Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Steenbok man ram vrouw verenigbaarheid

Voor de Ram-vrouw die geïnteresseerd is in de Steenbok-man is voorzichtigheid geboden, want het zal een wilde rit worden. Zowel de ram als de zeegeit hebben de potentie om zeer competitief te zijn, maar om totaal verschillende redenen. Ram vrouwen dorsten om top dog te zijn in elke categorie en vinden veel plezier in het aanpakken van alles en iedereen in hun weg. Steenbok-mannen daarentegen zijn competitief wanneer ze gericht zijn op een bepaald doel, zoals status of het veroveren van hun oogappel. Ondanks de neiging om op gespannen voet met elkaar te staan, zijn deze potentiële rivalen af en toe niet in staat om het pure verlangen naar elkaar te weerstaan. De rustige en uiterst zelfgedisciplineerde Steenbok-man kan zich maar beter goed voorbereiden als hij zijn zinnen heeft gezet op de wilde en ongetemde Ram-vrouw, want haar vurige energie kan branden. Als je de kracht hebt om de uitdaging vol te houden of het misschien zelfs een afrodisiacum vindt, blijf dan geconcentreerd, want dit zou wel eens de heetste relatie van je leven kunnen worden.

Basis compatibiliteit

Ram vrouwen houden van het streven, en alles draait om de reis ernaartoe. Gemakkelijk behaalde overwinningen zijn simpelweg niet interessant voor de vrouw die ervan houdt om hard te werken en nog harder te spelen. Hoewel het vuurteken haar moed, ambitie en extreme passie geeft, brengt het ook de negatieve kanten van impulsief en zelfs agressief gedrag met zich mee. Voor veel tekens kan dit ongelooflijk opwindend zijn, maar je kans op een succesvolle relatie met een Ram van welk geslacht dan ook neemt exponentieel toe als je ze er eerst toe verleidt om jou op te zoeken. Vergeleken met de Steenbok man, het ontbreekt de Ram-vrouw werkelijk aan zelfbeheersing en betrouwbaarheid, want zij gaat waar de strijd is. Toch is de Ram volkomen eerlijk en toont haar ware zelf aan allen die willen kijken. Zij heeft een speelse onschuld maar is in haar kern een geboren leider die in een oogwenk in de rol kan springen. De weg naar haar hart zal altijd zijn dat ze haar onafhankelijkheid kan behouden en dat ze zich niet schuldig voelt over wie ze is.

De Steenbok-man en de Ram-vrouw zijn praktisch dag en nacht als het gaat om hun algemene karaktertrekken. Omdat hij een aardeteken is, zijn zijn betrouwbaarheid en nuchtere aard relatief ongeëvenaard. Hij is een serieuze vent en volgt een zorgvuldig geplande weg naar zijn doelen één voor één. Als hij ze bereikt, vermijdt hij de fanfare en heeft hij weinig behoefte om op te scheppen. In plaats daarvan stelt hij gewoon nieuwe doelen en gaat meteen weer aan de slag. Zijn onafhankelijkheid en zijn geluk om alleen te zijn maken hem ironisch genoeg ideaal voor de Ram die voortdurend op zoek is naar avontuur. Geen van beide tekens waardeert plakkerige mensen, maar de zeegeit is loyaal en betrouwbaar voor zijn vrienden en soulmate. Voor mensen buiten zijn vriendenkring kan hij nogal koud overkomen, maar in werkelijkheid is hij een warm, meelevend persoon onder zijn harde buitenkant. Verwacht niets anders dan brutale eerlijkheid van een Steenbok, zelfs als het pijn doet. Negatief is dat hij de neiging heeft te geloven dat hij het in alle situaties het beste weet en dat hij onvergeeflijk is als hem onrecht wordt aangedaan.

Liefde en relaties

Kapril-mannen zijn gereserveerde en stille introverte mensen, dus vrienden maken is niet echt hun sterkste kant. Hij Hij heeft de neiging zijn vrienden hoge morele en gedragsnormen op te leggen en zal niet aarzelen de banden te verbreken met hen die niet aan zijn verwachtingen voldoen. Dat gezegd hebbende, de zeegeit is ondersteunend en loyaal aan mensen die aan zijn verwachtingen voldoen of deze overtreffen en zal hen nooit in de steek laten in hun tijd van nood. Ram vrouwen zijn het totale tegenovergestelde, vrij accepteren mensen van alle soorten en hebben geen belang in het beperken van zichzelf tot degenen die denken en handelen als zij. Zij houdt van plezier en respecteert mensen om hun verschillen, zolang zij dat op hun beurt ook voor haar doen. Ze beschermt haar vrienden, geeft altijd gehoor aan hun oproep en zal alle bedreigingen voor hen bestrijden zonder enige spijt over de bestede tijd en energie.

Intieme relaties tussen de ram en de zeegeit hebben het voordeel van een grote gelijkmaker, seks. Ondanks hun grote verschillen lijken ze in de slaapkamer het meest op elkaar. In tegenstelling tot zijn gereserveerd gedrag anders, is de seksdrift van de Steenbok wild en hartstochtelijk op het niveau van een vuurteken. Ram vrouwen zijn identiek, en het gebrek aan geweldige, frequente seks is meer dan genoeg reden voor haar om een relatie te beëindigen. Samen voeden en verzadigen hun seksuele oerdriften elkaar, en het is niet ongewoon dat alle kwetsende meningsverschillen en langdurige conflicten worden gladgestreken op de manier waar zij het meest van genieten. Buiten de slaapkamer zal hun relatie nog steeds zijn ups en downs hebben, met Steenbok mannen die worstelen met het gebrek aan discipline van de Ram. Het zal aan hen beiden zijn om te groeien en zich in de loop der tijd aan te passen om samen vrede te vinden.

Werken Samen

De Ram-vrouw trekt een duidelijke lijn tussen werk en ontspanning, en je zult op het werk geen onzin van haar te horen krijgen. Ze is gedreven om te slagen en nummer één te zijn, en ze zal zich tot op het bot werken om dat te bereiken. Steenbok mannen zijn hetzelfde, gericht op hard werken met een weigering om de tweede plaats te tolereren. Bereid je voor op botsingen tussen deze twee als ze gedwongen worden samen te werken of als zich ook maar de geringste kans op concurrentie voordoet. Het goede nieuws is dat ze allebei zeer betrouwbaar zijn, en dat supervisors het moeilijk zullen hebben om mensen te vinden die meer toegewijd zijn aan hun taak. Wat betreft de interactie met collega's zijn Ram-vrouwen over het algemeen behulpzaam en vriendelijk, terwijl Steenbok-mannen in hun interacties kunnen grenzen aan neerbuigendheid.

Een koppel tussen een Steenbok-man en een Ram-vrouw is zeker niet voor iedereen weggelegd, maar voor degenen die de waarde van verschillen in een relatie kunnen waarderen, kan het perfect zijn. Evenwicht is belangrijk voor alles, en er is weinig twijfel dat de onweerstaanbare Ram-vrouw de verantwoordelijke Steenbok-man kan verleiden om een beetje meer plezier te maken. Hij, op zijn beurt, kan alleen maar hopen dat wat van zijn zelfbeheersing zal overslaan op zijn geliefde krijger vrouw. Het zal een ruwe wilsstrijd zijn van begin tot eind, maar dit verhaal kan absoluut een zoet einde hebben. Leren van fouten en respecteren wat je partner drijft kan een lange weg naar succes zijn. Als u meer wilt weten over de chemie tussen de Steenbok man en de Ram vrouw, neem dan contact op met een liefdes helderziende op Keen.com