Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mars in tweelingen: 11 mei - 24 juni

Onder de invloed van Mars in Tweelingen, en als een jong veulen, zou je jezelf nogal gespannen kunnen vinden en veel nerveuze energie hebben. U kunt ook moeite hebben om lang stil te zitten, wat tot problemen op school en op het werk kan leiden omdat u rusteloos en verveeld lijkt (en misschien bent u dat ook wel!).

In deze periode is regelmatige lichaamsbeweging heel belangrijk voor u, als uitlaatklep voor al uw lichamelijke energie. Het zal ook uw evenwicht en coördinatie in topvorm houden. Sporten die een zekere mate van behendigheid vereisen, zijn ook goed.

Onder deze transit kunt u moeite hebben om u ergens heel lang op te blijven concentreren. Afhankelijk van hoe direct deze transit op u inwerkt, kunt u merken dat u in een snel tempo spreekt, of dat u gesprekken domineert door de microfoon te grijpen zonder iemand anders de kans te geven om te spreken. U zult geweldig zijn in het opdoen van informatie, maar niet zo goed in het verwerken ervan of in het nemen van een beslissing.

U zult in veel opzichten vrij flexibel zijn en uw plannen gemakkelijk kunnen aanpassen aan de agenda van anderen. U zult merken dat u sociaal bent en ervan geniet vriendschappen te ontwikkelen en naar plaatsen te gaan waar u een verscheidenheid aan nieuwe mensen kunt ontmoeten.

Op dit moment hebt u de potentie om zonder al te veel moeite contacten te leggen. Heeft u meer vragen? Neem contact op met een KEEN-astroloog voor een reading vandaag.