Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Ram man stier vrouw verenigbaarheid

Ben jij een Ram-man of een Stier-vrouw die klaar is om het leven (en je partner) bij de horens te vatten? Denk goed na over waar je aan begint, want deze twee gehoornde beesten van de dierenriem gaan maar één kant op - hun eigen kant. Als je doelen niet goed op elkaar zijn afgestemd, kun je tegenover een onbeweeglijk object komen te staan en je frustraties de vrije loop laten. Aan de positieve kant, een Ram man en Stier vrouw zijn niet te stoppen als een paar wanneer de juiste balans is gevonden, wat leidt tot grote gemak in het leven en een echt vervullende relatie. Er zijn uitdagingen, maar Ram-mannen gedijen bij het aanpakken van uitdagingen, en Stier-vrouwen zijn een van de hardste werkers in de dierenriem - compatibiliteit tussen deze twee is gemakkelijk te bereiken. Beide tekens geven alles wat belangrijk voor hen is, vaak met overdaad in het geval van de Ram. Hoewel de reis naar gelukzaligheid niet extreem moeilijk zal zijn voor deze match, zullen ze een nieuwe manier moeten vinden om elkaars uitdagingen te benaderen, want een hoornslag zal snel nergens toe leiden.

Basiscompatibiliteit

Als vertegenwoordiger van het vuurelement straalt de Ram-man op alle gebieden een impulsiviteit en energie uit. Hij zal niet hetzelfde vinden bij zijn geliefde Stier, die alle geduld van de wereld heeft, wat goed samengaat met haar neiging tot koppigheid. Hoewel Stier-vrouwen geweldige leiders kunnen zijn, zal zij deze positie graag afstaan aan de meer leiderschap veeleisende Ram-man en het niet als een echt verlies zien. Zijn snelle en vurige benadering van relaties kan haar veel stress bezorgen, omdat ze geen verlangen heeft om bij een man te zijn die er uiteindelijk niet in zal slagen om de behoeften te vervullen die noodzakelijk zijn voor haar geluk. Aan de andere kant, het is bijna onmogelijk om niet op het eerste of tweede gezicht voor de Ram-man te vallen. Zijn competitieve drang om in alles de overwinnaar te zijn, kan uiterst charmant zijn, vooral als hij zich op dit moment concentreert op het veroveren van jouw hart.

Stier-vrouwen hebben behoefte aan een stabiliteit die de Ram-man moeilijk kan bieden. Hij is stabiel zolang zijn doel nog niet is bereikt, maar zodra dat wel het geval is, is hij vaak op weg naar de volgende uitdaging. Als zodanig is het normaal voor de Stier vrouw om op haar hoede te zijn en een botsing met Ram geeft vaak geloofwaardigheid dat haar beslissing om haar hart te bewaken een slimme was. Als het misgaat, zijn Ram-mannen agressieve oplossers, terwijl Stier-vrouwen defensief zijn, hun hoorns op het gevaar richten en de storm doorstaan. Dit kan geleidelijk uitgroeien tot een relatie probleem als Ram moet gewoon winnen om rechtvaardigheid te voelen, maar hij mist het geduld om het uit te houden zijn Taurus partner met haar hakken ingegraven. Een enorme bonus aan een mogelijke koppeling tussen deze twee is dat geen van deze tekens zal verbergen wie ze zijn. Ze zijn eerlijk, openhartig en nemen het zoals-ik-ben met betrekking tot het leven, vriendschappen en romantische relaties.

Spreek met een online astroloog op Keen voor meer informatie!

Liefde en relaties

Als licht extrovert zijn vriendschappen niet moeilijk te realiseren en te onderhouden voor de gezellige Ram. Rammen zijn extreem onafhankelijk en weigeren zich te laten controleren. Ze accepteren dan ook een grote verscheidenheid aan vrienden die anders zijn dan zij, zonder dat ze hun gedrag willen controleren. Stier-vrouwen zijn wat kieskeuriger, eisen van hun vrienden dezelfde standvastige loyaliteit die zij tonen en zullen waarschijnlijk diegenen in de steek laten die in strijd zijn met hun kernwaarden. Het begin van een intieme relatie tussen deze twee tekens kan het moeilijkste deel zijn. Voor Stier vrouwen zal langzaam en gestaag het hof maken hun hart winnen, omdat ze diehard traditionalisten zijn als het op romantiek aankomt. Niet alleen voelt ze zich hierdoor veilig genoeg om haar emoties te onthullen, maar ook blijkt of haar minnaar het geduld en de stabiliteit bezit die een relatie met haar vereist. Ram-mannen zijn precies het tegenovergestelde dankzij de hartstochtelijke drang van het vuurelement en hun energieke aard. Zij benaderen het verleiden alsof het een nieuwe uitdaging is die zij moeten overwinnen met hun potentiële zielsverwant als prijs. Ze condenseren alle passie en romantische drang in een kleinere vorm en overstelpen hun partner ermee op hun zoektocht naar de overwinning, tot grote afkeer van de Stier.

Een andere bron van ontsteltenis kan te maken hebben met intimiteit. Met haar harde uiterlijk is seks een van de echte emotionele uitlaatkleppen voor een Stiervrouw. Het zal nooit worden beschouwd als gewoon voor de lol en zal een volledige emotionele component hebben of het nu na een romantisch avondje uit is of een spontane stoeipartij. heeft vaak een andere kijk op seks en is minder geneigd om emoties aan de daad te verbinden. Dat gezegd hebbende, de ram is een extreem seksueel wezen, net als de stier, en is overweldigend gepassioneerd, dus relaties zullen nooit een tekort aan seks hebben. Ram heeft een uitgesproken afkeer van aanhankelijkheid, en gelukkig zijn Stier-vrouwen allesbehalve aanhankelijk. Hoewel ze een sterk verlangen naar haar partner heeft als hij in de buurt is, is ze niet van plan hem aan de lijn te doen tenzij hij met andere vrouwen flirt. Bezitsdrang is een probleem bij Taurussen van beide geslachten, maar het is helder in het hoofd en niet gebaseerd op wantrouwen en jaloezie.

Samenwerken

In hun carrières komen Ram en Stier echt tot hun recht. Ze werken allebei keihard en zijn bereid om alles te doen wat van hen gevraagd wordt. De redenen waarom ze zo'n harde werker zijn, zijn echter totaal verschillend. Ram mannen zijn gewoon ambitieus, vastbesloten om de top hond te zijn in alle dingen en bereid om te vechten om het te bereiken. Er is geen lui bot in zijn lichaam. Stier-vrouwen werken hard vanwege de beloning ervoor en de stabiliteit die een goed inkomen biedt. Rammen hebben de neiging om geld uit te geven en Stieren zijn spaarders. Dus, ondanks een geweldige werkethiek van de kant van beiden, kunnen ruzies over financiële zaken voorkomen. Een Ram man worstelt met het feit dat hij niet de leider is en hij kan slecht presteren in groepen waar zijn stem slechts een van de velen is. Een Stier-vrouw schittert door haar betrouwbaarheid en verlangen om iedereen in nood te helpen en heeft dus een streepje voor in een populariteitsstrijd.

Stier-vrouwen en Ram-mannen passen goed bij elkaar, met slechts een paar conflicten in karaktereigenschappen en persoonlijke doelen. Als zwerver zal de Ram-man het prettig vinden om niet gebonden te zijn door de zelfvoorzienende Stier. Het is altijd een muntje opgooien of de Ram man aan haar emotionele behoeften kan voldoen, maar omdat ze beiden open en eerlijk zijn, kunnen deze kwesties worden aangepakt en verholpen voordat er te veel wordt geïnvesteerd. Niets is te moeilijk voor hen om te bereiken als een paar, met Ram het neerhalen van alle barrières en zijn partner Taurus met zijn rug wanneer hij worstelt. De vooruitzichten van deze match zijn zeer positief zolang ieders behoeften worden gecommuniceerd en vervuld - dus neem het leven bij de horens en geniet ervan! voor extra inzichten over het paren van een Ram man en Stier vrouw!