Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen man maagd vrouw verenigbaarheid

De Vissen-man en Maagd-vrouw zijn ideale karmische liefdespartners, die het merendeel van elkaars zwakheden zullen aanvullen. Als exacte tegenpolen kun je je afvragen waarom je je aangetrokken voelt tot iemand die in bijna alle opzichten zo sterk van je verschilt. De waarheid is dat net zoals liefde geven en nemen is. Het vinden van de ideale persoon voor u is een evenwichtsoefening op zich. De Vissen man is een ster-eyed dromer door en door, terwijl de Maagd vrouw is zo down-to-earth als men kan krijgen. Zij zal fungeren als het anker van de vis in het leven, terwijl zijn romantische charmes mevrouw zullen verleiden tot de ontspannen kant van het leven. In ware karmische mode, de Vissen man en Maagd vrouw hebben veel van elkaar te leren en net als op school; niet alle lessen zullen leuk of interessant zijn. Doorzettingsvermogen in moeilijke tijden zal ongetwijfeld de basis leggen voor een zeer lonende relatie tussen de twee.

Basis compatibiliteit

De Maagd-vrouw is de koningin van het analyseren van dingen, vaak tot de dood er op volgt, dus iedereen die haar hart begeert, zal zeker zwaar onder de loep worden genomen. Hoewel ze bekend staat om haar harde kritiek, is ze over het algemeen een zeer vriendelijke vrouw. Ze probeert nooit iemand te kwetsen of te beledigen, wat een groot voordeel is omdat Vissen een zeer gevoelig teken is. Een weinig bekend feit is dat Maagd-vrouwen ook hopeloze romantici zijn, wachtend op hun ridder in blinkend harnas om hen van hun voeten te vegen. Ze heeft gewoon een heel bijzondere smaak waaraan de beestachtige, op competitie gerichte tekens niet kunnen voldoen. Diep van binnen, wil de Maagd vrouw zich echt gekoesterd en geliefd voelen boven alle anderen, zelfs als haar lippen zal nooit een woord over haar verlangens uitspreken. Jammer genoeg is het meest voorkomende slachtoffer van haar kritiek zichzelf, en dus is iemand die voorbij haar vermeende gebreken kijkt en echt van haar houdt onvervangbaar in haar ogen.

De Vissen-man is een echte dromer, niet gefocust op de huidige en mogelijk frustrerende realiteit van het leven en altijd gericht op de weidse toekomst. Hij is eindeloos optimistisch over alle dingen en als je hem niet kwetsend beledigt, zal het moeilijk zijn hem te betrappen zonder een glimlach op zijn gezicht. Hij vertrouwt iedereen, zelfs wanneer hij dat niet zou moeten doen en wordt helaas vaak gemanipuleerd en misbruikt. Eerlijkheid is van weinig belang, omdat hij over het algemeen geen reden ziet om bedrieglijk te zijn of om zichzelf anders voor te doen dan hij is. Hij is charmant en romantisch, hoewel hij niet de afwachtende houding aanneemt zoals de Maagd-vrouw dat doet. Hij zoekt partners die een echte band met hem hebben, en net als Maagd, wordt hij afgeschrikt door lust-centrische partners. De Vissen man is een zachtaardige ziel zonder de behoefte om te domineren of te leiden, maar hij zal altijd een partner nodig hebben die hem zijn kostbare tijd alleen gunt.

Liefde en relaties

Vissen mannen zijn diep introvert en houden ervan om urenlang in hun gedachten en dromen te verzinken als ze alleen zijn. Hoewel dit contraproductief kan lijken voor het maken van vrienden, zuigen zijn natuurlijke charme en vriendelijkheid vrienden van alle kanten aan. Door zijn onbaatzuchtige, toegewijde en behulpzame aard, heeft de vis vaak meer vrienden dan veel extraverte tekens. Hij stelt geen eisen aan degenen die hij vrienden noemt en verwelkomt iedereen, zelfs als dat uiteindelijk in zijn nadeel is. Zijn loyaliteit aan zijn metgezellen is moeilijk te evenaren, want hij is vastbesloten om ondersteunend te zijn ongeacht de kosten voor zichzelf. De Maagd vrouw, terwijl veel minder introvert, is veel meer beperkend als het gaat om het kiezen van vrienden. Het kan een lang en moeilijk proces zijn om haar gezelschap te krijgen, want ze bewaakt haar hart behoorlijk zwaar. Bovendien heeft de maagd de neiging alleen diegenen te accepteren die haar waarden delen. Zij zal uitzonderingen maken voor hen die voldoen aan haar innerlijke behoefte om geliefd en gewaardeerd te worden. Haar toewijding aan haar vrienden is vergelijkbaar met die van de vissen, maar het is het bereiken van die dierbare positie die het moeilijkst blijkt.

Intieme relaties zijn waar alle magie gebeurt voor Vissen-mannen en Maagd-vrouwen. De partner van een Vissen-man is wat hem met beide benen op de grond houdt en hem een reden geeft om zich op het heden te richten. Voor Maagd-vrouwen, betekent een Vissen partner leren om de schoonheid in het leven en de liefde te zien, zonder te muggenziften over elk klein detail. Zij zal hem beschermen tegen degenen die zijn uitbuitbare vriendelijkheid willen manipuleren, en hij zal de muren afbreken die haar emotionele vrijheid belemmeren. Seksuele intimiteit is een van de liefste dingen tussen deze twee tekens, omdat het puur en echt is en nooit uit eigenbelang. Geen van beide tekens is geneigd om alleen voor de lol de liefde te bedrijven, noch zijn ze geïnteresseerd in korte, betekenisloze relaties. Romantiek is zwaar en zeer gewenst, met alle daaruit voortvloeiende ontmoetingen gepassioneerd, lief en emotioneel verbonden. Hoewel beide tekens nog veel van elkaar kunnen leren, staat liefhebben zeker niet op de lijst.

Samenwerken

De Maagd-vrouw regeert echt op kantoor, en voelt zij zich het meest thuis op haar werk. Haar ijver voor perfectie in alle taken en strenge organisatie-eisen maken haar een zegen voor haar superieuren en een plaag voor haar ondergeschikten. Het is niet ongewoon dat zij een leidinggevende functie bekleedt, want zij is goed in wat zij doet. Hard werken bepaalt letterlijk haar karakter, en je zult haar nooit slap vinden. Vissen mannen zijn ook harde werkers, maar hun ware kracht ligt in teamwork. Hij is fantastisch in het goed gebruiken van zijn visionaire capaciteiten voor vooruitgang en geliefd voor het helpen van iedereen die hulp nodig heeft. Maagd-vrouwen en Vissen-mannen kunnen goed samenwerken zolang ze op verschillende afdelingen zitten. Hun unieke benadering van werk en werkrelaties kan wat problemen opleveren, en Vissen gedijen eerder in ongeorganiseerde chaos.

De vrijzwemmende vis en de voorzichtige maagd vormen een fantastisch paar als ze kunnen leren om iemand die anders is dan zij in hun leven te accepteren. De Maagd-vrouw moet voorbij het rommelige, wilde gezicht van de Vissen-man kijken en beseffen dat hij niet alleen smoorverliefd op haar is, maar ook alles biedt wat ze nodig heeft. Als je op zoek bent naar een relatie waarbij het doel alleen is om aan elkaars zijde gekluisterd samen te leven, dan is dit misschien niet de juiste optie voor jou. Als het jullie doel is om samen te leven, te leren, te groeien en uit jullie veiligheidszone getrokken te worden, dan is deze karmische match de perfecte keuze. Nog lang en gelukkig is een toestand van gelukzaligheid en evenwicht, en deze combinatie heeft dat.

Als je meer wilt weten over de chemie tussen de Vissen-man en Maagd-vrouw, kan een liefdespsycholoog van Keen.com je meer gepersonaliseerde informatie geven over deze compatibiliteit.