Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Schorpioen man kreeft vrouw verenigbaarheid

Wanneer het aankomt op romantische of platonische compatibiliteit tussen twee mensen, zijn de elementen altijd een goed startpunt. In een relatie tussen een Schorpioen-man en een Kreeft-vrouw is het heersende element bijzonder belangrijk, omdat het een van de enige dingen is die de twee gemeen hebben! Schorpioen (23 oktober - 21 november) en Kreeft (21 juni - 22 juli) zijn beide watertekens, wat betekent dat ze allebei mysterieuze, gevoelige types zijn die op de een of andere manier in bedwang moeten worden gehouden. Op het eerste gezicht lijken de overeenkomsten hier echter op te houden.

Terwijl de Schorpioen-man en de Kreeft-vrouw een element delen, "beheersen" ze elkaar en drukken ze zich op heel verschillende manieren uit, waardoor miscommunicatie een veelbelovende match in de weg zou kunnen staan. Wanneer we in de karaktertrekken duiken die elk van hen definiëren - en hoe deze karaktertrekken elkaar aanvullen of met elkaar botsen - is het belangrijk om hun basis in gedachten te houden. Intensiteit en emotionele diepgang lopen als een rode draad door alles wat een Schorpioen-man en Kreeft-vrouw als paar doen, maar hun verschillende benaderingen zijn heel compatibel en zullen elkaar in evenwicht houden, waardoor een geestelijk bevredigende combinatie ontstaat.

Voordat je de Schorpioen-man-kreeft-vrouw analyseert relatie, is het belangrijk om hun neigingen als individuen te begrijpen.

Maak kennis met de Schorpioen-man: Logisch, ambitieus & geheimzinnig

De Schorpioen-man is een analytische charmeur die de wereld in zwart-wit ziet en graag de touwtjes in handen heeft. Hij spendeert het grootste deel van zijn leven aan een zoektocht naar succes, maar dit is niet altijd zo manipulatief of egocentrisch als het klinkt. Soms betekent succes het bereiken van professionele doelen of het bouwen van een muur rond zijn emoties om te voorkomen dat anderen hem kwetsen. Andere keren betekent het het veiligstellen van de liefde en loyaliteit van een waardige partner, of het maken van opofferingen voor zijn vrienden en familie. Hij kan zowel loyaal als bezitterig zijn, gevoelig als opgekropt, en hij neemt geen genoegen met romances of vriendschappen waarin hij zich niet veilig en gelukkig voelt.

Maak kennis met de Kreeftenvrouw: Emotioneel, zorgzaam & complex

Net als de Schorpioen-man is de Kreeft-vrouw een complex wezen met een diepe, diepe bron van emoties. Ze is echter niet bang om zich in deze bron te storten, omdat ze diep verbonden is met de maanfasen en haar leven doorbrengt van het ene extreme gevoel naar het volgende. Als een diep empathische en gevoelige vrouw, geeft zij de voorkeur aan vrede en kan zichzelf vinden vechtend voor de verkeerde zaak of rennen in de verkeerde richting - totdat ze stopt en zich heroriënteert. De Kreeft vrouw is zeer goed in het uiten van zichzelf en het leren van fouten uit het verleden, dus ondanks haar vrij vloeiende emoties, geeft ze niet echt gemakkelijk haar vertrouwen. Zowel vrienden als vriendinnen moeten haar loyaliteit verdienen, maar als dat eenmaal is gebeurd, is ze een van de meest genereuze en intuïtieve partners die je maar kunt wensen.

Romantische compatibiliteit: When Scorpio Met Cancer

Wat gebeurt er als deze twee watertekens samenkomen? Schorpioen-mannen begraven immers hun emoties, terwijl Kreeft-vrouwen zich erdoor laten leiden. Dit klinkt misschien als een recept voor een ramp, maar het kan eigenlijk een goede zaak zijn. Deze twee tekens benaderen hun verlangens en gevoelens op tegengestelde manieren, maar als ze eenmaal de oppervlakte van hun verschillen doorbreken, kunnen ze explosieve diepten bereiken.

Als je een Schorpioen/kreeft-relatie hebt, zal je communicatie beter worden naarmate je elkaar beter leert kennen. Begin met een romantisch overzicht van elk teken. Doe een liefdeslezing op Keen voor meer informatie.

Houden van een Schorpioen-man

Schorpioen-mannen zijn zulke ambitieuze, rechtlijnige mensen dat het gemakkelijk is om te veronderstellen dat ze volledig zelfvoorzienend zijn. In werkelijkheid wil de schorpioen man wanhopig een diepe band met een loyale partner. Hij wil gewoon geen genoegen nemen met iemand die niet perfect voor hem is, en hij kan het risico niet lopen zijn emotionele diepgang bloot te geven aan iemand die hem niet echt begrijpt. Een Kreeft vrouw volgt haar hart, zelfs als het pijn doet. Ondertussen luistert haar Schorpioen-partner naar zijn hoofd - zelfs als hij dat niet echt wil. Door hem het gevoel te geven dat hij veilig en begrepen is, wordt het voor hem veel gemakkelijker om aan zijn emoties toe te geven en de passie en intieme band te creëren waar beide partners naar hunkeren.

Houden van een Kreeft-vrouw

kreeft-vrouwen zijn wandelende tegenstrijdigheden, dus het is maar goed dat Schorpioen-mannen van een goed raadsel houden! De complexiteit van een Kreeft vrouw is geen teken dat ze dubbelzinnig of onbetrouwbaar is; ze heeft gewoon onbegrepen stemmingswisselingen omdat ze zichzelf toestaat kwetsbaarder en hartstochtelijker te zijn dan de meeste van haar leeftijdsgenoten. Een Schorpioen man kan profiteren van haar emotionele intelligentie, want hij is op zijn hoede over het onthullen van zijn eigen intense emoties aan mensen die het niet begrijpen. Kreeften zijn verzorgers die gemakkelijk hun moederlijke instincten aanspreken, dus het is een match die echt kan werken.

Platonische relaties: Compatibiliteit als vrienden en collega's

Het leven zit vol belangrijke relaties die niets te maken hebben met romantiek of seks. Soms zijn niet-romantische relaties zelfs de belangrijkste connecties in ons leven, omdat vriendschappen langer duren dan liefdesrelaties en werk het grootste deel van de week in beslag neemt. Als je een platonische band hebt met een Schorpioen-man of een Kreeft-vrouw, dan heb je geluk, want deze sterrentekens staan op één lijn, ongeacht romantiek.

Op kantoor zijn Schorpioen-mannen ambitieuze, door feiten gedreven leiders die weten hoe ze doelen moeten omzetten in afgeronde projecten. Ondertussen zijn Kreeft-vrouwen geweldig als ze een taak krijgen, omdat ze weten hoe ze hun tijd en energie verstandig moeten beheren. Als deze twee elkaar buiten het kantoor of de slaapkamer ontmoeten, zijn Schorpioenen en Kreeften ook veelbelovende vrienden... zolang de vriendschap een diepe, lange connectie is in plaats van een toevallige kennismaking.

Lees meer over jullie compatibiliteit door een helderziende adviseur van Keen te raadplegen vandaag.