Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Verwacht het onverwachte met uranus in ram

Dit artikel is deel 8 van Draven Grey's geschreven serie "Wat je astrologisch kunt verwachten voor de rest van 2018," waarin alles wordt uiteengezet wat je moet weten over belangrijke astrologische gebeurtenissen, posities en bewegingen die eraan komen van september 2018 tot het einde van de herfst. om de rest van de serie te bekijken!

Uranus dwingt ons om dat te verwachten wat onverwacht is. Wanneer in retrograde, kunnen deze veranderingen een beetje makkelijker te beheren, waardoor een aantal van de andere elementen van wat er gebeurt astrologisch een beetje minder ontmoedigend om te kampen met. Groep instellingen in staat zijn om een versterkte vastberadenheid voor succes te vinden tijdens de retrograde beweging van Uranus, vooral vanwege de verschillende persoonlijkheden binnen een groep die andere elementen van het zou kunnen beïnvloeden in wat alleen kan worden beschouwd als in een onverwachte manier. In de Tarot wordt deze kaart vertegenwoordigd door de Dwaas, en vertegenwoordigt het bewustzijn dat begon met de eerste persoon, en zich uitbreidt door de samenleving en cultuur. Zijn vastberadenheid is om voortdurend vooruit te gaan, en dus wanneer hij retrograde gaat, is hij in staat om zijn positie te verzwakken.

De invloed van Uranus is de belichaming van "verwacht het onverwachte". Ongeacht de richting van de transit van Uranus, moeten we navigeren door de plotselinge veranderingen die eruit worden gegooid. Sommigen van ons gedijen op routine en consistentie, en wanneer Uranus spel heeft, voelen we ons alsof we in een spreekwoordelijke blender worden gegooid. De plotselinge veranderingen zijn eigenlijk enigszins getemperd, terwijl Uranus 'transit is retrograde. De periode van Uranus retrograde geeft ons de kans om een beetje na te denken over onze reactie op veranderingen. Het geeft ons ook een kans om opnieuw te denken en onze behoefte aan verandering te organiseren. Veel groepen die gevormd zijn terwijl Uranus direct is, vinden eigenlijk meer structuur en organisatie nadat Uranus retrograde is gegaan.

Krijg een lezing op basis van uw sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Uranus in Ram (Take-Two)

Sinds 7 augustus 2018 om 12:49 PM EST, beweegt Uranus retrograde door Stier, wat een gewraakte houding heeft kunnen creëren in termen van wat we kunnen verwachten met financiële entiteiten, corporaties, verzekeringsmaatschappijen, etc.. Maar op 6 november 2018 om 2:59 PM EST, zal Uranus uit Stier en terug in Ram bewegen, wat een plaatsing is die het de laatste paar jaar heeft gedragen. Daarvoor heeft Uranus af en aan in Ram gestaan sinds 27 mei 2010. Uranus in Ram is in staat om posities van onvoorspelbaarheid te creëren, wat uitdagingen met zich meebrengt als men niet bedacht is op de eigen koppigheid, maar dit is ook waar individuen die macht krijgen valse verhalen kunnen creëren die blindelings worden geloofd.

Voor deze periode stond Uranus voor het laatst in Ram van 1927-1935, waardoor een voedingsbodem werd gecreëerd voor mechanismen van oneerlijkheid, angst, onzekerheid en twijfel. Wanneer Uranus in Ram, Men moet extra voorzichtig zijn, om niet zo hardnekkig te zijn dat men de waarheid van een situatie niet inziet. Dit kan ingewikkelde situaties opleveren, als het gaat om hoe samenlevingen omgaan met wetenschap, politiek, en alles daartussenin. Ruimdenkendheid blijkt een sterke bondgenoot te zijn voor individuen bij dergelijke gelegenheden voor onenigheid. Grote keerpunten in samenlevingen hebben de neiging om te gebeuren terwijl Uranus in Ram staat, en dus is het verstandig om voorbereid te zijn op deze onverwachte wendingen in deze tijd.

De retrograde van Uranus heeft de neiging om de bovenstaande effecten te ontkrachten, maar slechts tot op zekere hoogte. Toch is het gebruik van een houding van optimisme en mindfulness, evenals het toepassen van de Gouden Regel voor anderen in deze tijd in staat om een soepele wind voor de zeilen van Uranus als het beweegt door Ram. Deze zal retrograde bewegen tot 6 januari 2019.

Over de auteur:

Psychic Draven Grey maakt sinds april 2004 deel uit van de Keen-gemeenschap. Hij doet readings op professionele basis sinds 2000. Hij gebruikt Tarot en Astrologie in combinatie met zijn natuurlijke vermogens van helderziendheid en empathie. Hij helpt anderen graag hun weg te vinden naar liefde en geluk.

Krijg vandaag nog een reading van helderziende Draven Grey! Klik hier voor een uitgebreide reading.