Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Venus in schorpioen - 4 december

Venus beweegt zich op 4 december in Schorpioen waar ze zal blijven tot 29 december. Onder de invloed van Venus in Schorpioen, en afhankelijk van hoe deze transit de andere planeten in je horoscoop beïnvloedt, zul je niet verliefd worden, je zult er tegenaan botsen. Als u met iemand een relatie aangaat, zult u dat met verve en passie doen, met de diepten van uw hart en ziel.

Op dit moment is er geen sprake van lauwheid of halverwege op dit gebied. U zult alles geven, en eerlijk gezegd zullen er mensen zijn die het gewoon niet aankunnen - dat is hun probleem, niet het uwe, en u zult u door niemand van het tegendeel laten overtuigen. Je zult jezelf niet tegenhouden.

Tijdens deze periode concentreert u zich op romantiek en gezelligheid met anderen die genieten van uw intensiteit in plaats van zich ervoor te schamen of er bang voor te zijn, en u zult veel geluk en voldoening in uw relaties vinden. Uw banden met andere mensen zullen zo diep zijn dat u zich erg kwetsbaar zult voelen, en bovendien zullen uw gevoelens gemakkelijk gekwetst worden.

Met deze invloed kan uw zelfbeschermingsmechanisme ervoor zorgen dat u nogal verlegen en terughoudend wordt in het uiten van uw ware gevoelens en warmte. Bedenk wel dat deze invloed maar een korte periode duurt, dus maak er het beste van of anders is het zo weer voorbij

Voor een gedetailleerde lezing over hoe deze kosmische gebeurtenis u zal beïnvloeden, kunt u contact opnemen met een astroloog op KEEN.com vandaag!