Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mercury retrograde survival gids

Mercurius staat op het punt zijn tweede Retrograde van 2021 in te gaan op 29 mei en zal in Retrograde blijven tot 22 juni. Cue dramatische muziek.

De uitdrukking Mercury Retrograde (ook wel Mercury Rx genoemd) boezemt velen angst in, dus hebben we deze survivalgids samengesteld om u te helpen deze, de volgende en die daarna te verslaan. Als deze gids dient u goed, kunt u deze tips voor de goede tijden, too.

We hebben ook overlegd met een aantal van onze top Keen adviseurs SirCheo, Pat58, Love Expert Sara, en Leslie Hale over hoe om te overleven en te gedijen tijdens Mercurius in Retrograde en je kunt ook door post over naar hun pagina's om astrologie lezing te boeken. Ze zullen worden schimmen in de hele om u hun persoonlijke beste tips over hoe je een Mercurius Retrograde overwinnen.

Laten we aan de slag.

Wat is een Mercurius Retrograde?

Dankzij de wetenschap, weten we planeten baan om de zon in een enkele richting. Een retrograde is wanneer een planeet lijkt van koers te veranderen.

Wederom dankzij de wetenschap weten we dat deze omkering of retrograde een optische illusie is, maar het heeft wel astrologische betekenis.

Alle planeten in de astrologie (behalve de zon en de maan, die in de astrologie ook als planeten worden beschouwd) maken retrogrades door.

Wanneer een planeet retrograde gaat, betekent dit twee belangrijke dingen: een verschuiving in het gebied dat de planeet regeert en dingen uit het verleden die naar boven komen.

Deze verschuivingen zijn vaak obstakels of volledige stops, maar dat betekent niet dat je je moet laten tegenhouden.

Een beetje over Mercurius

In de astrologie staat Mercurius voor communicatie, timing, reizen, intellect, logistiek en technologie. Dat betekent dat Mercurius retrograde al deze gebieden zal beïnvloeden, dus verwacht dan op zijn minst een paar obstakels.

Als u denkt dat dit als veel klinkt, is er een reden dat Mercurius Retrogrades de meest beruchte zijn.

Oh, en ze gebeuren drie keer per jaar.

Wilt u met iemand praten over wat u op dit moment kunt doen? Doe een astrologielezing met een adviseur van Keen.com.

Hoe te overleven

Uitstel, uitstel, uitstelMercurius retrogrades zorgen altijd voor problemen met communicatie en de meeste grote beslissingen hebben te maken met, nou ja, communicatie. Als u denkt aan het nemen van de volgende stap in een relatie of het boeken van uw langverwachte vakantie, uitstellen tot na de retrograde als je kunt.

Lees de kleine lettertjesCommunicatie betekent ook schrijven. "Het ondertekenen van belangrijke documenten zijn een typische no-no in deze tijd," zegt Love Expert Sara. "Ik had een vriendin die 4 huizen kocht tijdens verschillende Mercury Rx en geen van hen langer dan een jaar aanhield."

Back-up je bestandenMercurius heerst ook over technologie, dus het is waarschijnlijk tijd om een back-up te maken van je telefoon en je computer als je dat nog niet hebt gedaan. En als u wat extra zakgeld hebt, zet dat dan op de bank.

Bouw je overlevingspakket Liefdesdesdesdeskundige Sara zegt: "De beste manier om te overleven tijdens een Mercurius retrograde is om één ding te doen en maar één ding: chillen." Als je gaat om te chillen, kan net zo goed maken het een zelfzorg pauze.

Maak een lijst van uw feel good items-comfort voedsel, een goed boek, badzout-en ga winkelen. Gebruik die extra tijd thuis als een reset. Genees jezelf. Wanneer retrograde voorbij is, zult u klaar zijn om de wereld weer aan te.

Neem een sociale media PauzeIn de afgelopen jaren is sociale media uitgegroeid tot het stadsplein om contact te maken met je vrienden en familie, maar ook om het uit te vechten met hen en vreemden. Online ruzie maken is op zijn zachtst gezegd wankel terrein, maar als Mercurius in de weer is met technologie en communicatie, kunt u zich daar beter verre van houden.

Probeer de instellingen van uw telefoon te gebruiken om uw dagelijkse gebruik te beperken.

Maak vrede met veranderingRx betekent verandering of een terugkeer van het verleden. "Het moeilijkste is om met verandering om te gaan", zegt Pat58. "Onthoud dat Retrograde tijdelijk is. Wees goed voor jezelf."

Verandering is altijd moeilijk, maar moeilijk betekent niet ondoenlijk. Als er tijdens deze cyclus dingen op je afkomen, probeer dan te accepteren dat ze gebeuren en zoek uit waar in je leven je wel kracht hebt om ermee aan de slag te gaan.

Diep in het verleden...Dingen uit het verleden zullen naar boven komen, maar dat betekent niet dat ze allemaal slecht zijn. "Je kunt een aantal aangename uitstapjes maken in het verleden. Soms kan je denken zo verschuiven dat je beseft dat iets gecorrigeerd moet worden en je een openbaring hebt hoe je dat moet doen," zegt Leslie Hale. "Het kan je duidelijk worden dat er in het verleden veel dingen zijn gebeurd die in je hoofd opgelost moeten worden." Spijt is vaak een voorloper van een nieuw begin.

...Maar misschien niet te diep"Een ding dat elke retrograde wel gebeurt, is dat mensen van hun exen horen," zegt Liefdeslezer Sara...dus, ja. Nu, dit kan een goede zaak zijn als je nodig hebt om oude gevoelens op te lossen, maar zorg ervoor dat je extra tijd om na te denken over wat je wilt zeggen, want dit is een tijd van extra

Hoe gedijen

Nou, Mercurius Rx hoeft niet alleen maar slecht te zijn. Hoewel er dingen naar boven komen, kan het ook een tijd van groei, genezing en reflectie zijn. En die zijn allemaal altijd welkom.

Geef begeleidingHet krijgen van begeleiding van een betrouwbare adviseur kan de sleutel zijn om door een moeilijke tijd heen te komen. Als u met iemand wilt praten over hoe astrologie u kan beïnvloeden, boek dan nu een reading bij een adviseur van Keen.

MediteerMeditatie is een geweldige manier om uw geest te kalmeren en gevoelens van angst te erkennen, zodat ze voorbij kunnen gaan.

Luister Meer"Begin nu met het oefenen van inzicht in communicatie. Denk na voordat je spreekt," zegt Pat58. "Vraag jezelf af:

'Is wat ik zeg nuttig voor mijzelf en anderen?' 'Zijn mijn woorden liefdevol naar iemand anders?' Wees vervolgens geduldig met jezelf en anderen tijdens het communiceren."

Bedenk dat de kans groter is dat je het verkeerd begrijpt. Dus leid altijd met liefde en luister meer, dan dat je praat deze keer. De kans is groot dat de mensen in je leven gehoord willen worden en het is gemakkelijker om contact te maken als we eerst aan anderen denken.

Strategize"Ik adviseer mensen om zich voor te bereiden op succes tijdens Mercurius Retrogrades," zegt SirCheo. "Of je moet in actie komen - ga verder in de wetenschap dat je je hebt voorbereid om het moment tot bloei te laten komen."

Daar heb je het. Terwijl je extra goed kijkt waar het mis kan gaan, kun je ook plannen maken voor dingen die goed gaan.

Een opmerking over astrotherapie

Astrologie is een manier waarop we ons kunnen verbinden met de energie om ons heen, maar zij bepaalt ons leven niet - dat doen wij. Vergeet niet dat ondanks wat verschuivingen een retrograde brengt hebben we altijd de kracht om ons leven ten goede te veranderen.

Mercurius retrogrades zijn altijd eng en brengen obstakels met zich mee, maar je bent sterk. Je hebt de kracht om naar je leven te kijken en te zien wat je nodig hebt om er aan de andere kant sterker uit te komen dan toen je ging in.