Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Saturnus in schorpioen - 14 juni

Saturnus beweegt zich op 14 juni terug in Schorpioen. Hij blijft in dit teken tot 17 september. Het zal niet opnieuw in Schorpioen zijn voor nog eens 29 jaar! De laatste keer dat hij in Schorpioen was, was in december 2014. De afgelopen maanden heeft hij zich heen en weer bewogen door Schorpioen en Boogschutter.

In het algemeen geeft een Saturnus Retrograde periode iedereen een broodnodige pauze van de levenslessen die deze taakmeesterplaneet normaal gesproken brengt. Maar omdat Saturnus deze keer retrograde gaat in het diepe, intense teken Schorpioen, kunnen de komende maanden interessant worden.

De focus ligt nu op vertrouwen en zekerheid. Hebt u regelmatig geld gestort op uw spaar- of pensioenrekening, of hebt u geld uitgegeven dat u niet hebt voor frivole zaken? Hoe zit het met uw relatie - heeft u het gevoel dat er een onevenwicht is in geven en nemen tussen u en uw partner? Misschien ben je alleen, kies je onafhankelijkheid boven verbondenheid omdat verbondenheid te riskant lijkt en het makkelijker is om op jezelf te vertrouwen. Dit zijn het soort problemen die nu naar de voorgrond kunnen treden.

Pijnlijke ervaringen uit uw verleden kunnen weer de kop opsteken en u aansporen om ze te onderzoeken en op te lossen. Het goede nieuws is dat u zich misschien minder angstig dan gewoonlijk voelt over deze kwesties, wat de weg vrijmaakt voor een beter perspectief. Als u de toekomst niet zo goed hebt gepland, of dat nu financieel is, thuis of bij het kiezen van een verzorger partner, is dit een goed moment om uw prioriteiten te herschikken.

Als u eenmaal de probleemgebieden hebt geïdentificeerd, maakt u een plan dat rekening houdt met de toekomst - maar wees wel realistisch. Eerlijkheid is essentieel bij het bepalen welke veranderingen u kunt doorvoeren om een veiligere toekomst te creëren; geaard blijven in uw verwachtingen van uzelf en anderen is net zo belangrijk.

Zodra Saturnus weer direct wordt, kunt u uw plan in actie brengen. Als het zover is, vertrouw er dan op dat je toegang hebt tot de diepe innerlijke kracht en het uithoudingsvermogen die nodig zijn om het vol te houden - en het goed te doen. Tot dan, concentreer je op het heropbouwen van een innerlijk gevoel van vertrouwen, geduld en, indien nodig, vergeving. Angst houdt ons tegen om het leven te creëren waar we van dromen, maar jij hebt wat nodig is om je angsten los te laten en je vertrouwen in jezelf, in de liefde en in het universum.