Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Saturnus retrograde

draai is niet langer retrograde vanaf donderdag 6 septemberth, 2018. Het zal stationeren en dan voorwaarts bewegen op 8 graden Mula Nakshatra. Interessant is dat het getal 8 ook wordt geregeerd door Saturnus in de Chaldeeuwse/Indiase Numerologie. Er is dus veel opgegraven, uitgegraven en opgelost. Dit was een tijd van diepe ontdekkingen met Saturnus Rx. Sommige van deze was waarschijnlijk pijnlijk, maar naar mijn mening, wordt geconfronteerd met de waarheid en de werkelijkheid is meer een beloning dan een straf. Deze retrograde behandeld met veel karmische lessen en ik hoop dat u allen geslaagd met een "A" cijfer! Er zijn ook veel vertragingen en obstakels geweest tijdens de Rx. In reflectie, zou ik willen zeggen dit ... Neem met u de lessen die je hebt geleerd, zodat u ze kunt toepassen vooruit. Uw toekomst is altijd beter als Saturnus eenmaal door uw huis is gelopen. Als er al iets is, dan zal Saturnus een sterke basis voor u leggen en structuur aanbrengen.

Ik weet dat het moeilijk was om fouten en misrekeningen uit het verleden onder ogen te zien. Het was misschien niet gemakkelijk om ze onder ogen te zien, maar het was uiterst noodzakelijk. Het is belangrijk om dankbaar te zijn en nederigheid in het leven te vinden; weet dat Saturnus u hierbij zal helpen.

Is uw toekomst er helder uitziet? Bel of chat met een helderziende vandaag! Sommige delen van je leven zijn veranderd als gevolg van deze retrograde. Je zou jezelf een schouderklopje moeten geven omdat je tot dit punt bent gekomen. Opwindend, we kunnen nu vooruit gaan! Ik zou graag willen dat u één ding in gedachten houdt met betrekking tot Saturnus: "Langzaam en gestaag wint de race!"

Let op: ik gebruik Vedische Astrologie en het traditionele Sterrensysteem bij het maken van mijn voorspellingen en astrologische beoordelingen.

Over de auteur:

AstroDevi is een professioneel helderziend medium, helderziende, helderhorenden, heldervoelenden, helderhorenden, channelaars, remote viewers en numerologen die de Vedische astrologie in haar werk betrekt. Ze heeft meer dan 35 jaar ervaring. AstroDevi is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over uw toekomst en duidelijkheid over uw verleden en heden.

Geef vandaag nog een helderziende reading van AstroDevi.