Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mars & pluto in harmonie: transformatieve verleidingen

De komende dagen is Mars, de planeet van actie, in harmonie met Pluto, de planeet van transformatie. Deze astrologische uitlijning, bekend als een vormend sextiel, heeft zich sinds september 2008 niet meer voorgedaan tussen deze twee planeten.

In de astrologie beschrijft een sextiel de periode waarin twee planeten precies 60° van elkaar verwijderd zijn op de 360° dierenriemcirkel. Mars en Pluto zijn sextiel met elkaar in harmonie vanaf dinsdag 14 september, wanneer Mars Schorpioen binnenkomt, tot donderdag 23 september, wanneer Pluto een retrograde periode afsluit. Wanneer ze dit laatste punt bereiken zullen ze ongeveer 63° van elkaar verwijderd zijn en de effecten van het sextiel zullen snel verdwijnen.

Een sextiel is een van de vele planetaire relaties in de astrologie die een aspect wordt genoemd. Een sextiel is een zwak aspect, maar Mars en Pluto zijn krachtige planeten en dit sextiel in wording is sterk genoeg om je acties hier op aarde te beïnvloeden.

Mars is de heerser van actie, voorwaartse vooruitgang, het voortouw nemen en een offensief inzetten. Als Mars gespannen is met andere planeten, worden deze inspanningen gedwarsboomd, tegengehouden of anderszins afgeleid. Maar als er harmonie is tussen Mars en een andere planeet, ontstaat de kans om grote vooruitgang te boeken in een actief streven naar het jouwe.

Pluto regeert over de onderwereld, het rijk van geheimen, mysteries en de onaangeboorde kracht in ons allen om transformatie te ondergaan. Omdat Pluto zo'n langzame planeet is, vormen andere planeten spanning en harmonie met hem. Zijn langzame route door de dierenriem doet het lijken alsof hij stilstaat, terwijl planeten naderen en vormende of scheidende aspecten maken. Pluto's langzame tocht bouwt zoveel energie op dat planeten die aspecten met hem maken uiteindelijk deze transformerende kracht loslaten op een nietsvermoedende aarde ... nietsvermoedend tenzij men volgt Maar zolang dit van kracht is, is dit een geweldige kans om elke agenda te bevorderen die passie en heimelijke verleiding omvat. De meest voor de hand liggende invloed van deze planetaire formatie is op de romantiek en op het moment dat een verkering lichamelijk wordt. Maar de energie van Mars en Pluto leent zich ook voor het transformeren van de manier waarop een baas naar je kijkt, stelt je in staat om geheimen te ontdekken over de manier om vooruit te komen en voegt ook krachtige energie toe aan projecten waar je aan werkt en die hun voltooiing naderen. Het is een uitstekend planetair aspect waaronder je kunt experimenteren.

Afhankelijk van je dierenriemteken kan het Mars sextiel met Pluto je liefdesleven bijstaan of een project op het werk helpen. Lees hieronder hoe je de tien meest transformerende dagen van 2010 zou moeten doorbrengen.

Ram March 21 - April 19

Het sneeuwt misschien nog niet, maar je kunt alvast beginnen te oefenen voor die winterse skitrip met wat skateboarden. Extreme sporten brengen je in contact met begeerlijke kerels en deze astrologische gelegenheid is perfect om vandaag te trainen voor de stunts van morgen. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling gebaseerd op je individuele kosmische eigenschappen.

Stier April 20 - Mei 20

Een reis van welke aard dan ook zal spannender worden gemaakt door de mensen die je ontmoet en de partner met wie je reist. Vrijgezelle Stieren zullen vrij snel partners worden in een vliegtuig, schip of trein. Een tweede huwelijksreis wacht op u Stieren die uitgesproken zijn. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling gebaseerd op je individuele kosmische eigenschappen.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

De zoete geur van succes zal je aantrekken om te werken aan een project, maar uw enthousiasme moet getemperd worden met realisme. Wat zijn de motieven van de andere betrokkenen? Ben je er zeker van dat je gecompenseerd en goed behandeld zult worden? Doe uw huiswerk buiten het werk. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

kreeft juni 22 - 22 juli

Je bent misschien toe aan een beetje meer actie in de stad en de feestplekken roepen. Maar misschien weet je nu wel beter dan te blijven hangen in een toeristenfuik. Wat tijd doorbrengen met een man die geïnteresseerd is in het verruimen van zijn geest zal je wildere escapades in evenwicht brengen. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Een baanpromotie ligt voor het grijpen. Maar de impact die het heeft op een hobby van je zal ervoor zorgen dat je je afvraagt wat de kwaliteit van je leven is versus de financiële beloningen. De harmonie tussen Mars en Pluto onthult wat u werkelijk uit het leven wilt halen. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

Maagd August 23 - September 22

Een blik achterom kan de beste manier zijn om met het heden om te gaan. Je hebt al eerder zo'n beproeving als nu meegemaakt, en de vorige uitkomst zou je veel informatie moeten geven waarop je je huidige koers kunt baseren. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling gebaseerd op je individuele kosmische eigenschappen.

Weegschaal September 23 - October 22

Geldkwesties die je al tijden achtervolgen Het grootste deel van het jaar zal plotseling lijken alsof ze gemakkelijk kunnen worden opgelost. Mars actie dringt erop aan dat u springt op een kans die zich heeft voorgedaan. Dit is een kans om een grote stap te zetten op weg naar financiële zekerheid. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

Scorpio October 23 - November 21

Je zou de man van je dromen in een kwestie van minuten kunnen verleiden. Vele jaren van zorgvuldige voorbereiding zullen je plotseling in het gezelschap brengen van die ene man die al je behoeften kan vervullen. De korte tijd die jullie samen zullen hebben is de enige keerzijde van de extase die je te wachten staat; maar jij moet de eerste stap zetten. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor jouw persoonlijke voorspelling op basis van jouw individuele kosmische eigenschappen.

Boogschutter November 22 - December 21

Een directe verbinding met je diepste waarden stelt je in staat om je te onderscheiden van de massa. Iemand met macht en invloed zal zien dat jouw vermogen om voor bepaalde overtuigingen op te komen je een beloning waard maakt. Doe uw best om u te verstrikken met de entourage van deze machtige persoon. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

Kapril December 22 - 19 januari

Je ondergaat subtiele maar permanente veranderingen in wie je bent en de aanwezigheid van Mars versnelt een overgang die je al een tijdje van plan was te maken. Misschien heb je dingen uitgesteld omdat je het gevoel had dat het spannend of moeilijk zou zijn en nu is de kans er ineens en is het gemakkelijk om de sprong te wagen. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen for your

Waterman Januari 20 - February 18

Je voorgevoelens zullen tijdens deze voorspellingsperiode vrij scherp zijn. Er doet zich een kans voor om je natuurlijke charisma optimaal te benutten. Of je de man van je dromen nu wel of niet om kunt praten om dingen op jouw manier te doen, het is een grote overwinning om hem zover te krijgen dat hij überhaupt over jouw manier van doen nadenkt. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor een persoonlijke voorspelling op basis van jouw individuele kosmische eigenschappen.

Vissen februari 19 - maart 20

Politieke weigering om betrokken te raken is niet jouw stijl. Maar het besef dat je jezelf te veel inspant, dwingt je om je te blijven inzetten voor een of twee speciale projecten. Leren "nee" zeggen is een grote stap voorwaarts. Op zoek naar meer specifieke begeleiding? Bel een astroloog op Keen voor je persoonlijke voorspelling op basis van je individuele kosmische eigenschappen.

Mars en Pluto zijn planetaire energieën die geweld en omkering van fortuin voortbrengen wanneer ze in gespannen aspect met elkaar staan in de dierenriem. Geniet van deze korte periode van harmonie en maak er het beste van. Vooruitgang die nu wordt geboekt zal een blijvende winst zijn op alles van de meest terloopse hobby tot de diepste liefde relatie.