Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Schorpioen man schorpioen vrouw verenigbaarheid

Schorpioen is zonder twijfel het meest gepassioneerde teken van de dierenriem, dus als twee Schorpioenen bij elkaar komen, is de intensiteit voorspelbaar verbluffend. Wanneer leden van hetzelfde sterrenbeeld een band met elkaar hebben, kunnen ze veel eigenschappen met elkaar gemeen hebben. Echter, zoals iedereen met een tweeling uit de eerste hand weet, overeenkomsten betekenen niet dat elk moment happy-go-lucky is. Een dubbele Schorpioen vriendschap of intieme relatie wordt beschouwd als riskant, maar zeer hoge beloning als alles goed gaat. Je kunt verwachten dat alles goed gaat tot het moment dat jullie hartstochtelijke interesses jullie in tegengestelde richtingen trekken. Het is dan dat de stereotiepe koppigheid zijn lelijke kop zal opsteken en alles kan instorten. Voor schorpioenen die op zoek zijn naar liefde met elkaar, is je beste troef jezelf en de eigenschappen van je sterrenbeeld te kennen.

Basiscompatibiliteit

Schorpioenen stralen een mysterieuze charme uit die bijna iedereen om hen heen aantrekt, inclusief andere Schorpioenen. Hun geheimzinnige aard is zichtbaar in alles wat ze doen, maar dit kan negatief worden in een relatie met een andere Schorpioen. De Schorpioen vindt het heerlijk om elk geheim van zijn of haar partner te weten te komen, maar bewaakt zijn eigen geheimen alsof hun leven ervan afhangt. Dit kan natuurlijk tot botsingen leiden, want aangeboren wantrouwen kan zich blijven ontwikkelen tussen een Schorpioen-man en een Schorpioen-vrouw-koppel als Geen van beide partijen is bereid om hun diepste verlangens te delen. Positief is dat Schorpioenen loyaliteit en eerlijkheid zo hoog in het vaandel hebben staan dat het uiterst verfrissend is om met iemand samen te zijn die jouw waarden deelt. Niets stoort een Schorpioen meer dan oneerlijkheid, maar ze zien er geen kwaad in om zelf selectief informatie achter te houden om hun geheimen te versterken.

Wanneer twee Schorpioenen tegenover elkaar staan, kan dit een uiterst onstabiele situatie zijn. Ze zijn snel woedend en komen sneller weer tot bedaren na een ruzie, maar ze zullen nooit vergeten dat iemand hen onrecht heeft aangedaan, zeker niet als het om een vriend of partner gaat. Schorpioenen hebben een echte pretminnende persoonlijkheid die gedijt bij opwinding. Als een Schorpioen-man en een Schorpioen-vrouw samen zijn, passen ze niet zo goed bij elkaar als bij andere tekens, wat vaak tot verveling leidt, en is compatibiliteit gemakkelijk. Ze hebben ook allebei baat bij een lange tijd waarin vriendschappen en relaties groeien. Met een partner die hen geen schuldgevoel aanprikt, is het opbouwen van vertrouwen en respect een lonende ervaring. Het gebrek aan evenwicht in hun relatie kan een aantal breuken veroorzaken als het niet gecontroleerd wordt. De Schorpioen is een schepsel van uitersten, en het hebben van een zachtere, emotionele partner om hen te steunen en te volgen is altijd gunstig. Helaas kunnen twee Schorpioenen voortdurend strijden over leiderschap, en hun energie heeft geen uitknop. Afbouwen en compromissen sluiten zal een strijd zijn en zou Als er zich problemen voordoen, is dat een van de eerste zaken waar je aan moet werken.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing voor meer informatie!

Liefde en relaties

Een hechte vriendschap met een Schorpioen zoeken is een lange reis op een schijnbaar oneindige trap. Deze uitdaging verdubbelt alleen maar met twee Schorpioenen, maar het wachten zal de moeite waard zijn. Hun beste vrienden zijn alleen degenen die ze respecteren en kunnen vertrouwen met hun volledige toewijding. Wat is een betere beste vriend dan een andere Schorpioen waarvan je weet dat hij jou dezelfde absolute trouw zal bieden? Met hun ijver om vriendschappen een leven lang te laten duren, zijn er weinig of geen hindernissen voor een vriendschap tussen hen. Tweeling onweerstaanbare persoonlijkheden zullen moeilijk te negeren zijn, en de meeste Schorpioenen zullen zich als vanzelf tot elkaar aangetrokken voelen alsof het het lot is. Hoewel vriendschap tussen hen bijna vanzelfsprekend is, komen hun sterkste gemeenschappelijke eigenschappen pas echt tot uiting in een intieme relatie.

In de liefde schittert de Schorpioen als geen ander, en niemand kan aan hun passie tippen. Om te beginnen kan hun grote gevoel voor romantiek uitmonden in een eindeloze cyclus van een-upmanship die bij beiden een glimlach op het gezicht tovert. De Schorpioen staat bekend om zijn extreem hoge seksdrift, die vaak problemen oplevert met minder seksueel gedreven tekens. Wanneer ze een paar vormen, zal dit probleem zich zelden zich aandient, en beide partners zich ongeremd voelen in hun favoriete vorm van emotionele expressie. Volkomen toewijding en een weigering om de liefde op te geven gaan samen met verlangens die gewoon niet bekoelen. Zij zullen eindeloos en zonder afleiding het vuur van hun partner voeden en staan bekend om enkele van de meest duurzame huwelijken en langdurige relaties. De ruzies kunnen bitter, geladen en kwetsend zijn, maar de onenigheid is vaak van korte duur. De positieve punten wegen ruimschoots op tegen de negatieve, want zowel de schorpioen man als de schorpioen vrouw zullen veel baat hebben bij de diepe emotionele band die ze samen kunnen hebben.

Samenwerken

Schorpioenen zijn inspirerende leiders, maar kunnen ook onverzettelijk koppig en eigenwijs zijn. Tenzij ze beiden een leidinggevende functie hebben, kan er wat botsingen ontstaan wanneer ze in dezelfde ruimte werken. Competitiviteit kan de productiviteit beïnvloeden en een onwelkome afleiding zijn voor andere collega's. Het volgen van de regels en het op tijd afronden van projecten is geen probleem voor Schorpioenen, die de neiging hebben om verantwoordelijk door te gaan met waar ze ook aan werken. Drama op de werkplek zal voor altijd de echte zwakte van de Schorpioen-geborenen zijn, ze zijn absoluut niet in staat om een kans op geheimen en roddels voorbij te laten gaan, maar in alle eerlijkheid, het is de aanwezigheid van één van beide die het echte probleem vormt. In het algemeen kan men erop rekenen dat Schorpioenen hard werken, maar sociale afleidingen zijn een echte zorg.

Een gespiegelde vriendschap of relatie tussen twee Schorpioenen kan een match made in heaven zijn of een echte ramp. Hoe langer de band duurt, hoe sterker hij wordt dankzij hun diehard toewijding aan langdurige relaties van welke aard dan ook. Schorpioenen zijn niet immuun voor de magnetiserende charme van hun dierenriemteken, en dus is het niet ongewoon om ze samen te vinden als vrienden of zielsverwanten. Niet veel tekens hechten zich zo goed als een paar aan elkaar, maar het succes van twee schorpioenen is zeer hoog in compatibiliteit en het overleven van relaties. Hoewel jullie het misschien nooit eens zullen worden over wie de broek draagt in de relatie, zullen jullie het altijd eens worden over wanneer je de broek uittrekt. Verwacht een avontuurlijke rit zonder remmen als je besluit deze weg in te slaan.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater op Keen voor meer inzichten over de compatibiliteit van Schorpioen-mannen en Schorpioenen vrouwen.