Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vaderdagcadeaus gebaseerd op de sterren

Heren zijn erg moeilijk om voor te winkelen, dus het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden voor de mannen in je leven, inclusief je vader en de vader van je eigen kinderen. De interesses van mannen zijn vaak beperkt, obscuur of duur, of al het bovenstaande. En wat je man ook leuk vindt, hij koopt het vaak zelf in plaats van hints te geven, zodat je weet wat hij wil. Belast vader deze Vaderdag niet met de zoveelste gereedschapsset of maffe stropdas. Pas zijn cadeau aan zijn sterrenbeeld aan, zodat hij iets krijgt dat echt bij zijn persoonlijkheid past.

Ram

Geschenk je actieve, competitieve Ram een cursus CrossFit of jujitsu, zodat hij kan gaan zweten en zichzelf kan pushen om op zijn allerbest te zijn. Een onafhankelijke Ram kan ook een cadeaubon voor een sportwinkel op prijs stellen, zodat hij een nieuw paar hardloopschoenen kan kopen en op pad kan gaan. Als geld geen rol speelt, is een extravagant cadeau zoals een helikoptervlucht of een verrassingsweekendvakantie echt iets voor hem.

Stier

Je geaarde, praktische Stier-man hecht meer waarde aan kwaliteit en eenvoud dan aan iets flitsends of duurs, maar hij houdt er ook van om zichzelf te verwennen. Geef hem een mooie fles whisky of een cadeaubon voor zijn favoriete restaurant. Comfort is ook altijd een winnaar; zorg ervoor dat zijn nieuwe riem gemaakt is van fijn leer, of zijn

Tweelingen

Jouw geestige, fascinerende Tweelingen-man houdt van elk cadeau dat zijn geest aanwendt. Geef hem kaartjes voor een komedieshow of schrijf hem in voor improvisatiecursus. Hij zal een cadeaubon voor een boekhandel geweldig vinden, vooral als het een ongebruikelijke plek is - een stripboekwinkel misschien, of een winkel die zeldzame en uitverkochte boeken verkoopt. Omdat Tweelingen-vaders dol zijn op plezier in welke vorm dan ook, kan je man ook een dagje pretpark op prijs stellen.

kreeft

Wees voorzichtig bij het plannen van een cadeau voor je Kreeft-man. Hij is misschien niet zo vaak openhartig over zijn gevoelens, maar hij is erg sentimenteel en ook gevoelig. kreeft-vaders houden van alles wat hartverwarmend en betekenisvol is, al is het maar een ingelijste foto van zijn kinderen of een gedicht over waarom jij vindt dat hij de beste vader van de planeet is. Als je de hele familie bij elkaar brengt voor een etentje ter ere van hem, zal hij zich ook gewaardeerd en aanbeden voelen.

Leeuw

Proberen het perfecte cadeau te bedenken voor je demonstratieve leeuw man kan intimiderend zijn - zijn geweldige smaak maakt het moeilijk om de opzichtige, spetterende cadeaus die hij je in de loop der jaren heeft gegeven te overtreffen! Omdat hij zowel gepassioneerd als creatief is, zal hij dol zijn op een prent van zijn favoriete kunstenaar, of verf, kwasten en een leeg doek, zodat hij zijn eigen artistieke kant kan verkennen. In het hart willen Leeuw-mannen zich aanbeden voelen, dus een ingelijste foto van zijn geliefde kinderen zal hem een warm gevoel geven.

Maagd

Cadeaus voor Maagd-vaders moeten praktisch, geraffineerd en zuinig tegelijk zijn. Ze houden niet van goedkope dingen, en toch zouden ze het vreselijk vinden als je een fortuin aan ze uitgeeft. Dus, begin vroeg met zoeken naar het perfecte cadeau voor je Maagd man. Antiekwinkels zijn een geweldige plek om te kijken; je kunt vaak een koopje vinden dat zowel tijdloos als mooi is. Een Maagd-papa zal ook dol zijn op een nieuwe scheerset of haarpommade - iets dat hem helpt zijn schone, gepolijste uiterlijk te behouden.

Weegschaal

Jouw Weegschaal-man is helemaal weg van mensen, plezier, cultuur en kunst. Geef hem een fles goede wijn of een zijden overhemd cadeau, of een cadeaubon voor een nieuw, luxe restaurant. Omdat Weegschaal-vaders graag mengen, kan hij ook een geschenk waarderen dat hem in staat stelt om met anderen te communiceren - een kunstgalerij, een schildercursus of een kookcursus.

Schorpioen

Omdat Schorpioen-vaders diepe denkers zijn die graag onder de oppervlakte graven, kun je je Schorpioen-man een mysterieroman of een verrekijker cadeau doen. Hij kan ook een cadeaubon voor yoga of meditatie leuk vinden, omdat deze hem helpen om contact te maken met zijn innerlijke zelf. Als je je Schorpioen-man een cadeau geeft, speel dan in op zijn passionele kant met een romantisch hotelverblijf, alleen voor jullie twee - geen kinderen toegestaan.

Boogschutter

De wereld is een Boogschutter papa's oester, wat betekent dat je man bijna elk cadeau dat je hem geeft geweldig zal vinden. Een uitstapje naar een pretpark, een fascinerende memoires, of treinkaartjes voor een weekendje weg? Perfect! Boogschutter-vaders zijn speels en sportief, dus hij zal ook dol zijn op een Slip 'n' Slide voor wat plezier in de achtertuin of een nieuwe voetbal om met de kinderen tegenaan te schoppen.

Schapendoorn

Je hardwerkende Steenbok-man zal dol zijn op een nieuwe leren aktetas of een mooie, eenvoudige zijden stropdas. Als je hem overtuigt om zijn werk opzij te zetten en hem trakteert op een etentje in een chique restaurant, zal hij zich ook verwend en aanbeden voelen. Steenbok-vaders houden van traditionele cadeaus, dus een mooie kamerjas of een gegraveerde pen zal hij voor altijd bij zich houden.

Waterman

Waterman-vaders geven lang niet zoveel om materiƫle zaken als om mensen, dieren en de dingen die zij belangrijk vinden. Dus in plaats van in het winkelcentrum op zoek te gaan naar het perfecte cadeau, kun je een donatie doen aan een goed doel ter ere van je Waterman of hem meenemen naar een dierenasiel om een nieuw huisdier te adopteren dat een thuis nodig heeft. Hij zal dol zijn op elk cadeau met een filantropische focus.

Vissen

Zoet, onbaatzuchtig, liefdevol en gevend - dat is een Vissen vader, in een notendop. Je Vissen-man zal dol zijn op elk cadeau dat door zijn geliefde kinderen met de hand is gemaakt, hoe eenvoudig of ondeskundig het ook mag lijken. Aangezien hij een zwak heeft voor dieren, kan een vogelvoederhuisje ook een prachtig en uniek cadeau zijn. Als je je Vissen-man een cadeau geeft, trakteer hem dan op een ontspannende, sensuele massage die hem laat weten hoe speciaal hij is.