Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Tweelingen man steenbok vrouw verenigbaarheid

Terwijl een Tweelingen-man en een Steenbok-vrouw gegrepen kunnen worden door elkaars charme, zal het niet lang duren voordat de mist van aantrekkingskracht optrekt en er grote verschillen tussen beiden aan het licht komen. De stappen die je na dit besef neemt, zullen het succes of het falen van deze weliswaar uitdagende combinatie bepalen. De Tweelingen man is speels, met een vrije geest en dat kan een harde pil zijn om te slikken voor een Steenbok vrouw die gewend is aan rigide en verantwoordelijk gedrag te allen tijde. Positief is dat de Steenbok vrouw en de Tweelingen man elkaar goed verdragen op seksueel en emotioneel gebied. Als leden van tekens die het traditioneel moeilijk hebben met aanhankelijke en emotioneel behoeftige mensen van de dierenriem, kun je opgelucht ademhalen over de welkome ruimte die je partner je zal bieden. Kortom, elke relatie tussen een Tweeling en een Steenbok zal zijn wat je ervan maakt als je het goede met het slechte accepteert, niet negeert.

Basis compatibiliteit

Kapril vrouwen hechten veel waarde aan het stellen en voltooien van persoonlijke doelen. Deze ambitieuze vrouw dorst naar een uitdaging en als zodanig is het niet ongewoon dat ze zich aangetrokken voelt tot tekens die over het algemeen als onverenigbaar met haar worden beschouwd. Het gemakkelijke leven is gewoon niet interesseert de zeegeit. Zij organiseert haar leven met een precisie op militair niveau en geniet enorm van haar routines en tradities. Hoewel zij een partner kan waarderen die anders is en de dingen wil kruiden, moet u zich ervan bewust zijn dat u alleen haar horens zult voelen als u probeert haar te dwingen haar manier van leven op te geven. De Steenbok vrouw is geboren om te leiden, wat goed zal passen bij de besluiteloze aard van Tweelingen en zijn apathische benadering van leiderschap. Ze kan koud of emotioneel afstandelijk overkomen, maar eerlijk gezegd is haar kwetsbare kant alleen gereserveerd voor de persoon van wie ze houdt. Hoogmoed en kwetsend sarcasme zijn veel voorkomende negatieve eigenschappen als de zeegeit op haar slechtst is en, hoewel ze niet zal reageren op een berisping, zal ze wel reageren als je haar vertelt dat je gekwetst bent.

Tweelingen mannen zijn uiterst nieuwsgierig en speels - ze hebben een uitgesproken hekel aan de geliefde routines van Steenbok. Hij trekt interessante mensen aan en verwelkomt iedereen die hij ontmoet als vriend, in voor- en tegenspoed. De Tweelingen man gedijt bij de vrijheid om zichzelf te zijn en een gestage toevoer van sociaal boeiende activiteiten en metgezellen. Zonder die dingen lijdt hij en kan hij snel in een depressie raken. Hij staat ook tegenover de uitdagende aard van de Steenbok en is meer passief in het vermijden van elk conflict. Omdat de Tweelingen-man zo vatbaar is voor verandering, kan hij moeilijk zijn voor de zeegeit die houdt van een routine die ze kan verwachten en waarop ze kan vertrouwen. Hij is ook gewoon niet zo verantwoordelijk, niet uit opzettelijke luiheid, maar meer dat zijn gemakkelijk opwindbare geest hem naar meer onderhoudende bezigheden trekt. Je kunt altijd op een Tweelingen man rekenen voor nieuwe ideeën of het creatief oplossen van problemen, en hij heeft een natuurlijke charme die iedereen aantrekt. Zijn keerzijde is zijn onbetrouwbare, wispelturige persoonlijkheid, die frustrerend kan zijn voor wie zijn partner wil "kennen". Hij is de koning van de verandering en zal altijd blijven verrassen.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer informatie.

Liefde en relaties

Kapril vrouwen zijn vrij introvert als het aankomt op sociale situaties en het maken van vrienden. Bovendien is de zeegeit bijzonder kieskeurig en is niet een van de dierenriemtekens die iedereen accepteert. Hoewel potentiële vrienden geen evenbeeld van haar hoeven te zijn, verwacht ze wel dat ze op zijn minst enkele van haar waarden delen. Om iemand te vinden met een grote mate van tolerantie, hoef je alleen maar de vriend van een Steenbok te zoeken. Loyaliteit staat zeer hoog op de lijst van waarden van de Steenbok, dus u zult het moeilijk hebben om een vriend te vinden die meer betrouwbaar en toegewijd is in uw tijd van behoefte. Tweelingen-mannen zijn het meest extroverte lid van de dierenriem en zijn altijd omringd door mensen. In tegenstelling tot de Steenbok heeft hij geen moeite met wie hij accepteert, mits ze interessant genoeg zijn om zijn aandacht vast te houden. De keerzijde hiervan is dat goede vrienden zijn met een Tweelingen soms zinloos kan aanvoelen, omdat je slechts één in een zee van mensen bent die zijn aandacht trekken. Hij is aanhankelijk en behulpzaam voor degenen om wie hij geeft, maar hij is niet de meest betrouwbare.

Intieme relaties zijn veelbelovend voor Tweelingen-mannen en Steenbok-vrouwen die bereid zijn compromissen te sluiten. zijn vraatzuchtige seksuele wezens die zullen genieten van de exploratieve creativiteit die Tweelingen-mannen in de slaapkamer brengen. Beide tekens kunnen seks hebben gewoon voor het plezier van de daad zelf en zijn dus onbelast van de behoefte aan constante romantiek. Verbale communicatie is gemakkelijk voor Tweelingen en Steenbokken, en het werken met hun problemen wordt steeds gemakkelijker met de praktijk.

Samenwerken

Kaprilvrouwen zijn uitzonderlijke leiders op de werkvloer dankzij hun zelfdiscipline en toewijding aan het bereiken van doelen. Werken in een groep, ook met een Tweelingen, kan een frustrerende ervaring zijn voor alle betrokkenen. Haar betweterige houding en strikte manier van doen laten vaak geen ruimte voor de mening van anderen, vooral niet voor de bizarre ideeën van Tweelingen-mannen. Ze zal altijd alles op tijd en zo perfect mogelijk afronden, maar ze zal geen gelukkige collega's in haar kielzog achterlaten. De Tweelingen man houdt van het oplossen van problemen en gedijt in elke omgeving waar hij zijn intellectuele vaardigheden aan het werk kan zetten. Hij kan goed opschieten met al zijn collega's, maar zijn productiviteit kan eronder lijden als hij gedwongen wordt alleen te werken. Multi-tasking en aanpassing aan snel veranderende situaties en omgevingen zijn zijn sterke punten. Verwacht van beide tekens geen drama, maar als ze gedwongen worden om samen te werken, zullen ze waarschijnlijk allebei gestrest zijn.

Tweelingen-mannen en Steenbok-vrouwen kunnen een geweldige match vormen als ze elkaar niet wegjagen voordat ze dat punt bereiken. De vriendelijke, easy-going Tweelingen-man kan de levensstijl van de zeegeit wat oppeppen en zij kan hem haar verantwoordelijke manieren. Dit is geen gemakkelijk koppel, maar het is evenwichtig, zodat beide partijen voordeel zullen halen uit de zelfgroei die nodig is om met elkaar om te gaan. Elk individu zal anders zijn en alle relaties zullen unieke strubbelingen hebben, maar deze gids was bedoeld om je een basislijn te geven. Vertrouw op je hart en je zult weten of deze uitdagende, maar lonende relatie de juiste voor je is.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de compatibiliteit tussen Steenbokvrouwen en Tweelingen mannen.