Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Steenbok man leeuw vrouw verenigbaarheid

De Steenbok-man en de Leeuw-vrouw vormen een interessante, zij het mogelijk moeilijke, combinatie. De leeuwin mag dan wel een paar dezelfde eigenschappen hebben als haar zeegeitpartner, maar daar ligt niet haar passie. De Leeuw-vrouw is er bijvoorbeeld op gebrand bewonderd te worden en in alles wat mogelijk is, inclusief carrière, top dog te zijn. Aan de andere kant is de Steenbok man absoluut toegewijd om hard te werken, zijn doelen te bereiken, en verantwoordelijk en gedisciplineerd te blijven. Hun individuele paden kunnen elkaar kruisen in het midden van hard werken op het werk, maar ze zien elkaar niet in de toekomst. De katachtige koningin hunkert naar luxe en loyale onderdanen, terwijl de Steenbok man weinig anders waardeert dan het zweet van zijn eigen voorhoofd. Het is niet onmogelijk om blijvende liefde en compatibiliteit te vinden tussen deze twee, maar een Steenbok-man en een Leeuw-vrouw moeten bereid zijn om hard te werken aan het vinden van een middenweg tussen hun vele tegengestelde opvattingen.

Basis compatibiliteit

Kapril-mannen zijn op elk punt in hun leven zeer gedreven door hun doelen. Het einddoel en het bijbehorende succes zijn veel minder belangrijk dan de strijd voor hen, dus ze vormen gewoon nieuwe doelen zodra de huidige zijn bereikt. Hij houdt ervan leiding te geven en zal de kans grijpen wanneer die zich voordoet. Een van zijn meer definitieve karaktereigenschappen is een strikte zelfdiscipline die geen enkel ander dierenriemteken in de buurt komen. Hij gelooft niet in het nemen van kortere wegen en ziet mensen die grootheid hebben bereikt met iets anders dan vaardigheid en hard werken als onverdienstelijk. Financiële zekerheid is belangrijk en hij is precies het tegenovergestelde van de kwistige, spenderende aard van de Leeuw. Hoewel elke Steenbok uniek is, moet u er rekening mee houden dat zijn vuurelement een mix van positieve en negatieve eigenschappen met zich mee kan brengen, waaronder: impulsiviteit, dapperheid, agressiviteit, ruwe ambitie, vitaliteit en passie. Van zijn tegengestelde eigenschappen met de Leeuw kan zijn voorliefde om alleen en onafhankelijk te zijn het meest frustrerend zijn, terwijl de Leeuw juist behoefte heeft aan gezelligheid en vriendschap.

De Leeuw-vrouw staat in het leven centraal en aanvaardt niets anders. Hoewel ze soms een beetje dramatisch kan zijn, is het moeilijk om niet meegezogen te worden door haar overweldigende charmante, vriendelijke en gulle persoonlijkheid. Aandacht en bewondering voeden haar als een batterij en haar explosief optimistische persoonlijkheid kan omslaan in arrogantie en koppigheid als de dingen niet gaan zoals zij wil. Een groot verschil tussen haar en de Steenbok man is dat hij geaard is in de realiteit, en zij liever niet als de realiteit de toeters, bellen en opwinding mist van waar zij liever zou zijn. De Leeuwin is humoristisch en speels, terwijl de zeegeit serieus blijft en gericht op werk. Vergis u niet, zij is een zeer harde werker maar laat altijd tijd over om zichzelf in luxe te verwennen en comfort. Hun gezamenlijke hang naar leiderschap kan ervoor zorgen dat ze regelmatig met elkaar botsen, maar de Leeuw-vrouw zal de eerste zijn om zich te onderwerpen als ze andere manieren kan vinden om zich te onderscheiden.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer inzichten.

Liefde en relaties

Hoewel hij helemaal niet verlegen is, is de Steenbok-man zeker introvert en terughoudend in de meeste sociale situaties. Hij geniet er stiekem van om een herkenbare status te hebben, maar zal nooit opscheppen of de aandacht op zich vestigen zoals een Leeuw dat zou doen. Hij is vriendelijk en aardig als je hem benadert, maar als je vriendschap met hem zoekt, moet je voldoen aan zijn lange lijst van morele opvattingen en verwachtingen. Hij heeft een uitgesproken respect voor de inspanning van anderen, dus hard werken voor zijn vriendschap of zijn liefde wordt zowel gewaardeerd als aanbeden. Als je aan zijn verwachtingen voldoet, verwacht dan een uiterst loyale vriend wiens zelfdiscipline en verantwoordelijkheidsgevoel hem nooit zullen laten falen om ondersteunend of betrouwbaar te zijn. De Leeuw-vrouw is extreem sociaal en er altijd op uit om indruk te maken op haar vrienden, zowel nieuwe als oude. Complimenten en adoratie zijn verplicht voor haar ego, een integraal onderdeel van het leven van elke Leeuw. In alle eerlijkheid, ze verdient haar vriendschap met medeleven, humor, vrijgevigheid en bovenal een charmante persoonlijkheid. Zelfs wanneer zij geheel egocentrisch handelt, vinden weinigen ruimte of reden om te klagen vanwege alle andere positieve punten. Eerlijkheid en integriteit zijn waar zowel Steenbok mannen en leeuw vrouwen op één lijn zitten, deze moraal is overweldigend belangrijk voor hen beiden en zal niet bezoedeld worden.

Wanneer een en Leeuw vrouw het punt van een intieme relatie hebben bereikt, neem dan moed want dit betekent dat ze waarschijnlijk al in staat zijn geweest om met succes door verschillende compromissen te werken. Het vermogen om effectief te communiceren en de drang om koppig te zijn te weerstaan zal hier de sleutel zijn om een liefdevolle relatie zowel plezierig als duurzaam te maken. Een gepassioneerd seksleven is een integraal onderdeel van de bevrediging van beide tekens en gelukkig stelt geen van beide hier teleur. De zeer seksuele aard van de Steenbok past perfect bij de energieke en passioneel romantische seksualiteit van de Leeuw. Het verlangen van de Leeuw vrouw om avontuurlijk en extravert te zijn kan tot wat wrok leiden als haar Steenbok partner zich alleen blijft richten op werk en thuis. Ze is het gelukkigst als ze alles met een metgezel doet, zelfs als hij lang niet zo in de activiteit geïnvesteerd is als zij, want het is zijn aanwezigheid die telt. Over het algemeen zijn de tekens goed als ze het zo ver schoppen, want de Steenbok heeft een verscheidenheid aan wegversperringen die moeten worden overwonnen voordat hij zelfs maar overweegt zijn hart aan iemand te geven.

Werken Samen

Kapril-man en Leeuw-vrouw kunnen op de werkvloer botsen als het op leiderschap aankomt. Beide tekens zijn natuurlijke leiders en zullen proberen deze positie te verwerven, ook al hebben ze daar heel verschillende redenen voor. Leeuw vrouwen kunnen moeite hebben om uit het drama en de intriges op de werkplek te blijven, maar zullen meestal alles wat van hen gevraagd wordt op tijd en zonder klachten afhandelen. Steenbok-mannen hebben geen tijd voor verslapping, drama, of aandacht voor iets anders dan de opgedragen taak. Energieke bezigheden zijn voor hen allebei gemakkelijk en ze gaan de uitdaging met volle teugen en lachend aan. Wanneer ze gedwongen worden om samen te werken in een team, zal het een munt opgooien over de uitkomst. Ofwel zal hun wederzijdse oppositie hen tot grootsheid drijven als ze elkaar proberen te overtreffen, ofwel zal eindeloos gekibbel en onenigheid alle vooruitgang vertragen.

De Steenbok-man en Leeuw-vrouw staan op gespannen voet met elkaar in bijna elke categorie, behalve toewijding aan hun verlangens en waarden zoals eerlijkheid en integriteit. Al deze waarden zullen een integrale rol spelen als een relatie tussen hen wil slagen. Deze relatie is niet ideaal voor mensen die op zoek zijn naar gladde wateren, of een partner die constant aan hun zijde zit vastgepind. Met twee krachtige en vastberaden tekens kan veel worden bereikt als een mooi leven, liefde en geluk de ware einddoelen zijn. Dus kijk uit voordat je springt als deze combinatie je in het oog springt. Voor degenen die Als je er al in zit, blijf dan geconcentreerd en wie weet heb je je soulmate gevonden.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer informatie over de compatibiliteit tussen Steenbok-mannen en Leeuw vrouwen.