Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Stier man ram vrouw verenigbaarheid

Ram-vrouwen en Taurus-mannen in een relatie is een heerlijke duw-en-trek-ervaring die noch frustrerend noch noodlottig is. Van buitenaf gezien lijkt het erop dat de eindeloze strijd om dominantie tussen de twee krachtige gehoornde tekens een recept is voor een ramp en een slechte compatibiliteit. In plaats daarvan vullen ze elkaar zo goed aan en kunnen ze de aangeboren kracht van de tegenpartij begrijpen. Natuurlijk, er zullen wat opstootjes zijn, en iemand zal uiteindelijk de status van in control opeisen (meestal!), maar de golven kalmeren uiteindelijk tot een fantastische vriendschap of intieme relatie. Als u een Stier-man of Ram-vrouw bent die een bevredigende relatie nastreeft, maar alleen maar de horens van uw doelwit krijgt, houd dan zeker nog wat langer vol, want het zal de moeite waard zijn. Een gedetailleerde uitleg van jullie overeenkomsten en verschillen, zoals hieronder, kan je de voorsprong geven die nodig is om de aandacht van je stier of ram te winnen.

Basiscompatibiliteit

De Ram-vrouw is een veroveraar en uiterst ambitieus. Ze neemt een leidersrol op zich omdat ze aan de top wil staan en een tweede plaats bij alles is onaanvaardbaar. Winnen is belangrijk en elke uitdaging wordt met veel verlangen aangegaan. Als zodanig is zij vaak de initiatiefneemster in elke relatie, of het nu vriendschap is of iets meer. Ze is voortdurend in beweging en te koppig om enige vorm van mislukking te accepteren. Stier-mannen delen dezelfde beruchte koppigheid als een Ram-vrouw, maar met verschillende drijfveren. De koppigheid van de stier heeft meer te maken met een weigering om zich aan routines te onttrekken of zich te laten controleren dan met een verlangen om in alles de overwinnaar te zijn. Hij is een rots en vertegenwoordigt consistentie en loyaliteit waar je op kunt rekenen, ongeacht de situatie. Hij werkt heel hard en is gericht op financiële zekerheid zonder verreikende ambities, zolang zijn behoeften en comfort maar gewaarborgd zijn.

Hoewel ze allebei even toegewijde werkers zijn, verschillen Stier-mannen en Ram-vrouwen sterk van mening over alle zaken buiten de werkplek. Als de werkdag erop zit, worden Stier-mannen de levensgenieters die ze in hart en nieren zijn. Hun verslaving aan thuis luieren, zich koesteren in zuurverdiende luxe, geweldige seks, gepassioneerde romantiek en lekker eten wordt heel duidelijk. Ram vrouwen zijn net zo levendig en energiek buiten het werk als ze binnen zijn. Ze vinden het langzame leven saai en zijn voortdurend op zoek naar avontuur en zullen er zonder spijt alleen op uit trekken om het te vinden. De Ram-vrouw kan enigszins agressief zijn in haar eisen, maar ze zal snel leren dat het onmogelijk is om een argument te winnen met een Stier-man. Omdat mislukkingen zielsverpletterend zijn, zal zij deze gevechten nauwgezet vermijden omdat zij niet kan winnen. Hij heeft eindeloos geduld, en zij is snel geneigd te vergeven en verder te gaan omdat het leven te opwindend is om lang op één plek te blijven.

Liefde en relaties

Voor vriendschappen met de stier, langzaam, gestaag, en sterk is hoe het gaat. Hij is tamelijk introvert, maar goede vrienden en alle familie zullen die dierbare positie tot in de eeuwigheid genieten. Hij staat open voor alle soorten vrienden en lijdt niet aan onzekerheid, maar hij doet de dingen gewoon niet snel. Als je eindelijk zijn vertrouwen en vriendschap hebt gewonnen, verwacht dan dat hij alles geeft waar en wanneer hij maar kan helpen. Ram vrouwen zijn het tegenovergestelde en springen in vriendschappen zoals ze de liefde doen, snel, ten goede of ten kwade. Zij zijn een beetje meer sociabel dan een Stier, maar zijn nog steeds blij om dingen alleen te doen en zullen nooit treuren over hun verloren gezelschap. Natuurlijk zullen ze niet vaak deelnemen aan gezamenlijke activiteiten, want de ram is een sensatiezoeker en de stier wil gewoon ontspannen en genieten van de vruchten van zijn arbeid. Toch is geen van beide tekens aanhankelijk en lijdt hij in elke situatie onder het gemis van zijn vriend.

In intieme relaties is de Stier-man eindeloos toegewijd en liefdevol. Zijn harde buitenkant verdwijnt volledig en onthult een man die uiterst sensueel is en bedreven in alles wat met romantiek te maken heeft. Hij is geduldig en begripvol, dus ruzies zullen zeldzaam zijn, zelfs als hij ze allemaal wint. De neiging van een Ram-vrouw om er alleen op uit te trekken voor haar plezier, kan zijn minder nobele trekjes zoals bezitterigheid uitlokken als hij zich zorgen maakt dat een ander een oogje op zijn prijs heeft. De Ram-vrouw injecteert plezier en positieve energie in elke relatie, en tilt de geesten op met haar constante optimistische houding. Ze regeert zonder twijfel de lakens uit en zal geen enkele relatie opgeven die belangrijk voor haar is. Beide tekens hebben de reputatie betrouwbaar en eerlijk te zijn en niets te verbergen.

Seks en romantiek met de Stier-man betekenen dat je moet verwachten dat alles langzaam wordt opgebouwd om de passie zoveel intenser te maken. Voor Ram-vrouwen gaat seks vaak gewoon om plezier en loslaten. De passie van alle vuurtekens is duidelijk en past heel goed bij de traag brandende passie van een Stier. Ze heeft echter de neiging om zich te verzetten tegen langdurige romantische escapades, omdat haar razende vuurelement haar drijft naar hete, wellustige en spontane seksuele ervaringen. Hoewel dit hen niet per se seksueel onverenigbaar maakt, zal de Stier-man geen compromis sluiten over zijn behoeften. Intimiteit is waar al zijn zwakheden en verlangens blootgelegd worden aan de persoon die hij het meest liefheeft en vertrouwt. Als hij het gevoel heeft dat seks geen emotionele band heeft en hem niet meer dan een speeltje maakt, zal hij waarschijnlijk niet lang bij hem blijven.

Samenwerken

Er valt niet veel te zeggen over Taurus-mannen en Ram-vrouwen op de werkvloer. Beiden zijn plichtsgetrouwe werkers op wie kan worden gerekend om taken op tijd af te ronden, ongeacht de uitdagingen. Ze nemen geen kortere weg en hechten waarde aan hard werken, of ze nu aan een individuele taak worden gezet of met elkaar of aan een teamproject werken. De agressieve ambitie van de ram kan scheuringen veroorzaken binnen de kantooromgeving, en ze is gewoon niet in staat om terug te krabbelen, vooral als er drama ontstaat en alle ogen op haar gericht zijn. De Stier man houdt zijn neus aan de slijpsteen en zal nooit betrapt worden op verslapping omdat zijn veiligheid en stabiliteit altijd op het spel staat. Een hoge mate van leiderschap en de drang om leiding te geven zijn voor beide tekens een gegeven, waarbij Stier-mannen meer bereid zijn om het aan iemand anders door te geven.

Stier-mannen en Ram-vrouwen passen uitstekend bij elkaar als vrienden, collega's en zielsverwanten. Een beetje uitdaging is te verwachten, maar ze kunnen zelden serieuze klachten over elkaar vinden. Er zijn hier geen verrassingen, want beiden zijn eerlijk en uitgesproken over hun behoeften en verlangens. Deze twee krachtpatsers storen zich niet aan de aanwezigheid van een andere sterke partij, en zouden het wel eens opwindend kunnen vinden dat er in alle interacties een potentiële uitdaging onder de oppervlakte schuilt. Het is het snelle leven voor de Ram-vrouw, en niets zal haar afremmen, maar het anker aan haar hart dat een Stier-man biedt zal ervoor zorgen dat ze altijd thuiskomt bij hem.