Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het venus aantrekkings rapport: venus in stier

Je hebt vast wel eens het oude gezegde gehoord dat "geld de wereld doet draaien". Als dit waar is, begint het elke dag in het dierenriemteken Stier. Dit is het teken dat heerst over de materiële basis van alles wat we ervaren. Wanneer planeten door dit teken bewegen, ontstaan er subtiele verschuivingen in onze relatie tot geld.

Venus, de planeet van liefde, kunst en schoonheid, is de heersende planeet van Stier. Als deze planeet in het teken staat dat hij beheerst, krijgen financiën en materiële bezittingen meer nadruk in ons leven dan in welke andere tijd van het jaar dan ook. Een uitgesproken fixatie op geld en materialisme kan een obsessie worden terwijl de liefste planeet van het zonnestelsel zich in het meest materialistische teken van de dierenriem bevindt.

Terwijl andere planeten verstoren of belonen, onthult Venus gewoon de waarheid van de zaak in al haar schoonheid of lelijkheid. Net als een groot fotograaf weet ze de meest gewone gebeurtenissen in te kaderen tot een meesterwerk, om zo de diepere waarheden van wie we zijn te onthullen. Venus komt Stier binnen op 31 maart en blijft daar tot 25 april. Lees hieronder hoe de heersende planeet van de Stier jouw benadering van het leven in de materiële wereld zal veranderen.

Ram March 21 - April 19

Een gevoel van zekerheid in financiën zal te maken hebben met jouw kijk op het leven. Je hebt vastgehouden aan een diep geloof in dingen en plotseling is het werpt zijn vruchten af. Mercurius' bezoek aan Stier beloont de Ram met geruststellende woorden over wat je goed doet en welk pad je moet blijven volgen. Beslissingen zijn gemakkelijk te nemen, want uw besluit staat al vast.

Stier April 20 - Mei 20

Als u het nog nooit van uw uiterlijk hebt moeten hebben, dan is dit het moment om het te proberen. Ook al ben je geen beeldschoon model, er professioneel uitzien zal deuren openen voor je carrière en je salaris doen stijgen. Uw uiterlijk en uw goede naam zullen geld in het laatje brengen nu Venus in uw teken staat. De kans om een nieuw inkomensniveau te bereiken wordt bevorderd door het uitdelen van visitekaartjes.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Als je een band hebt met een instelling, groot bedrijf of school, kun je verwachten dat je manieren zult vinden om van deze band je brood te maken. Misschien krijg je een baan bij een nationale organisatie die veel aanzien geniet. Als je een idee hebt voor een octrooi of een andere uitvinding, wees dan zo geheimzinnig mogelijk en onderzoek de mogelijkheden om je rechten te beschermen.

kreeft juni 22 - 22 juli

Ongewenste aandacht en nieuwsgierige buren zullen je naar een nieuwe plek drijven waar je je kunt terugtrekken, en van daaruit kun je de bijval die je krijgt naar je hand zetten. Misschien vind je zelfs een manier om van dit alles te profiteren. Het beste deel van Venus die Stier bezoekt zal komen van een ontmoeting met een speciaal iemand die u benadert met een plan voor jullie twee om rijk te worden en verliefd te worden, maar niet noodzakelijk in die volgorde.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Je zichtbaarheid is op zijn hoogst, dus geniet van de aandacht. De problemen om carrière en liefde in evenwicht te houden zullen ertoe leiden dat je je afvraagt of je achter je eigen dollars aan moet of die van een knappe miljonair. U zult nogal wat benaderd worden terwijl Venus in Stier staat en alle gebreken die u onthult kunnen het onderwerp zijn van behoorlijk venijnige kritiek.

Maagd August 23 - September 22

Jouw exclusieve expertise zal je een pak geld opleveren terwijl Venus in Stier staat. Als je een andere taal spreekt of een grondige kennis hebt van een vreemde cultuur, ligt een goedbetaalde carrièremogelijkheid in het verschiet. Denk erover na om de sprong te wagen, maar denk snel. U zou gecharmeerd kunnen raken van meerdere carrièremogelijkheden en de details zo lang afwegen dat de tijd op is voordat u een beslissing neemt.

Weegschaal September 23 - October 22

Het bezoek van Venus aan Stier zou een langverwachte donateur voor uw zaak kunnen brengen of een investeerder voor uw project. Venus heerst ook over Weegschaal, dus dit is een bezoek boordevol macht en u kunt indruk maken op een aantal mensen met uw bankwaardigheid. Een geliefde kan iemand hebben die uw dromen wil financieren en jullie twee hebben zich niet eens gerealiseerd hoe perfect deze match zou kunnen zijn.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Stier is de natuurlijke partnerschapssector van de horoscoop van een Schorpioen, dus de komst van de planeet van de liefde betekent dat een partner de poen voor je zal binnenbrengen terwijl Venus op bezoek is. Raak echter niet te enthousiast, want er zijn altijd voorwaarden aan verbonden wanneer dingen gratis zijn en een test van uw liefde en loyaliteit zal een moeilijk tussentijds onderzoek zijn als u niet de liefste metgezel bent geweest.

Boogschutter November 22 - December 21

Uw natuurlijk optimisme herkent een grote financiële kans, maar de verplichting die u bent aangegaan om aan een project te werken, kan uw vermogen om daadwerkelijk te incasseren beperken. Het kan zijn dat u zowel in uw gewone baan als in deze nieuwe onderneming te veel werk moet verzetten, met slechte resultaten tot gevolg. Als u iemand kunt inhuren om een of beide rollen op zich te nemen zonder de controle op te geven, zult u het heel goed doen.

Kapril December 22 - 19 januari

Een intense romance zou lucratief kunnen zijn; een minnaar zal enkele sociale contacten hebben die leiders blijken te zijn op een gebied waarin u zou kunnen uitblinken. Kansen om te netwerken dienen zich aan en de rol van "party girl" op je nemen kan je op de juiste plaatsen brengen - en als niet op het juiste moment, dichtbij genoeg om uit te vinden wanneer dat optimale uur is

Waterman januari 20 - februari 18

Er valt geld te verdienen in een kantoor aan huis. Als je al een tijdje vanuit je huis werkt, zal het bezoek van Mercurius aan Stier voor een extra dosis winstgevendheid zorgen. Als u lang moet pendelen, overweeg dan om wat werk gedaan te krijgen op uw thuiscomputer. Als u een manier kunt bedenken om geld te verdienen vanuit uw woonruimte, begin er dan vóór 25 april mee om de zomer door te brengen met het binnenhalen van het groen!

Vissen februari 19 - 20 maart

Er is een kans op rijkdom en vervulling in uw eigen achtertuin. De manier waarop je met je buurt en lokale gemeenschap omgaat is rijp voor commercialisering. Als u een ondernemer in hart en nieren bent, zult u de kans zien om geld te verdienen. Als u meer een minnaar bent dan een vechter, zal een leuke buurman u misschien willen overstelpen met geschenken en zijn gezelschap.

2010 Venus Aantrekkingsrapporten