Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Schorpioen stellium: de maan ontmoet venus en mars

In de astrologie is het gebruikelijk dat twee planeten op hetzelfde punt in de dierenriem staan. Dit wordt een conjunctie genoemd. Wanneer een derde hemellichaam in positie komt, wordt dit een stellium genoemd. Dit is een krachtig moment omdat elke planetaire energie een constante druk uitoefent als het door de dierenriem beweegt. Terwijl conjuncties de ernst van de situatie versterken, kan een stellium intense transformaties teweegbrengen in een korte periode van tijd. Het teken van de dierenriem waarin een stellium zich bevindt, geeft ons altijd een indicatie van wat we van deze gebeurtenis kunnen verwachten en de planeten die bij dit samenzijn betrokken zijn, onthullen welke energie er op ons afkomt.

Op 9 oktober zal er een stellium aan de hemel staan als de Maan zich voor een paar uur bij Venus en Mars in het dierenriemteken Schorpioen voegt. Dit is een ontmoeting tussen de drie meest gepassioneerde hemellichamen in het zonnestelsel. Als de Maan door de dierenriem beweegt, bezoekt zij Schorpioen voor twee tot drie dagen per maand. Ze komt met elke planeet een halve dag samen op een bepaald moment in de maand. Maar het is zeldzaam dat de Maan samenkomt met Venus en Mars op hetzelfde moment en nog zeldzamer dat dit gebeurt in het meest sexy teken van de dierenriem. Ja, Schorpioen is de plaats van waaruit onze diepste momenten van sensualiteit uitstralen. Dat maakt dit stellium tot zo'n bijzondere paar uur.

Bedenk: De Maan, heerser over onze emotionele aard, komt samen met Mars, de planeet die heerst over mannelijkheid en assertiviteit, en Venus, de planeet die heerst over vrouwelijkheid en liefde. En dit samenzijn vindt plaats in het dierenriemteken dat onze meest persoonlijke passies betekent. 9 oktober 2010 is ongetwijfeld de meest sexy dag van het decennium.

Wordt het jouw dag om nooit te vergeten? Je kunt tot de hoogste hoogten van romantische extase en lichamelijk genot worden gebracht. De keerzijde van deze concentratie is ook iets om rekening mee te houden. Schorpioen is het teken van geheimzinnig gedrag en wraak. Als een minnaar je niet de hele waarheid vertelt, kan je iets ontglippen dat je niet wilt horen. Als je je ogen en hart al op een verovering hebt gericht, kan er iemand anders klaarstaan om ervoor te zorgen dat je onbevredigd vertrekt. Schorpioen energie is de meest intense in de hele dierenriem, dus de drie-planeten combinatie duwt die kracht naar buiten op een niveau waar iedereen het kan voelen. Op 9 oktober zullen liefde en lust, verlangen en wraak de hartslag van de dag zijn.

In Europa vindt dit stellium op zaterdagavond plaats. Het zal een avond van passie worden. In de Verenigde Staten vindt het stellium plaats vooral in de namiddag. Als je in Europa bent, zorg er dan voor dat je een date hebt die laat uit kan blijven. Op het westelijk halfrond van de wereld wordt u geadviseerd om in de buurt te blijven van uw afspraakje op vrijdag en te kijken of u nog energie van die avond kunt overhouden. Misschien kan een kus voordat de lichten uitgaan op vrijdag worden herzien als een middag genot tussen jullie twee op zaterdag.

De vroegste energie van het stellium begint na zonsondergang op het westelijk halfrond op vrijdagavond, 8 oktober. Het is op zijn hoogtepunt op zaterdagmiddag gedurende zes en een half uur, beginnend om 13:35 uur aan de oostkust en 10:35 uur aan de westkust, en duurt tot 20:06 uur (EDT) en 17:06 uur (PDT). De planetaire energie duurt tot diep in de nacht. In feite is het pas na zonsopgang op zondag 10 oktober dat de Maan ver genoeg van Venus en Mars verwijderd zal zijn om ze achter te laten als slechts een samenstand van twee planeten. Dus in al die tijd zullen jullie de gelegenheid hebben voor de grootste fysieke passie ontmoeting van het decennium.

Lees hieronder om te zien hoe het Schorpioen stellium van 8 - 10 oktober jou en je geliefde zal beïnvloeden - lees voor jullie beide tekens:

Ram Maart 21 - April 19

Aangezien Mars je heersende planeet is, is het stellium waarschijnlijk een liefdesaangelegenheid maken voor de vroege avond van 9 oktober. Een kamer met weinig licht brengt je motoren het best op gang. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Stier April 20 - Mei 20

Met je Venus heerser die het intense stellium in gang zet, maak van de ochtend en vroege middag van 9 oktober het moment om weg te sluipen en lichamelijk te worden met degene van wie je houdt. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Tweelingen mei 21 - juni 21

Als jij of een geliefde vastzit op het werk, is er geen reden dat het stellium geen gezonde fantasie kan creëren om je aan vast te houden totdat jullie twee samen kunnen komen en de verloren tijd kunnen inhalen. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

kreeft juni 22 - juli 22

Je geeft misschien de voorkeur aan poëzie boven fysieke interactie, maar de hypnotiserende woorden van je geliefde verleiden je geest dieper dan in het vlees mogelijk is. Liefde is voelbaar - durf je het uit te spreken? Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Het stellium zou je op het idee kunnen brengen om het verleden opnieuw te bekijken. Ben je bijgebleven van een oude vlam? Misschien wilt u zaterdag vooruit kijken in plaats van terug te gaan. Bel een astroloog nu voor een meer persoonlijke voorspelling!

Maagd August 23 - September 22

Je zult de kans krijgen om de feiten en cijfers voor zichzelf te laten spreken. Je afspraakje van vrijdag zou in vervoering kunnen raken door de details van je passie en de ontmoeting zo mogelijk tot ver op zondag verlengen. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Als het contact van het stellium met Venus op zaterdagochtend je op gang brengt, bevestigt het vinden van iets gemeenschappelijks met je nieuwe passiepartner dat wat jullie hebben meer is dan alleen een gevoel. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Scorpio October 23 - November 21

Het stellium brengt je natuurlijke passie en intensiteit naar boven. Een partner zou het gevoel kunnen krijgen dat er een bulldozer over de kamer is gereden met jullie twee erin. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Boogschutter November 22 - December 21

Je fantasie gaat op hol slaan, en een partner hebben om je fantasieën te illustreren zou wel eens voor het wildste weekend van de komende jaren kunnen zorgen. Plaats jezelf in de rol van verteller en ga aan de slag! Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke

Kapril December 22 - 19 januari

Je kunt een paar feestjes bezoeken of andere sociale verplichtingen hebben die je tijd met je partner inkorten, maar de opgebouwde spanning zal voor een intense en gedenkwaardige ontlading zorgen wanneer de menigte wegebt. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Waterman januari 20 - februari 18

Te veel opties voor succes buiten de romantiek zouden je kunnen verblinden voor de mogelijkheden voor een passie voor een partnerschap. De tijd kan snel gaan terwijl je werkt aan een lange-termijn doel en een mogelijke partner kan elders beginnen te kijken. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!

Vissen februari 19 - maart 20

Dit is het perfecte weekend voor een uitstapje met een toekomstige soulmate. Flirterig zijn met een uitnodiging waar jij ook bij bent en een roadtrip weg van de dagelijkse sleur zal je partner inspireren tot een toegewijde inspanning. Bel nu een astroloog voor een meer persoonlijke voorspelling!