Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mercurius retrograde in tweelingen: 18 mei - 11 juni

De retrograde Mercurius in Tweelingen is een glibberige invloed die een ravage aanricht in onze informatie-afhankelijke maatschappij. Woorden kunnen tijdens gesprekken verkeerd worden geïnterpreteerd of begrepen. Zinnen die je spreekt hebben een andere betekenis dan die je oorspronkelijk bedoelde. Het lijkt bijna alsof je een andere taal spreekt dan de persoon met wie je in gesprek bent.

Waar je in deze periode echt op kunt vertrouwen, is dat je nergens op kunt vertrouwen dat alles soepel verloopt. Taal, in al haar verschillende vormen, kan een hele uitdaging zijn. Dit omvat schrijven, programmeren, en vreemde talen. Spreek langzamer en luister beter. En denk niet dat uw computer ook vrijgesteld is van deze planetaire invloed. Per slot van rekening zijn onze PC's de grote leveranciers van informatie aan ons via het web. Ook deze zal u frustreren met crashes, verlies van gegevens, en algemene onrust. Maak een back-up van uw bestanden!

Wanneer u gefrustreerd genoeg bent om de stekker uit uw computer en uit uw mond te trekken, neem dan even afstand en stop. Verander uw activiteiten. Bewerk rapporten, herwerk passages in essays of artikelen, herlees computerhandleidingen voor het oplossen van problemen. Verzoen u en bied uw excuses aan. Of kijk een komedie met vrienden. Kortom, ga met de stroom mee, niet ertegenin.

Meer antwoorden nodig? Neem vandaag nog contact op met een KEEN-astroloog voor een lezen.