Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Saturnus' terugkeer

Voor veel mensen is de late twintiger jaren een tijd om volwassener te worden en meer verantwoordelijkheden op zich te nemen. Grote levensbeslissingen lijken op de loer te liggen als we onze zorgeloze studententijd en twintigerjaren achter ons laten en richting de dertig gaan. Scheidingen, huwelijksaanzoeken, carrièreveranderingen of -verbeteringen en investeringen in onroerend goed komen vaak voor bij mensen die eind twintig zijn, en daar is een goede astrologische reden voor.

Saturnus doet er tussen de 27 en 29 jaar over om een volledige cyclus rond de zon te maken. Waar hij zich ook bevond in de dierenriem op het moment van je geboorte, hij keert ongeveer elke 28 jaar terug naar datzelfde teken en graad. Dit wordt de terugkeer van Saturnus genoemd - deze periode waarin de planeet terugkeert naar dezelfde positie die hij in je geboortehoroscoop innam.

De meeste mensen ervaren de terugkeer van Saturnus als een kosmische por in de ribben van de Taakmeester-planeet - een harde stoot die je wakker schudt en je dwingt om te evalueren of je wel op de juiste weg bent. Werkt u aan zinvolle carrièredoelen? Bent u betrokken bij een bevredigende, gezonde relatie? Als het eerlijke antwoord op deze vragen "ja" is, dan kan de terugkeer van Saturnus een relatief soepele periode voor je zijn, een waarin je veel bereikt, Maar als het antwoord "nee" is - misschien zit je vast in een baan of relatie die doodloopt, of misschien breng je je dagen alleen en ongemotiveerd door, en probeer je niet eens het leven, de liefde of de carrière van je dromen na te jagen - dan zal Saturnus zijn strenge, veroordelende energie toepassen om je onder druk te zetten om weer op het juiste spoor te komen. Dit is de reden waarom de terugkeer van Saturnus zo'n moeilijke periode kan zijn voor zo veel mensen: Het is ongemakkelijk om de realiteit van eenzaamheid, een gebrek aan motivatie, of een onvervulbare baan of relatie onder ogen te zien. Het is nog moeilijker om onze eigen rol in onze huidige situatie toe te geven.

Voor de meeste mensen brengt de terugkeer van Saturnus op zijn minst een aantal moeilijke lessen met zich mee om een meer volwassen en gedisciplineerde versie van zichzelf te worden. Vaak hebben deze lessen te maken met het accepteren en managen van verantwoordelijkheden, hard en ijverig werken aan carrièredoelen en het ontwikkelen van de kracht die nodig is om vooruit te komen, zelfs als het moeilijk wordt.

De terugkeer van Saturnus duurt ongeveer tweeënhalf tot drie jaar, gedurende welke tijd u wordt geconfronteerd met uw eigen beperkingen, fouten en minder-dan-stellaire

De terugkeer van Saturnus op een gracieuze manier doorstaan gaat over het leren om levenslessen in stappen te nemen, met nederigheid en een oprechte poging om te verbeteren voor de toekomst. De terugkeer van Saturnus is niet het moment om je te verzetten tegen de beperkingen van het leven - dat zal het ongemak alleen maar verlengen, net zoals het uitstellen van de afwas het op de lange termijn alleen maar erger maakt. De stapel vieze kopjes, borden en kommen zal er de volgende dag nog steeds zijn - alleen zal het nog erger stinken, en het eten zal aangekoekt zijn en nog moeilijker om schoon te maken!

Dus als je je eigen Saturnus Terugkeer ervaart, houd dan in gedachten dat een nederige, hardwerkende aanpak het beste is. In plaats van weg te lopen voor je verantwoordelijkheden, doe je best om ze met gratie op je te nemen. Als de terugkeer van Saturnus buitensporig moeilijk of ongemakkelijk aanvoelt, is het waarschijnlijk dat u een les of verantwoordelijkheid uit de weg gaat die u eigenlijk zou moeten omhelzen.