Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Schorpioen man leeuw vrouw verenigbaarheid

Schorpioen-mannen en Leeuw-vrouwen vormen een combinatie die niet geschikt is voor mensen die hopen op een soepele relatie. De twee dominante persoonlijkheden botsen op manieren die niet altijd gunstig zijn, en het is heel gemakkelijk voor zowel de schorpioen als de leeuwin om emotioneel gekwetst te worden. Aan de positieve kant hebben ze veel gedeelde waarden en bezitten ze een seksdrift die werkelijk ongeëvenaard is, behalve door elkaar of hun eigen dierenriemteken. De koppigheid die inherent is aan alle kinderen van het vuurelement maakt hun ruzies inderdaad bitterder, maar het is niet allemaal kommer en kwel. Diezelfde koppigheid drijft hen ertoe om het uit te houden in een relatie en manieren te vinden om het te laten werken, in plaats van gewoon op te geven en verder te gaan zoals vele anderen zouden doen. Zoals in elke relatie kunnen veel uitdagingen worden aangepakt of geheel worden vermeden met effectieve communicatie en een beetje achtergrondkennis over de op astrologie gebaseerde eigenschappen van je partner. Elke persoon en elke relatie is anders, maar als je ons compatibiliteitsspiekbriefje gebruikt, kan dat nuttige informatie opleveren.

Basiscompatibiliteit

In een relatie tussen een Schorpioen-man en een Leeuw-vrouw kun je gerust al je traditionele ideeën overboord gooien. Er is zelden een onderdanige partner met twee assertieve hoofden die het tegen elkaar opnemen, in voor- en tegenspoed. Deze competitieve energie kan worden omgezet in hobby's of andere positieve functies, zal een lange weg gaan naar het bewaren van de vrede en het bereiken van compatibiliteit. Schorpioen mannen stralen een hoog niveau emotionele intensiteit uit in alles aan hen, van hun charme en passies tot hoe hard ze worden geraakt wanneer ze onrecht wordt aangedaan of verraden. Hoewel je meestal niet op eierschalen hoeft te lopen rond een Schorpioen, moet je je wel bewust zijn van hun humeurigheid en neiging om heel snel van 0 naar 100 te gaan. Leeuw vrouwen zijn lang niet zo emotioneel wispelturig en leven in plaats daarvan op aandacht en bewondering. Zonder deze twee dingen is een Leeuw net zo wanhopig als een leeuwin die in een hoekje wordt gedreven en kan alles heel snel uit de hand lopen.

Voor het grootste deel zijn zowel mannelijke Schorpioenen als vrouwelijke Leeuwen leuke mensen om mee om te gaan. Ze houden ervan om tijd door te brengen met vrienden, en een beetje avontuurlijke opwinding doet hun bloed sneller stromen. De vrijgevigheid van Leeuw is zeer bekend, en u kunt rekenen op hen om uw rug te hebben, ongeacht de situatie. Schorpioenen zijn meesters in het oplossen van problemen en zijn van nature vindingrijk. Als zodanig zullen ze zich nooit volledig overgeven aan hulpeloosheid en zullen ze zich naar beneden richten om zichzelf uit elk gat te halen waarin ze terechtkomen. Aan de buitenkant zijn mannelijke Schorpioenen koel en beheerst, met hun hoogenergetische passies verborgen onder de oppervlakte. Vrouwelijke Leeuwen daarentegen zijn onstuimig en prikkelbaar aan de buitenkant, wat hun zachte hart verbergt. De arrogantie van de Leeuw en de behoefte van de Schorpioen om correct en onbetwist te zijn is vaak de trigger die een ongewenste

Krijg een online astrologie lezing op Keen om meer te weten te komen!

Liefde en relaties

In zowel vriendschappen als intieme relaties, is vertrouwen waar deze twee tekens echt in uitblinken. Schorpioenen zijn van nature op hun hoede voor elke vorm van geheimzinnigheid, terwijl leeuw's eerlijkheid en openheid voorkomen dat er veel complicaties ontstaan. Leeuw-vrouwen hebben niets te verbergen en zijn openhartig over hun behoeften aan veel vrienden. De moraliteit en loyaliteit van een Leeuw zijn zeer gewenst en gekoesterd door Schorpioen vrienden of geliefden. De leeuwin smeedt met gemak vriendschappen en is relatief goed van vertrouwen, terwijl de schorpioen wat afstandelijker is. Het zelfbewustzijn van schorpioenmannen betekent dat ze zich niet meteen in een nieuwe relatie storten voordat ze zeker weten dat ze hun partner kunnen vertrouwen en zich aan hem kunnen binden. Het alternatief kan verpletterend zijn en moeilijk om van te herstellen. Hoe dan ook, Schorpioen-mannen en Leeuw-vrouwen zijn charmant en hebben geen enkele moeite om nieuwsgierige minnaars aan te trekken.

Hartstocht is het kenmerk van het vuurelement, en het is het sterkst in Leeuw en Schorpioen. Intimiteit is niet zomaar een optie of een verrukkelijke bonus voor deze tekens, maar het is in plaats daarvan een verplichte vereiste die vervuld moet worden. Ze delen een sterke seksuele aard die een emotionele verbinding inhoudt en niet alleen een "voor de lol" aanpak. Voor deze twee kan seks bijna alles oplossen. De romantische en charmante aard van de Schorpioen-man is alles wat echt nodig is om zijn leeuwin te behagen, die vaak valt bij het eerste teken van eerlijke en zinvolle aandacht. Als er één gebied is waar compatibiliteit op zijn hoogst is, dan is het gepassioneerde seksuele intimiteit. Vergis je niet, de schorpioen en de leeuwin kunnen zeker hun moeilijke momenten hebben, maar uiteindelijk zijn ze snel geneigd om te vergeven en weer over te gaan tot de orde van de dag.

Samenwerken

Schorpioenen en Leeuwo's kunnen een hele uitdaging zijn om samen te werken, omdat ze allebei hunkeren naar gezaghebbende posities en het respect dat daarbij hoort. Ze worden gemakkelijk meegezogen in een routine van eenmanszaken die een soepel lopende werkplek in de weg kan staan. Aan zijn lot overgelaten, zijn Schorpioen-mannen over het algemeen eerder behulpzaam, met een ontspannen maar inspirerende manier van leidinggeven. Voor Leeuw-vrouwen die de leiding hebben, is het gewoon niet genoeg dat het werk goed en op tijd af is. Om uit te blinken zijn zij gedreven om meer te doen dan hun neus lang is, zolang er maar enige beloning en erkenning is om naar te streven. Wanneer dergelijke doelen niet voorhanden zijn, is luiheid aan de orde van de dag. Schorpioenen hebben de neiging om op de werkplek op zichzelf te blijven en zich te concentreren op de taak bij de hand en het oplossen van eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Interpersoonlijke conflicten zijn zeldzaam, tenzij ze te maken hebben met leiderschap en hij gelooft dat hij iets ver kan beter.

Een match tussen Schorpioen-mannen en Leeuw-vrouwen heeft veel weg van het bevaren van stroomversnellingen. Voor de onervarene kan het gevaarlijk zijn, maar het is wel een leuke activiteit. Als je eenmaal de rotsachtige en ruwe bewegingen van de relatie onder de knie hebt, wordt het na verloop van tijd gemakkelijker en verstevigt het een reeds sterke band. Als je je concentreert op de sterke punten van je relatie, zoals stabiliteit, eerlijkheid en een overvloed aan passie, kun je ervoor zorgen dat de goede tijden groter zijn dan de slechte. Deze combinatie kan het best worden aangegaan door mensen die begrijpen dat er uitdagingen zullen zijn, maar die zelfverzekerd en geduldig genoeg zijn om ze te overwinnen. Het vuurelement vormt een goede combinatie vanwege zijn energie, en Schorpioen en Leeuw vormen hierop geen uitzondering.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de compatibiliteit tussen Schorpioen-mannen en Leeuw vrouwen!