Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Valentijnsdag geschenkgids per teken

Romantische geschenken zijn zo lastig. Doe het goed en je kunt zijn of haar jaar maken; doe het fout en je slaapt wekenlang in het hondenhok. Hier is onze grappige gids voor wat je geliefde echt leuk vindt aan cadeaus - en wat je nooit meer zult vergeten. Als je er echt niet uitkomt, bel dan een KEEN-adviseur voor liefdesadvies.

ARIEËN

Je Ram-geliefde wil tijd winnen, risico's nemen of opscheppen. Een romantisch cadeau dat ten minste twee van deze vakjes aankruist, zal hem of haar lang laten glimlachen.

Goede ideeën: Extreme sportlessen, een luxe horloge

Slecht idee: Een slow cooker

TAURUS

Jouw Stier-liefhebber wil de zintuigen verwennen. Eten, wijn en stoffen van hoge kwaliteit zijn perfect; alles wat te veel inspanning vergt is dat niet.

Goede Ideeën: Een duur diner voor twee, een luxe picknick

Slecht Idee: Een hometrainer

GEMINI

Jouw Tweelingen-minnaar wil graag iets nieuws leren, snel communiceren of spelen met de nieuwste gadgets. Hij of zij zal iets ouderwets niet waarderen.

Goede ideeën: De nieuwste smartphone, een interessant boek

Slecht Idee: Antieke meubels.

kreeft

Je Kreeft-minnaar is sentimenteel en huiselijk. Hij of zij waardeert handwerk en zelfgemaakte cadeaus, maar houdt ook van alles wat nostalgisch is. Hem of haar aan het huilen maken is een bonus.

Goede ideeën: Waardebonnen voor genealogisch onderzoek, zelfgebakken koekjes in de vorm van een hart

Slecht idee: Een cruise rond de wereld

Leeuw

Uw leeuw-liefhebber is dol op alles wat luxueus is, en hoe duurder hoe beter. Hij of zij houdt ook van alles wat met drama te maken heeft, of wat streelt dat enorme ego.

Goede ideeën: Acteerlessen, merkkleding

Slecht idee: Alles uit een budgetwinkel

VIRGO

Je Maagd-geliefde is praktisch en zal niet beledigd zijn door praktische cadeaus. Zijn of haar romantische inslag zou echter dol zijn op iets gezondheidsbewust en ethisch.

Goede ideeën: Een fitnessruimte thuis, een dagje spa

Slecht idee: Op dieren geteste cosmetica

LIBRA

Je Weegschaal-minnaar is gecharmeerd van mooie dingen en van schoonheid zelf. Ideale geschenken zijn zeer verfijnd; alles waar zweet of vuil aan te pas komt is een absolute no-no.

Goede Ideeën: Een kunstwerk, make-uplessen

Slecht Idee: Een quadbike-sessie

SCORPIO

Je Schorpioen-minnaar houdt van mysterie en magie en is dol op alles wat...vreemd is. Vermijd het voorspelbare, tenzij het sexy ondergoed is, wat ook werkt.

Goede ideeën: Een nacht in een spookkasteel, een telescoop

Slecht Idee: Chocolaatjes

SAGITTARIUS

Je lover uit de Boogschutter wil iets grappigs, of iets dat met een goed doel te maken heeft. Reiscadeaus zijn ook altijd goed... minder goed is iets dat een verbintenis vereist.

Goede ideeën: Een liefdadigheidsgeschenk, een reis naar een comedyshow

Slecht idee: Een cursus van 16 lessen over hoe je snel rijk kunt worden

CAPRIKORN

Je Steenbok-minnaar houdt van traditionele geschenken en heeft een hekel aan alles wat te extravagant is. Goederen van hoge kwaliteit zullen worden gewaardeerd, maar dramatische verrassingen zeker niet.

Goede ideeën: Een antiek leren bureau, wijn en rozen

Slecht idee: Een verrassings tweede huwelijksreis

AQUARIUS

Je Waterman-minnaar is een techno-geek en loopt altijd vooruit op zijn of haar tijd. Hoe excentrieker het cadeau, hoe beter - een saai cadeau is iets waar de Waterman niet tegen kan.

Goede ideeën: Een stoel op een spaceshuttle, een verzameling gekrompen hoofden

Slecht idee: Een diner voor twee

VISSEN

Je Vissen-minnaar is een geboren romanticus en zou dol zijn op elk cadeau dat jullie dichter bij elkaar brengt. Vermijd verse snijbloemen - hij of zij heeft veel liever een levende potplant.

Goede ideeën: Een gezellig winterweekend voor twee, een zompige film en popcorn

Slecht idee: Een volledig verzorgde reis - zonder u