Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Spring in actie met mars in waterman en vissen

Dit artikel is deel 5 van Draven Grey's geschreven serie "Wat je astrologisch kunt verwachten voor de rest van 2018," waarin alles wordt uiteengezet wat je moet weten over belangrijke astrologische gebeurtenissen, posities en bewegingen die eraan komen van september 2018 tot het einde van de herfst. om de rest van de serie te bekijken!

Mars staat weliswaar symbool voor oorlog, maar is de "Krijger" van de dierenriem en vertegenwoordigt de aard van actie die voortkomt uit verlangen. Mars vertegenwoordigt de kracht van de mens om te overleven en dicteert hoe we met onze "vecht of vlucht"-respons omgaan. Als de "krijger" is Mars in staat om een houding van voorwaarts te creëren, vooral wanneer hij obstakels probeert te overwinnen, maar Mars heeft zijn eigen regels waar hij zich aan houdt.

Mars in Waterman

Op 10 september 2018 om 8:53 PM EST, kwam Mars voor de tweede keer dit jaar in Waterman. Dit kan een zeer uitdagende energie zijn, vanwege de positie van onverschilligheid die hij kan creëren. Mars blijft in Waterman tot 15 november 2018 om 22:20 uur, waarna hij Vissen binnengaat.

Het "waterdrager" teken heeft de neiging om de traject van een theoloog die vecht voor humanitaire doelen, en zo met de strijderplaneet die retrograde beweegt door deze positie, is het in staat om een begrip te brengen voor wat het pad van vrede zal inhouden, samen met een vermogen om nobel te zijn in het vechten voor wat juist is. Dit zal de verschuiving van de aandacht zijn die in deze tijd naar voren zal komen in het nieuws en de media, en zal de wereld in het algemeen beïnvloeden. Maar dit is ook een tijd voor mensen met Mars in Waterman in hun teken om meer plezier uit het leven te halen en het goede in de wereld te zien.

Wat staat er in de sterren voor jouw toekomst? De positie van Mars in Waterman is een goed moment om relaties aan te gaan die gebaseerd zijn op romantiek, maar wees voorzichtig met het aangaan van relaties die gebaseerd zijn op aantrekkingskracht, want dit zal niet lang duren. Mars in Waterman heeft geen geduld voor oppervlakkigheid, en dat is een deel van hoe hij in staat is om zulke veranderingen teweeg te brengen en dingen aan het licht te brengen die men in deze tijd onrechtvaardig zou kunnen vinden. Dit kan een uitdagende tijd zijn voor de Watertekens.

In de Tarot wordt Mars vertegenwoordigd door de Torenkaart, die aan de oppervlakte vernietiging laat zien, maar Mars kan ook de positie zijn die de Toren herbouwt vanuit zijn positie van verwoesting. Waterman wordt getoond met de Sterrenkaart, en toont de duidelijke visie van de richting die men op zijn pad zou moeten gaan, maar met dit paar creëert Mars een positieve standvastigheid, ook al kan het hindernissen opwerpen voor individuen met de Zon in Waterman. Zulke individuen zouden zich kunnen terugtrekken, vanwege een houding van onverschilligheid. Omdat het zo gemakkelijk is voor een lid van de Waterman om zo'n standvastigheid voor zichzelf te vinden, kan een obstakel als Mars op zijn pad de standvastigheid die anders zou worden gecreëerd, verminderen.

Mars in Vissen

Op 15 november 2018 om 18:20 uur EST beweegt Mars door Vissen, wat aantoonbaar een van de meest welwillende posities in de dierenriem is, in termen van empathie, medeleven en begrip. Maar het is in staat om nogal onorthodoxe middelen te gebruiken om deze houding van empathie te creëren. Mensen die in deze periode een relatie aangaan zullen merken dat hun relatie langdurig is met een gevoel van liefde dat bijna te veel is om te dragen. Dit is de laatste positie van Mars voordat hij het teken van de dierenriem binnengaat waarover hij heerst, de Ram.

Mars in Vissen wordt in de Tarot beschreven met de tien van bekers, en toont de aard van tevredenheid, verzadiging en geluk dat in staat is om uit liefde voortkomen. Twee mensen die elkaar in deze tijd ontmoeten, moeten volledige openheid van zaken geven om een romantische aard te beginnen, maar eerlijkheid zal de oorlog winnen. Open en eerlijk zijn over je verleden tegenover je partner en in ruil daarvoor hetzelfde verwachten, is waar deze aard van volledige openheid in staat is om deze grotere positie van tevredenheid te creëren, en het is in staat om te dienen als een middel voor het stabiliseren van de fundering van de relatie die in staat is om zich te vormen. Omdat deze positie zich zal vormen tijdens Schorpioen, zal dit complementaire posities (meer dan tegenpolen) van de dierenriem in staat stellen om sterke en langdurige relaties met elkaar aan te gaan. Bijvoorbeeld, Waterman en Tweelingen, Stier en Maagd, of Kreeft en Vissen individuen zijn in staat om dit te vinden als een meer prominente tijd voor het samenvoegen in grotere romantische relaties.

Op 31 december 2018 om 10:19 PM, zal Mars in Ram bewegen, waarover ik zal schrijven in mijn volgende driemaandelijkse astrologische artikel.

Over de auteur:

Psychic Draven Grey maakt sinds april 2004 deel uit van de Keen gemeenschap. Hij doet readings op professionele basis sinds 2000. Hij gebruikt Tarot en Astrologie in combinatie met zijn natuurlijke vermogens van helderziendheid en empathie. Hij heeft een grote liefde in het helpen van anderen hun weg vinden naar liefde en geluk.

Geef vandaag nog een lezing van helderziende Draven Grey! Klik hier voor een lezing.