Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen man leeuw vrouw verenigbaarheid

Vissen-mannen met Leeuw-vrouwen beginnen vaak een relatie die op intrige is gebouwd. Het is niet ongewoon dat de Vissen-man helemaal wordt meegezogen door de charme en gratie van zijn Leeuw-vrouw of zij kan worden aangetrokken door zijn medeleven en het vredige anker dat haar Vissen-man wordt. Ongeacht hoe dit gelukzalige paar begint, liggen er voor hen beiden op de lange termijn echte uitdagingen in het verschiet. Er is een groot risico maar een grotere beloning voor die paren die de eerste paar stormen en vuurstormen kunnen overleven, dus het is niet de moeite waard om op het eerste gezicht op te geven. Hoewel Vissen en Leeuw zeker geen twee druppels water zijn, bestaat er voor hen nog steeds een zeer reële mogelijkheid om de ideale liefdevolle relatie te hebben waar ze altijd al van hebben gedroomd. Het ontwikkelen van een volledig begrip van tegenstrijdige karaktereigenschappen en aangeboren behoeften kan hen helpen om compatibiliteit te vinden en hen beter voor te bereiden op problemen voordat ze zich voordoen.

Basis compatibiliteit

In de kern belichaamt een Leeuw-vrouw gratie en vrijgevigheid terwijl ze ervan geniet om in het middelpunt van de belangstelling te staan in elke betekenis van het woord. De meelevende aard van de Vissen-man is duidelijk te zien in zijn prominente vriendelijkheid en verlangen om iedereen te helpen die in nood is. Natuurlijk gaan deze specifieke eigenschappen heel goed samen - tenslotte, wie zou ooit problemen verwachten met twee tekens die zo van nature geven? Als we verder kijken naar de aangeboren kenmerken, zien we waar de echte problemen liggen. Om te beginnen zijn Vissen onbaatzuchtige mensen-pleasers die praktisch leven om anderen te laten glimlachen en gelukkig te maken. Leeuwachtigen zijn van nature veel meer op zichzelf gericht en vinden het heerlijk om aanbeden en altijd foutloos gevonden te worden. Zonder een sterk partnerteken om de lijn te trekken of haar op haar fouten te wijzen, loopt de Leeuw-vrouw het gevaar onverdraaglijk egoïstisch te worden. Haar Vissen man zal vaak zonder vragen te stellen aan haar behoeften en verlangens voldoen, het probleem laten groeien en zijn feel-good acties rationaliseren als kleine witte leugens om slechte gevoelens te sparen. Uiteindelijk, als hij het niet meer aankan, zal alles uit elkaar vallen.

De passiviteit van Vissen-mannen is zowel een zegen als een vloek. Het biedt wat evenwicht in een relatie met een teken dat weigert op de tweede plaats te komen, maar het is ook geneigd om problemen te laten etteren. Aan de positieve kant zijn zowel Leeuw vrouwen als Vissen mannen gebouwd voor romantiek en seks, waarbij intimiteit waarschijnlijk het sterkste punt van hun relatie is. Met de creativiteit van Leeuw en de artistieke aard van Vissen, kunnen hobby's en algemene interesses elkaar overlappen waardoor het algehele plezier voor beiden toeneemt. Vissen mannen zijn zeer emotionele wezens, en hoewel Leeuw vrouwen niet bijzonder kwaadaardig zijn, is het gemakkelijk om onbedoeld zijn emoties te vertrappen als ze jaagt haar eigen dromen en verlangens na. leeuw's zijn over het algemeen bijna nooit opzettelijk wreed, maar arrogantie en egoïstisch gedrag kunnen net zo diep snijden, vooral bij een gemakkelijk gekwetste Vissen-man.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer inzichten!

Liefde en relaties

De vis en de leeuwin zijn hartstochtelijk, meelevend en loyaal - wat leidt tot krachtige banden die moeilijk te verbreken zijn totdat een van beide partijen er echt genoeg van krijgt. Hoewel dit misschien een vertederende eigenschap lijkt, betekent het zeker dat scheidingen vervelend zullen zijn, omdat geen van beiden geneigd is om er een eind aan te maken voordat het dieptepunt van woede of pijn is bereikt. In vriendschap is het geen gemakkelijke opgave om een Vissen-man zich veilig genoeg te laten voelen om zijn hart aan je te laten spreken. Hij is zich goed bewust van zijn emotionele gevoeligheden en doet zijn uiterste best om niet gekwetst en afgedankt te worden, zoals hij waarschijnlijk al vele malen eerder is geweest. Hij is van nature een eenling, en dit effect zal duidelijk worden in zowel platonische als intieme relaties. Leeuw vrouwen zijn veel socialer en extravert, uitgebreid afhankelijk van vrienden, geliefden, en zelfs vreemden om de aandacht en ego-boost te geven die het levensbloed is van elke Leeuw. Gelukkig hebben deze sociale verschillen geen wezenlijke negatieve invloed op de relatie, tenzij ze er vanuit gaat dat ze altijd een avontuurlijke partner aan haar zijde zal hebben.

Diegenen die een intieme relatie hebben met een Leeuw-vrouw moeten voldoen aan haar hoge verwachtingen om op haar gericht te zijn. Als ze door iemand wordt afgepoeierd, kan ze terugvallen op haar partner voor de geruststelling dat ze nog steeds de koningin is die ze weet dat ze is. Ze wil niet dat hij haar gevechten uitvecht of confronterend is; ze wil gewoon troost in de wetenschap dat ze nog steeds koningin is voor iemand. zijn ideaal om deze geruststellende troost te bieden, alle gebroken delen van haar geest weer op te bouwen, en haar terug te sturen op het wereldtoneel waar ze zo dol op is. Hoe passief hij ook mag zijn, hij zal altijd aan haar zijde staan, een waarde die hem bij haar in de smaak doet vallen.

Als het gaat om seksuele intimiteit, zijn Leeuw-vrouwen en Vissen-mannen echt het beste van twee werelden. Vissen zijn koningen op het gebied van romantiek en zijn er trots op dat ze weten hoe ze hun geliefde kunnen laten glimlachen en steeds weer verliefd kunnen laten worden. Leeuwinnen zijn van nature zeer seksuele wezens. In feite is slechte seks vaak een spelbreker voor een lange termijn relatie met een Leeuw vrouw. Met gepassioneerde, wellustige seks van haar kant en romantische, sensuele liefde van zijn kant, is seks altijd een plezierig avontuur. Een verschil in stijlen betekent dat geen van beiden zich zal vervelen, omdat de leeuwin de leiding zal nemen om haar verlangens te bereiken. In de slaapkamer is er geen nadeel aan deze combinatie en het zou wel eens het sterkste voordeel kunnen zijn dat ze hebben buiten het feit dat ze echt aardige mensen zijn.

Samenwerken

Het gaat van een leien dakje voor dit koppel, of ze nu samenwerken of niet. Zoals eerder gezegd, als men een Leeuw-vrouw als leider zou moeten omschrijven, zou dat gracieus en vriendelijk zijn. Als ze de leiding heeft, zal ze haar positie of macht niet opzettelijk misbruiken voor haar eigen gewin. Zelfs als ze een beetje op zoek is naar aandacht of roem, blijft ze trouw aan haar waarden. Zij functioneert goed alleen en in een groep, maar is meer geneigd tot luiheid in het laatste geval. Vissen is uiterst hulpvaardig en blinkt uit in een teamomgeving, maar zijn onbaatzuchtige aard nodigt hem uit om gemakkelijk te worden gemanipuleerd om werk voor de luie mensen te doen. In kracht is hij net zo vriendelijk, behulpzaam en rechtvaardig als zijn Leeuw-vrouw is, maar mist elke drang om de aandacht op zich te vestigen. Zijn wijsheid en intuïtiviteit kunnen hem tot leiderschap aanzetten, zelfs als hij zich helemaal niet op zijn gemak voelt om leiding te geven.

Een relatie tussen Leeuw-vrouwen en Vissen-mannen kan een beetje ruw en onstuimig zijn, maar als ze hard werken en allebei de eigenschappen van hun partner respecteren, kan het succesvol zijn. Het merendeel van hun positieve waarden komt echt overeen en de avontuurlijke drang van de leeuwin houdt het paar bruisend van opwinding. Vissen mannen zijn echte slaven van hun emoties, waardoor de hoogtepunten veel zoeter zijn en de dieptepunten bitterder. Gelukkig kan de stabiliteit van een Leeuw-vrouw hem veilig uit die negatieve uitersten houden, en hij zal haar inspanningen consequent erkennen wat belangrijk voor haar is. Er zullen ups en downs zijn, maar communicatie en eerlijkheid kunnen deze relatie zowel onvergetelijk als onbreekbaar maken.

Gesprek met een relatie-psychiater om meer te weten te komen over je Leeuw-vrouw & Vissen-man koppeling!