Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Moederdagcadeaus gebaseerd op de sterren

Of het nu om je eigen moeder gaat, of om de moeder van je kinderen, het perfecte Moederdagcadeau kiezen kan een hele uitdaging zijn. Er hangt gewoon zoveel van af! Wat is de beste manier om haar te laten zien hoeveel ze voor je betekent, en hoeveel je de vele dingen waardeert die ze voor het hele gezin doet? Als je haar cadeau baseert op haar sterrenbeeld, weet je zeker dat je iets kiest waar ze van houdt - iets dat perfect bij haar persoonlijkheid past.

Ram

Sentimentele cadeaus zijn misschien niet genoeg voor een avontuurlijke Ram-moeder. Geef haar in plaats daarvan salsadanslessen of een nieuw tennisracket, om haar actieve, competitieve kant aan te spreken. Bikram yogalessen, een paar prachtige kaarsen, of een crème brulee set zou ook passen bij haar vurige aard. En wat ze ook graag doet, ze zal dol zijn op een nieuwe mp3-speler met haar favoriete muziek, zodat ze haar ding kan doen op een geweldige soundtrack.

Stier

Sensuele Stier-moeders zijn gericht op genot, dus alles wat heerlijk ruikt, smaakt, klinkt of aanvoelt, zal zeker in de smaak vallen. Een cadeaubon voor een massage, pedicure of een dagje spa zorgt ervoor dat ze zich in de watten gelegd voelt. Kooklessen, misschien voor een soort van etnische keuken, zal ook raken het merk. Ze heeft waarschijnlijk een groene duim, dus ze zal een mooie kamerplant liefde. En ze houdt van alles wat mooi en goed gemaakt is, zoals sieraden, een sjaal of een handtas.

Tweelingen

Een geestige, intellectuele Tweelingen-moeder houdt van een fascinerend nieuw boek of een abonnement op een tijdschrift. Een nieuwe smartphone zal haar helpen contact te houden met haar vele vrienden, en een digitale stem Een recorder of een mooie pen en een klein blanco boekje zullen haar helpen om haar vele ideeën en observaties bij te houden. Een tas gevuld met verschillende kleine, elkaar aanvullende cadeautjes zal ook haar liefde voor variatie bevredigen.

kreeft

Het is niet nodig om op Moederdag overdreven creatief te zijn met sentimentele kreeft-mama's. Een ingelijste foto van de kinderen of kleinkinderen zal dat zachte hart van haar direct raken, net als alles wat met de hand is gemaakt, hartverwarmend en betekenisvol is. Aangezien Kreeft-moeders hard werken om degenen van wie ze houden te beschermen, kun je haar bedanken met een zijden badjas of een massagecadeaubon, of met een daad van dienst om haar een veiliger gevoel te geven - het installeren van een nieuw beveiligingssysteem, misschien, of het updaten van haar brandblussers en rookmelders.

Leeuw

Een stijlvolle Leeuw-mama houdt van nieuwe designerkleding of sieraden die iedereen laten zien hoe geliefd ze is. Ze zou ook dol zijn op winkelen in haar favoriete winkelcentrum of winkel. Hardwerkend en ambitieus, zou ze graag een nieuwe lederen aktetas of, als alternatief, een dag van totale ontspanning in de spa. Aangezien ze een dramatische persoonlijkheid is, zouden kaartjes voor een toneelstuk of improvisatielessen ook helemaal in haar straatje passen.

Maagd

Een Maagd-moeder is zowel zuinig als geraffineerd. Ze zal dol zijn op elk cadeau dat haar elegante aard aanspreekt, zolang het maar niet te veel kost! Ze is ook een gezondheidsfreak, dus fitnesslessen of een cadeaubon voor een natuurvoedingswinkel zijn echt iets voor haar. Omdat ze graag georganiseerd blijft, zal ze ook dol zijn op een cadeau dat haar helpt haar voorraadkast of kast te organiseren - vooral als je het voor haar installeert (zij is altijd degene die iedereen helpt

Weegschaal

De Weegschaalmoeder in je leven wil zich gewoon gewaardeerd voelen, en ze voelt zich het prettigst als iedereen van wie ze houdt samen is en goed met elkaar kan opschieten. Ze houdt ook van cadeaus die aansluiten bij haar stijlvolle, artistieke aard of haar liefde voor evenwicht. Denk aan barre- of schilderlessen, een heerlijke fles wijn of een familiediner in een chique restaurant, waar iedereen zich kan mengen en kan genieten van een uitstekende keuken.

Schorpioen

Een Schorpioen-mama is als de familiespeurneus en -psycholoog ineen - ze weet altijd wat er onder de oppervlakte speelt bij iedereen van wie ze houdt. Geef haar deze Moederdag een nieuwe mysterieroman cadeau, een dagboek met een sluitmechanisme of een nieuw beveiligingssysteem voor thuis. Als je je vrouw een cadeau geeft, maak dan gebruik van haar gepassioneerde aard met een doos geurende massageoliën en een exemplaar van de Kama Sutra.

Boogschutter

Boogschutter-mama's houden van avontuur en ontdekkingen. Ze willen elke ervaring opsnuiven die de wereld te bieden heeft! Dus geef de jouwe een verrassingsuitstapje of weekendje weg cadeau, of een etentje in een etnisch restaurant dat ze nog nooit heeft geprobeerd. Aangezien ze een levenslange leerling is, zal ze ook dol zijn op een ingelijste foto van een exotische plek, of een leerboek dat haar een nieuwe vaardigheid of hobby bijbrengt.

Schapenbruidegom

Schapenbruidegomma's werken heel hard om hun gezin te onderhouden, zowel binnenshuis als buitenshuis. Als je haar zover kunt krijgen dat ze wat tijd vrijmaakt voor wat verwennerij, zal ze dol zijn op een massage, manicure of een uitstapje naar een wijnmakerij. Ze heeft een dure smaak en zou graag een kasjmier trui of een paar mooie leren handschoenen. Als ze sportief is, geef haar dan een nieuw tennisracket of een lidmaatschap van de sportschool, zodat ze haar vaardigheden kan verbeteren.

Waterman

Het beste cadeau voor een Waterman mama is misschien wel iets dat je toevallig op een rommelmarkt, in een kringloopwinkel of antiekwinkel tegenkomt - iets unieks en unieks. Plus, haar eco-bewuste kant zal dol zijn op het "hergebruik en recycle"-aspect van een cadeau uit een kringloopwinkel! Ze zal ook dol zijn op nieuwe innovaties, zoals de nieuwste technische app of gadget, een cadeaubon voor een sessie met een homeopaat of reflexoloog, of een donatie aan een goed doel ter ere van haar.

Vissen

Vissen moeders zijn vindingrijk, creatief, grillig en sentimenteel. Bovenal willen ze zich verbonden voelen met degenen van wie ze houden. De jouwe zal dan ook dol zijn op alles wat je haar geeft, of het nu een mooie vaas van geblazen glas is, een aquarium met vissen in regenboogkleuren, of gewoon een vuistvol wilde bloemen. Boor haar creatieve kant aan met een set aquarellen of een pottenbakkerscursus, of trakteer haar op een weekendje weg naar het meer of oceaan.