspectief op onze liefdesrelaties, of het nu vriend, vriendin, of echtgenoot is. Het is mogelijk dat dingen ongemakkelijk kunnen blijven omdat we ons nu bewust zullen zijn of we gelukkig zijn of niet in een relatie. Dit zal uitnodigen tot gesprekken, zodat u deze probleemgebieden in uw relaties kunt bezoeken. Het voeren van dergelijke gesprekken zal helpen initiatief te nemen in het proberen te genezen, repareren of herstellen van deze problemen.

Gelukkig gaat Jupiter direct en zal in Weegschaal zijn tot oktober 27, 2018. Dit zal ons helpen om meer betekenis, focus, bewustzijn, optimisme en begeleiding te krijgen voor de toekomst. Wees hoopvol en houd het positief!

Over de auteur:

AstroDevi is een professioneel helderziend medium, helderziende, helderhorenden, heldervoelenden, helderhorenden, channelaars, remote viewers, numerologen die Vedische astrologie in haar werk opneemt. Ze heeft meer dan 35 jaar ervaring. AstroDevi is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over uw toekomst en duidelijkheid over uw verleden en heden.

Geef vandaag nog een helderziende reading van AstroDevi.