Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Stier man maagd vrouw verenigbaarheid

Stier-mannen en Maagd-vrouwen delen veel gelijksoortige karaktereigenschappen die geweldige vriendschappen en lange-termijnrelaties bevorderen. Het is hun gezamenlijke stabiliteit en praktische instelling die hen beiden tot hun recht doet komen en veel van de zorgen wegneemt waarmee ze worden geconfronteerd als ze met andere sterrentekens in contact komen. De bullish buitenkant van een Stier-man is troostend voor de vaak onzekere Maagd en, omdat hij alleen zijn zachtere kant aan haar laat zien, wordt ze nooit overweldigd. Ze zal hem van boven tot onder analyseren, tot zijn ongenoegen, maar er waarschijnlijk niet in slagen significante gebreken te vinden. Elke relatie tussen een Stier-man en Maagd-vrouw paar is gebonden aan zeer warm of zeer koud te lopen - terwijl Stier is bereid om genoegen te nemen met het onvolmaakte, Maagd is dat niet. De sleutel tot compatibiliteit in elke duurzame relatie, intiem of niet, is het vinden van een perfecte balans en succesvol communiceren. In dit artikel lees je meer over de aangeboren eigenschappen van beide tekens, zodat je kunt zien waarom je relatie zo goed of fout is gelopen.

Basiscompatibiliteit

Met twee tekens die van stabiliteit houden en spontaniteit verafschuwen, is het niet moeilijk te begrijpen waarom ze elkaar zo goed kunnen vinden. Stier-mannen zijn van nature harde werkers die je op geen enkele manier zult zien verslappen. Echter, wanneer het tijd is voor een welverdiende pauze, zullen ze er met volle teugen van genieten en bijna hedonisten worden. Een Maagd-vrouw heeft het veel moeilijker om los te laten terwijl haar stier in de modder rolt. Zij gelooft dat alle dingen een stap verwijderd zijn van chaos, dus is zij tevreden om voortdurend alles in orde te houden. Ze wil de dingen schoon en ordelijk, maar gelukkig legt ze het niet op een benauwende manier op de mensen om haar heen. Beide tekens zijn erg praktisch en, terwijl Stier-mannen misschien groot dromen van rijkdom en luxe, weten ze dat zulke dingen alleen voortkomen uit het zweet van hun

Een Stier-man zal de onsmakelijke aspecten van zijn persoonlijkheid onder controle moeten hebben voordat hij zich aan de maagd presenteert. Zij zal grondig en eerlijk zijn, en als hij te koppig is om haar onderzoek te doorstaan, kan het zijn dat hij haar helemaal in de steek laat. Maagd-vrouwen zijn zachtaardig met een blijvende vriendelijkheid die doorschijnt naar iedereen behalve, misschien, zichzelf. Het grootste slachtoffer van haar kritiek zal altijd zijzelf zijn, en haar toegewijde stier kan snel een professional worden in het geruststellen van haar. Stier-mannen zijn prima leiders en zullen graag deze positie innemen bij afwezigheid van een ander. Maagden, in het algemeen, willen niet leiden of alle ogen op zich gericht hebben omdat het moeilijk voor hen zal zijn om zichzelf te vergeven voor zelfs de kleinste mislukkingen. Al met al gedijen deze twee tekens meestal goed bij elkaar als ze eenmaal aan elkaars gewoontes gewend zijn.

Geef een online astrologische lezing voor meer inzichten!

Liefde en relaties

Stier-mannen noch Maagd-vrouwen zijn het type om zich op het eerste gezicht te verliezen en lustig te worden. Er is geen impulsiviteit, maar als ze er eenmaal zeker van zijn dat ze hun zielsverwant hebben ontmoet, is de liefde onsterfelijk. De stier weet wie hij is en zal zijn ware zelf niet compromitteren en iemand of iets anders worden om indruk te maken op een potentiƫle partner of vriend. De onzekere en georganiseerde aard van de maagd betekent dat ze niet een is om dingen aan het lot over te laten of kaarten te laten vallen waar ze willen. Wanneer beide helften samenkomen, is hun liefde hartstochtelijk, toegewijd en waarachtig. Stier-mannen zijn die-hard, traditionele romantici en het behagen van een partner maakt hen trots. Trouw aan haar sterrenbeeld is een vrouw vaak verlegen en terughoudend in het begin van een relatie, en komt pas echt tot bloei als ze zeker is van haar Intimiteit speelt een grote rol in het geluk van deze match, waarbij sensualiteit en nabijheid twee keer zo belangrijk zijn als alleen pure seks. Seks wordt genoten en is niet gehaast, en bizarre kronkels zijn relatief ongewoon tussen hen. Seks is zeer emotioneel gericht, vooral met de Stier die beroemd is om zijn romantische opbouw. Zodra een Maagd-vrouw ervan overtuigd is dat haar Stier-man geen zin heeft om haar te veroordelen voor haar gebreken, wordt ze meer bereid om de avontuurlijkheid van hun seksleven te verhogen. Zij, op haar beurt, moet hetzelfde doen, en vermijden hem te bekritiseren voor de dingen die hij doet in zijn pogingen om romantisch en bevredigend te zijn. De stier is van nature een eenling met een ondoordringbare buitenkant, maar als hij zijn zachte kant laat zien, kan hij ernstig gekwetst raken en zich terugtrekken.

Samenwerken

Weliswaar zijn Maagd-vrouwen echte harde werkers, maar ze kunnen een plaag zijn voor collega-werknemers met hun starre, bijna perfectionistische idealen. Ze gedijen op routine en organisatie en lijden onder de drukte van een chaotische werkplek. Hun strikte aandacht voor details kan hen naar een leidinggevende positie duwen, ook al is dat niet hun ideale keuze. Met Maagd zullen de dingen zeker op tijd en op een ordelijke manier worden gedaan, maar het moreel kan eronder lijden. Stier-mannen zijn fantastisch in een leidinggevende positie of als ze alleen werken. Zelfs in een teamomgeving zijn ze doelgericht en werken ze goed samen met anderen. Ze zijn flexibel en blinken uit in elke positie waar hun praktische aanpak niet wordt afgekeurd. Hun geaarde benadering van het leven wordt weerspiegeld op de werkvloer, en ze zullen je niet teleurstellen.

Maagd-vrouwen en Taurus-mannen passen goed bij elkaar, met genoeg overeenkomsten dat er vaak geen grote verstoringen optreden. Terwijl Maagd-vrouwen zijn voorstanders van de regels, zij vinden het prima om jongens jongens te laten zijn wat de Stier-man betreft. Hij is verantwoordelijk en stabiel, dus voorspelbaar, wat goed werkt voor hun relatie. In Maagd vindt hij een uitlaatklep voor zijn beschermende aard en zijn verlangen naar waardering voor zijn romantiek. Met voldoende communicatie is er geen reden waarom deze match niet duurzaam en eeuwig zou kunnen zijn.

Gesprek met een relatie paragnost op Keen om te leren meer!