Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mercurius retograde: wat te verwachten op basis van uw teken

Mercurius gaat zijn eerste retrograde van 2018 in op 22 maart en duurt tot 15 april, en vindt volledig plaats in de vurige Ram. Voordat we ons verbinden tot het verbergen onder de dekens, met de bedoeling om de gemeenschappelijke Mercurius retrograde uitdagingen te vermijden, laten we eens een kijkje nemen op hoe het beste om deze transit te navigeren. Mercurius retrograde biedt een dubbel potentieel voor zowel snel succes en constante uitdaging. Met een Mercurius retrograde, het ding om in gedachten te houden is het voorvoegsel "re." Dit is een tijd voor herwaardering, opnieuw doen, heroverwegen, herinrichten, herzien en zelfs retreating.

Uw Mercurius retrograde Reading

Waar deze overgang plaatsvindt in uw horoscoop geeft u een aanwijzing voor de gebieden van het leven de meeste kans om eventuele uitdagingen tegenkomen. Als we weten hoe we waarschijnlijk Mercurius retrograde het sterkst zullen voelen, kunnen we datgene wat tot een tegenslag had kunnen leiden, ombuigen tot een sterkte. Laten we eens kijken hoe elk teken zal worden beïnvloed door Mercurius' eerste retrograde van 2018.

Ram

Mercury Retrograde brengt de aandacht naar je gevoel van eigenwaarde, identiteit, merk, publiek imago en reputatie. Omdat deze retrograde in jouw teken plaatsvindt, zul je deze transit waarschijnlijk meer voelen dan andere tekens. Kijk uit voor impulsief gedrag, je wilt het tempo te vertragen en je tijd te nemen in alle dingen. De energie van deze transit vraagt u om uw te heroverwegen imago en merk. Hoe wordt u gezien? Is het in overeenstemming met de persoon die u in wezen bent? Dit is het moment om uw imago opnieuw te evalueren en alles wat met marketing, imago, reputatie en identiteit te maken heeft, opnieuw te doen. Dit kan het moment zijn waarop je begint na te denken over een totale make-over. Een die op één lijn staat met wat van binnen zit.

Stier

Voor Taureanen vindt Mercurius retrograde plaats in je 12e huis van beëindigingen, genezing, afsluiting, spiritualiteit en eenzaamheid. Voor sommigen van jullie zou dit geneeskunde kunnen betekenen. Een tijd waarin je diegenen uit je leven verwijdert die niet je hoogste goed dienen. Degenen die meer nemen dan ze teruggeven. Maar vanwege de impulsiviteit van deze transit kan het ook betekenen dat je uiteindelijk iets overhaast doet waar je later spijt van krijgt. Ik moedig u aan om de tijd te nemen om dingen echt te beoordelen voordat u handelt. Komen je woorden overeen met hoe je je de komende dagen zult voelen, of zijn ze geworteld in de emotie die je op dat moment voelt? Doe het rustig aan en handel met uiterste voorzichtigheid, vooral als het gaat om je persoonlijke relaties.

Tweelingen

Mercurius retrogradeert door je 11e huis van groepen, sociale verbanden, vrienden en activisme, en zal de aandacht vestigen op het rustig aan doen, het opnieuw beoordelen en echt de balans opmaken van de impact die je hebt op deze gebieden. U zult merken dat het beter is om nee te zeggen tegen bepaalde sociale uitnodigingen om er zeker van te zijn dat er genoeg vrije ruimte op de kalender voor zelfzorg en persoonlijke bezigheden. Misschien wilt u ook uw relaties onder de loep nemen. Weerspiegelen uw relaties en degenen met wie u omgaat wie u vandaag bent? Hebben ze weerspiegelen waar je heen wilt in dit leven? Terwijl Mercurius retrograde is niet de tijd om te handelen op de antwoorden op deze vragen, ze geven je stof tot nadenken als Mercurius draait direct.

Cancer

Tijdens Mercurius retrograde, zal uw 10e huis van de carrière en de lange termijn aspiraties zijn waar je het meest worden beïnvloed. Misschien wil je speciale aandacht besteden aan je werk en professionele aspiraties. Bent u in het juiste werk? Voel je je voldaan of is er iets anders waartoe je je aangetrokken voelt? Dit is het moment om praktisch na te denken en je in te spannen voor wat je wilt bereiken. Zelfs als een volledige verandering van carrière niet iets is waar je naar op zoek bent, kun je zeker beoordelen wat je kunt doen om je huidige baan welvarender en bevredigender te maken.

Leeuw

Tijdens Mercurius Retrograde valt je 9e huis van reizen, hogere wijsheid en leren op. Dit is een tijd om na te denken over waar je heen wilt en wat je wilt leren. Als reislust al heeft ingesteld in, vergeet niet dat dure uitgaven en plannen die plaatsvinden tijdens retrograde hebben de neiging om snafu's te raken. Dus driedubbel te controleren alle cijfers alvorens zich te verbinden. Echter, nu zou een Als je niet echt aan reizen denkt, is het nu een goed moment om terug naar school te gaan of een cursus te volgen om je carrière vooruit te helpen of gewoon om je kennis over een bepaald onderwerp te vergroten.

Maagd

Je zult merken dat Mercurius retrograde door je 8e huis van samensmelting, seks/intimiteit, gedeelde financiën, belastingen, en leningen. De energie zal op deze gebieden vertragen en een potentiële uitdaging vormen. Een onverwachte rekening zou met de post kunnen komen. Uw belastingen kunnen terugkomen met een fout in het indienen ervan. U kunt een impact voelen op uw persoonlijke relaties, zowel wat betreft intimiteit als gedeelde financiën. Waar kunt u de broekriem aanhalen en de schulden aanpakken die op u afkomen of die een bestaande last voor u zijn? Hoe kunt u met uw partner samenwerken om meer op één lijn te komen als het om geld gaat? Deze informatie zal je helpen om de zaken naar een hoger en gunstiger niveau te tillen wanneer Mercurius op 15 april direct wordt.

Weegschaal

Relaties, huwelijken en contracten met alle partners en regerende partijen staan allemaal in de schijnwerpers wanneer Mercurius retrograde door je 7e huis gaat. Dit is een tijd voor genezing en verjonging wat je relaties betreft. Kwesties waarvan je dacht dat je ze had afgehandeld en achter je had gelaten komen waarschijnlijk weer naar boven en veroorzaken verdriet en frustratie. Het is nu niet de tijd om impulsief te handelen, maar om wat naar boven komt te bekijken vanuit een plaats van genezing en begrip. Alles wat nu naar boven komt, doet dat om je te helpen begrijpen wat er nog over is van oude kwesties. Als je er nu mee omgaat, kun je ze echt in het verleden laten liggen.

Schorpioen

Jouw 6e huis van gezondheid, fitness en persoonlijke en werkgewoonten zal tijdens deze retrograde worden belicht. Dit is het moment om je vitaliteit en de persoonlijke gewoonten die deel uitmaken van je dagelijkse leven onder de loep te nemen. Zijn ze dienen u of bent u opgesloten in patronen die meer doen om je naar beneden slepen dan verheffen je? Dit zou een goed moment zijn om ook naar je werkgewoonten te kijken. Doe je genoeg om uit te blinken in je vakgebied of moet je een paar nieuwe gewoonten invoeren die je kunnen helpen je ware potentieel te laten zien? Vergeet niet dat het nu tijd is om informatie te verzamelen en deze en andere vragen te beantwoorden. De tijd om te handelen komt op 15 april en in de dagen en weken die volgen.

Boogschutter

Romance, liefdesrelaties, creativiteit en expressie staan allemaal in de schijnwerpers voor jou tijdens deze Mercurius Retrograde. Terwijl Mercurius retrograde door je 5e huis gaat, zul je waarschijnlijk zaken vinden die te maken hebben met romantiek en affaires. Informatie die u hoopte te houden hush hush is waarschijnlijk naar boven komen, dus nu is een tijd voor voorzichtigheid. Dit is van speciaal belang voor degenen die betrokken zijn in driehoeksverhoudingen. Bovendien kunnen projecten die te maken hebben met expressie en creativiteit op een paar hindernissen stuiten. Als Mercurius retrograde gaat door zo'n persoonlijk huis als het 5e, dan betekent dat niet dat alles verloren is.

Kapril

Jouw 4e huis van familie, huis, zelfzorg en andere fundamenten wordt belicht met Mercurius retrograde. Dit is een goede tijd om je woonsituatie te beoordelen. Past het bij je? Past het bij wie je bent? Dit kan een tijd zijn wanneer u besluit om te kijken naar verhuizen of opnieuw inrichten van uw huis, zodat het weerspiegelt uw persoonlijkheid. Daarnaast is dit het moment om aandacht te besteden aan uw niveau van zelfzorg. Doe de komende drie weken een paar dingen die van jou een prioriteit maken en die aan jouw behoeften tegemoetkomen. Kijk dan hoe de mensen om je heen op natuurlijke wijze in de pas lopen om hetzelfde te doen!

Waterman

Jouw 3e huis van de geest, het denken en de communicatie zal worden benadrukt met Mercurius retrograde. Gedurende deze tijd kunnen je gedachten en hoe je ze uitdrukt een bron van strijd voor je zijn. Er kunnen veel grote ideeën zwellen binnen, maar je zou kunnen struikelen over je woorden als je probeert om deze ideeën te communiceren naar de wereld. Of het nu in de directiekamer is of in de huiskamer, communicatie voor u een uitdaging zal zijn. Neem de tijd om echt na te denken over wat u wilt uitdrukken en hoe u dat het beste kunt doen. Neem speciale zorg dat alles wat je zegt is accuraat. Mercurius retrograde in Ram kan leiden ons om te spreken voordat we denken. Zorg ervoor dat je je onderzoek doet en je punt kent voordat je op de zeepkist stapt.

Vissen

Mercurius retrogradet door je huis van inkomen, geld en werk. Het is belangrijk om de tijd te nemen om deze gebieden en eventuele problemen die aan de oppervlakte komen opnieuw te evalueren. Het is nu niet het moment voor torenhoge uitgaven waar je later spijt van kunt krijgen. Hoewel u misschien denkt dat het een uitgave is die de moeite waard is, kunt u achteraf tot de ontdekking komen dat hij niet zo waardevol is. Als u echter overweegt van loopbaan te veranderen of uw manier van werken aan te passen, is dit een goed moment om na te gaan hoe u dit het beste kunt aanpakken. Hoe meer informatie je verzamelt, hoe meer je zult merken dat de stroom gemakkelijk en productief is op 15 april.

Ik hoop dat deze lezingen je begeleiden terwijl je door de energie van Mercurius retrograde navigeert. Als je dieper wilt graven, voel je dan vrij om een persoonlijke één-op-één reading te regelen om de energie om je heen te onderzoeken.

Over de auteur

Laura Brown (Modern Sibyl) geeft inzicht in liefde en relaties door haar natuurlijke vaardigheden als Intuïtief medium en Tarot met elkaar te verweven. Laura's accurate en Rechttoe rechtaan inzicht boort agenda, intentie en gevoel aan en begeleidt u hoe u patronen kunt veranderen zodat uw relaties in de richting gaan die u wilt. verlangen.