Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Schorpioen man weegschaal vrouw verenigbaarheid

Weegschaal is een sterrenbeeld dat voortdurend op zoek is naar een zielsverwant en snel halsoverkop verliefd wordt als de immer intense Schorpioen zijn ogen op haar laat vallen. Helaas is verliefd worden het gemakkelijke deel, zoals deze match ongetwijfeld zal ontdekken zodra de mist van lust is verdwenen. Er zijn hier echte conflicten in zowel waarden als karaktereigenschappen die deze relatie tot een serieuze uitdaging maken. Weegschaal is afhankelijk van een delicaat maar noodzakelijk evenwicht in haar leven en relaties, maar kan ze dat vinden met een Schorpioen man? Het antwoord is niet zo eenvoudig gesneden koek en beide tekens zullen hun mouwen moeten opstropen als er iets op lange termijn gewenst is in vriendschappen of intieme relaties. Met hard werken en zorgvuldig navigeren naar potentiële probleemgebieden voor je partner, kan dit koppel slagen, maar je moet voorkomen dat je genoegen neemt met een haat-liefde verhouding.

Basiscompatibiliteit

Schorpioen-mannen zijn wild en mysterieus en laten alle voorzichtigheid achterwege. Het is moeilijk voor een vrouw om iemand te weerstaan die zo dapper en gepassioneerd is over alles wat hij doet. Natuurlijk zijn er ook natuurlijke keerzijden aan het hebben van deze eigenschappen die frustrerend kunnen zijn voor degenen die met hem in contact komen. Deze intense aard laat geen Middenweg voor een Schorpioen, ofwel bent u waarlijk geliefd ofwel wordt u bitter gehaat voor hen. Zelfs als deze perioden van onenigheid en haat maar een uur duren, zullen ze met evenveel woede steken als wanneer jullie levenslange vijanden waren. De Weegschaal-vrouw is een bastion van vrede, harmonie en het vermijden van elk en alle conflicten. Hoewel dit haar voor het grootste deel uit het vizier van een Schorpioen kan houden, kan één misstap haar verschrikkelijk kwetsen. Aangezien haar sterrenbeeld bekend staat om zijn terughoudendheid om te vergeven, moet ze voorzichtig zijn in haar omgang met tekens die de potentie hebben om vluchtig te zijn.

De Weegschaalvrouw is een team en geeft er de voorkeur aan om in alles wat ze doet met en rond mensen te werken. Ze wordt snel verteerd door verdriet als ze alleen gelaten wordt, dus het kan een zegen lijken met een Schorpioen-man die non-stop bij haar in de buurt wil zijn. Ze moet oppassen voor zijn bezitterigheid, die haar geen uitlaatkleppen kan geven voor haar extraverte persoonlijkheid als hij achterdochtig en jaloers wordt. Positief is dat de intelligentie van de Schorpioen-man hem een perfecte gesprekspartner maakt voor een Weegschaal-vrouw. Hij is van nature romantisch en zal de liefde van zijn leven vaak overladen met geschenken en aandacht. Hij is eerlijk tot op het bot, en ontwijkt liever vragen dan ooit liegen. De beste kans op een succesvolle compatibiliteit is wanneer de Schorpioen-man ermee instemt om eerlijk te zijn, en de Weegschaal-vrouw ermee instemt om zich uit te spreken tegen elk bezitterig, controlerend gedrag.

Krijg een astrologische lezing op Keen om meer te weten te komen.

Liefde en relaties

Vriendschap is een moeilijke situatie voor de schorpioen; hij is een zeer toegewijde vriend maar vindt het moeilijk om zich open te stellen voor nieuwe vriendschappen. Hij is een mengelmoes van weerspiegelde eigenschappen die van invloed zijn op zijn vermogen om duurzame banden te smeden. Hij hecht bijvoorbeeld veel waarde aan vertrouwen, maar slaagt er toch niet in de meeste mensen te vertrouwen. Ook is hij geheimzinnig, maar verafschuwt hij dat iemand anders geheimen heeft. Het goede nieuws is dat iedereen die de handschoen doorkomt voor de geliefde plek van vriend voor een Schorpioen-man, erop kan rekenen dat hij die nooit zal verliezen. Weegschaal vrouwen zijn buitengewoon sociaal en vriendschappen zijn altijd beschikbaar op hun gemak. Haar ondersteunende persoonlijkheid en de hoge waarde die zij aan al haar vrienden geeft, maken haar een favoriet voor de mishandelden, of degenen met een laag gevoel van eigenwaarde. Hoewel zij de voorkeur geeft aan vrienden die meer zijn zoals zijzelf - rustig en vriendelijk - dringt zij die verwachtingen niet aan hen op. Ze verwacht dat het evenwicht in haar leven voortkomt uit intieme Lange-termijn liefdesrelaties brengen het beste in beide tekens naar boven. Nu het partner-zoeken van Weegschaal eindelijk ten einde is, stelt ze zich open voor een meer gepassioneerde en directe aard. De bezitsdrang van de schorpioenman kan afzwakken tot een beschermwaardigheid die eerder vertederend en ridderlijk is dan onderdrukkend. Hij weet en vertrouwt erop dat je van hem bent en wil niets liever dan zijn leven in geluk met jou doorbrengen. Een bevredigend seksleven is verplicht voor elke Schorpioen, en het zal een zeer gepassioneerde en emotionele ervaring te allen tijde zijn, omdat de schorpioen niet deelneemt aan emotieloze seks. Een Weegschaal vrouw is minder intens, maar haar passie groeit exponentieel in een toegewijde relatie, en ze zal ongetwijfeld zijn voorbeeld volgen in de slaapkamer. Over het algemeen biedt haar zachte aanraking het broodnodige evenwicht voor de hardhandige aanraking van de schorpioen. Met alle barrières die in het begin zijn opgeworpen, kun je, als je het zo ver hebt geschopt met een Schorpioen-man, een relatief rustige relatie verwachten, afgezien van af en toe een uitbarsting van humeurigheid.

Werking Samen

De Schorpioen-man is een geboren leider die zijn ondergeschikten wil inspireren in plaats van de rol van disciplinair op zich te nemen. Teamwerk is niet zijn sterkste kant en hij presteert het best als hij zich op individuele taken concentreert. Hij heeft de neiging gemakkelijk te worden afgeleid en kan snel worden meegezogen in drama en concurrentie als het zijn interesse wekt. De Weegschaal-vrouw is het tegenovergestelde, blijft liever passief en werkt graag in teamverband. Zij is een eerlijke en rechtvaardige leider als zij ertoe gedwongen wordt, maar is zelden bijzonder ambitieus voor die rol. Zij helpt iedereen in nood zolang zij zich maar inspannen voor hun werk, zij laat zich niet manipuleren om voor twee te werken zodat de ander lui kan zijn. In een Schorpioen en Weegschaal-team zijn er geen grote problemen, tenzij het humeur van de schorpioen uiteindelijk leidt tot mishandeling van haar.

Een match tussen een Schorpioen-man en een Weegschaal-vrouw heeft alle gevaren die je zou verwachten, met alle beloningen voor het doorstaan van de beproevingen. Ze hebben elk hun gebreken, maar zijn zelden te koppig om te veranderen. Omdat beide tekens een intense dorst naar echte partnerschap bezitten, is het gemakkelijk voor hen om compromissen te sluiten en samen te werken om hun liefde te laten werken. Zij zijn het levende bewijs dat intensiteit kan in evenwicht worden gebracht en geleid met een tedere hand, en niet met bruut geweld en onderdrukking. Als deze reis voor jou lijkt te zijn, geef dan niet op, want het is de strijd waard.

Spreek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de compatibiliteit van Schorpioen-mannen en Weegschaal vrouwen!