Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Steenbok man kreeft vrouw verenigbaarheid

De dierenriem zit vol verrassingen en voor velen is het feit dat een Steenbok-man en een Kreeft-vrouw zeer compatibele karmische liefdespartners zijn, een van de grootste verrassingen van allemaal. Vanuit het perspectief van een buitenstaander lijkt een teken dat zo sterk op emotie is gebouwd, zoals de Kreeft, totaal niet te passen bij een meer serieus, afstandelijk teken als de Steenbok. Vreemd genoeg is deze combinatie in evenwicht in de zin dat elke partner de zwakheden van de ander compenseert. Er zijn duidelijke overeenkomsten waar ze van belang zijn - zoals liefde voor familie, een hoge mate van loyaliteit, en ware toewijding. Elke vriendschap of relatie tussen de twee kan zoveel beloven, ook al duurt het een tijdje om op gang te komen. Dus, als je merkt dat je in de armen van een Steenbok man of Kreeft vrouw valt ondanks een reeks van verschillen, bedenk dan dat er altijd een reden is en in dit geval is die in jouw voordeel.

Basiscompatibiliteit

Eén van de meest basale drijfveren voor zowel Steenbok-mannen als Kreeft-vrouwen is de drang naar geborgenheid. Voor de zeegeit uit zich dit in een behoefte aan financiële zekerheid op alle typische aardse manieren. Hij verlangt naar een liefdevol en stabiel thuis, een carrière waar hij op kan rekenen, en alles waarop hij kan terugkijken en zeggen, mijn harde werk en verantwoordelijkheid hebben dit bereikt. Voor de Kreeft vrouw, haar behoefte aan veiligheid zijn emotioneel. Ze moet weten dat ze geliefd is, vrij zijn om haar gevoelens te uiten zonder oordeel, en een loyale partner hebben die dezelfde waardering voor familie heeft als zij. Steenbok mannen zijn vaak verlegen en stil, maar kunnen mensen en hun emoties met gemak lezen als ze zo prominent aanwezig zijn als een Kreeft dat doet. Dit is nuttig als de Kreeft echt verlangt naar woordeloze erkenning van haar gevoelens, in tegenstelling tot meer spraakzame tekens die vragen stellen Ondanks het afstandelijke karakter van de zeegeit, is hij bijzonder behulpzaam en behulpzaam voor al zijn vrienden en geliefden. Zijn hulpvaardigheid gaat goed samen met die van de Kreeft-vrouw, die een van de meest hulpvaardige tekens van de dierenriem is. De Kreeft vrouw is vasthoudend en gepassioneerd over doelen wanneer ze zich op een; de moeilijkheid is om er te komen met haar hoge mate van onzekerheid. De Steenbok-man neemt na enig nadenken met gemak beslissingen, lijdt niet onder onzekerheid en is de ware koning van zelfdiscipline en verantwoordelijkheid. In elke band zal de krab de zeegeit na verloop van tijd emotioneel en recreatief verzachten. Op zijn beurt zal zijn zelfvertrouwen en toewijding op haar overslaan en grote indruk op haar maken. Hikjes zullen voorkomen, maar ruzies zijn meestal niet al te verbitterd. Het is de behoeftigheid van de Kreeft die veel problemen kan veroorzaken voor de onafhankelijke Steenbok die verlangt naar ruimte en kalmte. De Kreeft-vrouw kan zich verwaarloosd voelen door de focus van de Steenbok op materiële zekerheid, en ze zal gerustgesteld moeten worden dat zijn focus op het huis ook een focus is op hun leven samen.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing voor meer informatie.

Liefde en relaties

kreeft-vrouwen zijn een beetje introvert, maar je hoeft niet verbaasd te zijn over hun lange lijst van vrienden. De mate van empathie en zorg die ze aan vrienden schenken, betekent dat ze nooit een tekort hebben aan mensen die hen aanbidden of hen proberen te manipuleren. Met haar liefde voor emotionele betrokkenheid en het huis, hebben banden de neiging om sterk te zijn, omdat ze zijn gebouwd op haar steun in moeilijke tijden in tegenstelling tot het leuk zijn om mee om te gaan. Zij accepteert over het algemeen iedereen als vriend, wat er vaak toe leidt dat minder nobele personen misbruik van haar maken. Ondanks haar bereidwillige vriendelijkheid, willen Kreeftvrouwen vaak goedkeuring van hun familie. alvorens vrienden en potentiële partners naar de volgende stap van diepere vertrouwensbanden te brengen. Steenbok mannen zijn terughoudend in zowel het vinden als het houden van vrienden. In tegenstelling tot de krab, heeft hij stijve verwachtingen voor zijn vrienden, meestal met betrekking tot moraal of het zijn van een "goed mens." Op voorwaarde dat een vriend aan deze verwachtingen voldoet, is hij eindeloos loyaal en toegewijd. Maar als je zijn vertrouwen schendt, dan zie je de meedogenloze aard van de zeegeit in volle omvang.

Intieme relaties zorgen voor echte groei en begrip bij de Kreeft-vrouw en de Steenbok-man. Beide tekens zijn geneigd het beste van zichzelf te geven tot ze er absoluut zeker van zijn dat ze bij hun zielsverwant zijn. De krab zal aangenaam verrast zijn door hoe emotioneel betrokken de zeegeit bereid is te zijn als zijn hart eenmaal volledig aan haar is gegeven. De zeegeit heeft baat bij een relatie waarin hij zonder uitdaging leiding kan geven en zijn zorgvuldig bewaakte innerlijke emoties kan delen met iemand die hem begrijpt en er niet minder om zal denken. De geslachtsdrift van de Steenbok man is een krachtig, maar gepassioneerd deel van hem dat bevredigd moet worden op zowel fysiek als emotioneel niveau. Voor de is het weer verfrissend om zo sterk geleid en bemind te worden, haar onzekerheden weg te bannen zonder een opofferende ruil. De relatie tussen hen gaat vanaf hier alleen maar omhoog en is heel vaak succesvol als dit punt eenmaal is bereikt.

Samenwerken

Kaprilmannen kunnen workaholics zijn en zich uitgebreid wijden aan het bereiken van persoonlijke en professionele doelen. Deze gedrevenheid gaat boven alles en iedereen, inclusief gevoelige collega's zoals een Kreeft-vrouw. Kreeftvrouwen zijn hardwerkend als hun beroep overeenkomt met wat belangrijk is voor hen. Een carrière die is opgebouwd rond het zorgen voor anderen brengt een werkijver naar boven die kan wedijveren met een Steenbok. Zij werkt graag in teamverband, terwijl hij het beste gedijt als hij zijn taken alleen uitvoert. Tussen de twee kunnen botsingen ontstaan en resulteren in gekwetste gevoelens als Steenbok mannen kunnen neerbuigend zijn in de werkplek geschillen. Met twee verschillende werk- en interactiestijlen zijn ze niet het beste paar op de werkvloer, maar het is de krab die er het meest onder zal lijden.

De Steenbok-man en de Kreeft-vrouw kunnen een ongewoon goede match vormen, ook al zijn ze in veel opzichten elkaars tegenpolen. Beide tekens delen een niveau van loyaliteit en toewijding aan hun geliefden dat alleen maar sterker wordt naarmate de tijd verstrijkt. Door als puzzelstukjes in elkaar te passen, staan ze beiden sterk en klaar om de tand des tijds te doorstaan. In het begin zijn er misschien strubbelingen, maar de krab, en vooral de zeegeit, geven niet op wat hun hart begeert. Of ze nu geïnteresseerd zijn in vriendschap of in iets diepers, er is weinig reden om de kans op zo'n sterke en bevredigende band aan je voorbij te laten gaan.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de compatibiliteit tussen Kreeft-vrouwen en Steenbok mannen.