Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mei 2019 astrologie: nieuwe manen en volle manen

Voor de tweede maand dit jaar, zullen Saturnus en Pluto dicht bij elkaar blijven. Pluto transformeert en Saturnus beperkt, en aangezien deze planeten in Steenbok staan, zullen velen veranderingen op het werk meemaken. De tekens die er het meest mee te maken krijgen zijn Ram, Weegschaal, Kreeft en Steenbok.

Beperking of restrictie kan je dwingen hard te werken om iets te veranderen dat zijn tijd en doel in je leven heeft overleefd. Het kan tijd zijn om een nieuwe basis te leggen voor toekomstige voorspoed en succes op een bepaald gebied. Deze kiemen van verandering worden nu geplant en door te luisteren naar uw eigen intuïtie en advies kunt u bepalen waar verandering nodig is.

Liefdevoorspelling voor mei

Venus, de planeet van de liefde, staat tot 15 mei in Ram. Liefdesenergie is vurig en soms impulsief of agressief. Venus houdt hier niet van verveling en routine en koestert vrijheid en onafhankelijkheid boven alles.Venus in Ram houdt van de jacht en verkering. Deze plaatsing zal goed werken voor de vuurtekens (Ram, Leeuw, Boogschutter) en ook voor Tweelingen en Waterman.

Op 15 mei verandert de liefdesenergie opnieuw als Venus Stier binnenkomt.Stier wordt geregeerd door Venus die zich hier thuis voelt en zich erg op haar gemak voelt. Stier staat bekend als goed geaard, en in deze transit zijn we geneigd om op zoek te gaan naar stabiele en langdurige relaties. Dit zal

Mars blijft tot 15 mei in Tweelingen. Mars heerst over mannen en actie en is de andere planeet die geassocieerd wordt met liefde en romantiek. Met Mars in Tweelingen zul je hunkeren naar gesprekken en intellectuele stimulatie. Wanneer Mars op 15 mei naar Kreeft beweegt, wordt de liefdesenergie meer verzorgend. De liefde kan zachter en zorgzamer zijn en de activiteiten kunnen zich rond het huis concentreren.

Retrogrades van deMaand

Deze maand zijn Jupiter, Pluto en Saturnus allemaal retrograde.

Jupiter retrograde in Sagittarius vraagt dat we het natuurlijke optimisme van het teken afzwakken en ons richten op wat we echt kunnen bereiken op een bepaald gebied, in plaats van alleen maar voor de maan te schieten. Zoals Saturnus is de planeet van de structuur, discipline en verantwoordelijkheid, kunnen we beschouwen zijn retrograde een leerperiode. Problemen kunnen worden verwerkt en gesorteerd. Retrograde Pluto is op het moment dat verandering optreedt in rechtszaken, grote financiële zaken, het bedrijfsleven en vele andere belangrijke zaken naar binnen keren voor de resolutie. Machtsstrijd kan opduiken in deze tijd.

Stier Nieuwe Maan

De nieuwe maan valt op 5 mei, op 14 graden van Stier. Stier is een rijk, ontspannen teken dat verbonden is met de aarde en de lente, en de heersende planeet is Venus. De maan en zon staan driehoekig op Neptunus, wat een aangename invloed heeft, en het sextiel op Saturnus en Pluto zorgen voor stabiliteit, nederigheid en geduld. Deze maan zal goed zijn voor creatieve en spirituele bezigheden.

Beslepende Blauwe Maan van Schorpioen

De volle Maan valt op 18 mei op 27 graden Schorpioen. Schorpioen regeert het 8e huis van seks, geldtransformatie. Deze maan zal diepe gevoelens versterken, en oppervlakkige antwoorden en relaties zullen niet voldoen.

Een volle maan in Schorpioen kan je op de een of andere manier of met iemand in vervoering brengen, of het kan een tijd zijn van weglopen van dat wat achter je gelaten moet worden. Het verlicht datgene wat de psyche in zijn greep houdt, of het kan een tijd zijn van het oplossen van die greep als dat nodig is. Transformatie van de een of andere soort is een thema. Deze Maan staat tegenover de Zon en Mercurius, waardoor emoties en communicatie worden aangewakkerd.

Over de auteur: Leslie begon al op zeer jonge leeftijd metafysica te bestuderen. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie tijdens de jaren 1980-1990. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een astrologische lezing van Leslie Hale! Klik hier om begonnen.