Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mars in retrograde: 26 juni - 27 augustus 2018

Er wordt onder mensen in de astrologische gemeenschap zoveel gesproken over deze overgang, en met goede reden ook. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik voel altijd de energie van een planeet voordat deze van teken verandert of retrograde gaat. De energie is onmiskenbaar!

Mars zal retrograde gaan op 15 graden in Steenbok, zijn dierenriemteken van exaltatie. Dit betekent dat Mars zeer sterk en intens is in dit teken. Hij wordt zeer krachtig. Mars is een actiegerichte planeet. Hij heeft de eigenschappen van een opperbevelhebber. Hij houdt ervan te leiden, beslissingen te nemen, te vechten en ten strijde te trekken. Het is de levenskracht in het lichaam en de drijvende kracht achter wat we doen. Mars kan gemakkelijk worden geprovoceerd door zijn vurige aard. Mars heeft een ongeduldige en agressieve toon. Positief is dat Mars moedig, competitief, atletisch, sterk, gemotiveerd en vastbesloten is. Mars regeert ook over bloed, wapens, eigendom, onroerend goed, verwondingen en conflicten om er maar een paar te noemen.

Ketu is ook in Steenbok in transito en staat op 13 graden op het moment dat Mars retrograde gaat. Zowel Ketu als Mars staan in conjunctie. Ketu is in de Vedische astrologie het drakenlichaam. Het zwerft doelloos rond zonder hoofd. Ketu gebruikt zijn andere zintuigen zonder de redenerende geest. Ketu brengt verlies, en kan iets ontkennen of iets uit je leven laten verdwijnen. Het is ook een krachtige indicator van de dood. Ketu regeert innerlijke conflicten, twijfel, verwarring, verslavingen, alcoholisme, intuïtie, spiritueel inzicht, operaties, medische fouten, en het verleden om er een paar te noemen. Ketu kan terrorisme, oorlog, vernietiging, wapens, geheimen, paranoia, angst, verlies, dood en bevrijding brengen. Ketu kan je ook het gevoel geven dat je iets mist of mist in je leven.

Hoe zal retrograde je beïnvloeden? Spreek vandaag nog met een deskundige astroloog!

Wanneer Mars retrograde gaat, is er een enorme aantrekkingskracht en intense drijvende kracht, vooral wanneer hij in Steenbok staat. Ik vergelijk planeten die retrograde gaan met diep inademen, het vullen van de longen zo veel, zodat je borst boasts naar buiten en naar voren. U bouwt al deze druk binnen op totdat u klaar bent om uit te ademen en het te laten gaan.

Mars en Ketu bevinden zich in de nakshatra van Shravana. Shravana betekent letterlijk "luisteren" of "horen". Met deze twee planeten hier is het belangrijk om aandacht te besteden aan je intuïtie en om dingen te doen die rustgevend zijn. De heersende planeet voor Shravana is de Maan. Daarom kijken we niet alleen naar welk huis Steenbok is van de Ascendant, het is ook belangrijk om te kijken naar welk huis Steenbok is van de Maan in uw geboortehoroscoop, omdat dit huis ook zal worden beïnvloed en van belang zijn.

Al hebben we Saturnus, Jupiter, en Pluto allemaal in retrograde, dus het is zeker een veel meer werk, druk en aandacht die moet worden besteed naar de huizen waar ze in staan. Als sommige van uw geboorteplaneten retrograde zijn, dan zou het niet al te moeilijk moeten zijn.

Ook moet u erop letten in welk huis Kreeft staat, want Kreeft en Steenbok staan tegenover elkaar en dat kan conflicten en strijd tussen de twee opleveren. Kreeft heeft Mercurius, Rahu en Venus in transit daar. Zorg er dus voor dat u de effecten van deze transits in overeenstemming met uw geboortehoroscoop bekijkt.

Met Mars in retrograde en Ketu in transit, kan dit terrorisme, gevechten en aanvallen brengen. Aangezien het zomer is op het noordelijk halfrond, kunnen mensen door het warme weer in combinatie met een dosis frustratie zo van streek raken dat ze impulsief en betreurenswaardig gaan handelen. Het is belangrijk om geduld te oefenen en activiteiten te ondernemen die vredig en kalmerend zijn, want veel mensen zullen tijdens deze transit erg gevoelig zijn.

Zo krachtig als Mars tijdens deze transit is, houd er dan rekening mee dat hij retrograde is. Als Mars retrograde is, is het alsof het leiderschap in Mars met pensioen gaat.

Aangezien Steenbok het natuurlijke 10e huis van carrière is, kun je verlies van banen verwachten, massaontslagen, veel bedrijven die enorme ontslagen nemen, zelfs bedrijven die sluiten. De Dow Jones zal aanzienlijk dalen als we de 26e, 27e en/of binnen de 2 weken daarna naderen. Het aantal faillissementen zal in deze periode aanzienlijk toenemen. Er zullen verliezen of offers zijn op een bepaald niveau voor iedereen. Hoog risico van verwondingen en sterfgevallen.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Doe vandaag nog een astrologische reading!

Tips voor Mars Retrograde:

- Vermijd het beginnen van gevechten, je zult er spijt van krijgen.

- Wees voorzichtig met het ondertekenen van overeenkomsten/contracten. Controleer ze 1-2-3-4-5 keer.

- Vermijd het beginnen van rechtszaken in deze periode, grote kans dat u zult verliezen.

- Vermijd chirurgie in deze periode.

- Zorg goed voor uw huid.

- Vermijd huidbehandelingen met laser.

- Er kan een stroomstoring optreden (d.w.z. elektriciteit, of een machtspositie)

- Vermijd onvoorzichtigheid, want u kunt uzelf kwetsbaar maken voor dieven.

- Dit is niet het moment om aan een nieuwe baan te beginnen, want die zal tijdelijk zijn.

- Als u in onroerend goed, vastgoedontwikkeling, mijnbouw, financiële planning, antiquiteiten, als arbeider of computerprogrammeur werkt, kunt u uw baan verliezen, een tegenslag krijgen, een positie verliezen en beroepsmatig in een nieuwe richting worden geduwd.

- Vermijd in deze tijd het aangaan van nieuwe relaties, want ook dit zal tijdelijk zijn.

- Vermijd in deze tijd verlovingen.

- Vermijd strijdlustige sporten

- U zult waarschijnlijk iets moeten opofferen of opgeven.

- Er zal u waarschijnlijk een bepaalde verantwoordelijkheid worden ontnomen.

- Wees uiterst voorzichtig met het gebruik van mechanische apparatuur of gereedschap om te graven.

- Wees net zo voorzichtig met het besturen van voertuigen.

- Heb een plan B in werking, als u het risico loopt te worden buitengesloten.

- Voor ouders met kinderen op zomerkampen: praat met uw kinderen over veilig spelen en het vermijden van confrontaties.

Aanbevolen rituelen voor Mars Retrograde:

- Sla dagelijks op klokkenspel.

- Speel of luister naar zachte muziek met de klanken van de fluit of klokken.

- Haal wat frisse lucht! Mediteer, bid en ontspan in de natuur.

- Doneer bloed.

- Neem wat lichaamsbeweging! Probeer eens Tai Chi, Qi Gong, yoga of zwemmen.

- Ontspan op het strand.

- Reis in de omgeving.

- Geef rode appels aan iemand die je kent.

- Bewaar een beeld of foto van een olifant in je huis.

In de astrologie zeggen we dat wanneer je je bewust bent van de sterren, je je vrije wil kunt gebruiken om je ervaring hier op aarde te veranderen. Door simpelweg de astrologie te volgen, open je automatisch je geest en de mogelijkheden voor een alternatieve en positievere ervaring. En dus, hoe bewuster je bent, hoe beter je door deze intense transits kunt navigeren.

Over de auteur:

AstroDevi is een professioneel Helderziend Medium, Helderziende, Claircognizant, Clairsentient, Clairaudient, Channeler, Remote Viewer, Numerologist die Vedische Astrologie in haar werk integreert. Ze heeft meer dan 35 jaar ervaring. AstroDevi is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over uw toekomst en duidelijkheid met betrekking tot uw verleden en heden.

Geef vandaag nog een reading met AstroDevi!