Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maart 2019 astrologie: een verandering van perspectief

Uranus, de planeet van radicale en snelle veranderingen, komt op 6 maart in de vroege ochtend Stier binnen, waar hij de komende 7 jaar of tot april 2026 zal blijven. Uranus was voor het laatst in Stier van juni 1934-mei 1942. Het is 77 jaar geleden dat Uranus voor het laatst door dit teken ging. De heersende planeet van Stier is Venus, die te maken heeft met liefde, schoonheid, jonge vrouwen, geld en waarden en het is hier dat we veel veranderingen zullen zien plaatsvinden.

Verwacht veranderingen

Geld, bezittingen en financiën.Er kunnen verschuivingen plaatsvinden, zowel positief als negatief, in persoonlijke financiën en bezittingen. Dit is een goed moment om uw eigen persoonlijke financiën onder de loep te nemen en na te gaan wat u de komende jaren kunt doen om te sparen, te investeren of te werken aan verbetering. We zullen ook wereldwijde financiële veranderingen zien.

Persoonlijke waarden en sociale levens.Verwacht veranderingen in uw sociale leven en persoonlijke waarden. Solide vriendschappen zullen elke kortstondige crisis doorstaan. Onze persoonlijke en collectieve waarden en wat ons dierbaar is, zullen in deze tijd veranderen.

Liefde, relaties en huwelijk. In de komende zeven jaar zal zowel het aantal huwelijken als het aantal echtscheidingen sterk toenemen. De 'stijl' van sommige relaties kan veranderen.

Natuur. Stier heerst over de aarde en is het meest aardbevingsgevoelige teken. Weersomstandigheden kunnen veranderen en we zullen veranderingen zien in de aarde, milieubeschermingswetten en voedselproductie.

Overheid. Uranus heerst over revoluties en staatsgrepen, want het is de planeet van explosieve veranderingen, vooral wanneer deze in hard aspect staat met Saturnus, zoals na 2020 het geval zal zijn.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Krijg een astrologie lezing vandaag!

Grote veranderingen voor vaste tekens

Diegenen met vaste planeten in hun horoscoop zullen de komende 7 jaar grote veranderingen meemaken met Uranus in dit teken.

Stier - Als Uranus conjunct uw Zon staat, verwacht u persoonlijke veranderingen en mogelijkheden om uzelf op nieuwe en ongewone manieren te uiten. Deze veranderingen kunnen betrekking hebben op het uiterlijk, vriendschappen en relaties, een afwijking van gevestigde routines en het potentieel van leiderschap in uw carrière. U kunt zich op het snijvlak van iets bevinden en nieuwe ideeën kunnen snel naar boven komen.

Schorpioen - Uranus zal zich verzetten tegen uw Zon (of een andere planeet in Schorpioen), en dit kan interfereren met relaties of partnerschappen die misschien stabiel leken. Er kan een onwil zijn om in relaties te blijven die te beperkend zijn, maar Uranus verwijdert alleen dat wat zijn doel heeft overleefd. Er kunnen conflicten zijn over gezamenlijke financiën en verlies in financiële speculatie.

Leeuw - Uranus zal een vierkant maken naar Leeuw en dit kan verandering brengen in carrière, vriendschappen, kinderen, banen en prioriteiten. Er kan een verlangen zijn naar persoonlijke vrijheid, en Uranus kan ideeën, doelen en doelstellingen door elkaar schudden.

Waterman - Als Uranus een vierkant creëert vanuit het 4e huis kan dit verandering teweegbrengen in families en je basis fundament. Je zou kunnen verhuizen of veranderen van huis, relatie of baan.

Mercury Retrograde

De eerste retrograde van 2019 vindt plaats op 29 graden Vissen op 5 maart.

Retrograde Mercurius veroorzaakt vertragingen, glitches, storingen in computers, apparatuur en relaties. Plannen en projecten kunnen in de wacht worden gezet, miscommunicatie kan optreden, relaties kunnen einde of verandering, en auto's, computers en andere machines kan breken op het meest ongelegen moment.

Wanneer Mercurius retrograde draait, is het niet de tijd om nieuwe projecten of banen te starten als je het kunt helpen, trouwen, verloofd of koop high ticket items. Mercurius retrograde is als een wild card en het is een tijd om opnieuw toegang te krijgen, reorganiseren of re-work huidige plannen.

De meest significante transit Mercurius zal maken is om conjunct Neptunus. Dit kan leiden tot verwarring, onduidelijkheid en, in het ergste geval, leugens of bedrog. De beste mogelijkheid voor deze transit kan een zeer actieve intuïtie of creativiteit aanwakkeren. Voorheen onbekende informatie kan worden onthuld.

Krijg een lezing op basis van uw sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Voorspelling voor de liefde in maart

Venus komt 1-27 maart de Waterman binnen, en de liefdesenergie zal speelser, avontuurlijker en eigenzinniger worden. Venus in Waterman is ruimdenkend en toekomstgericht. Mensen kunnen afstandelijker lijken en er zal een meer avontuurlijke geest zijn.

Venus in Waterman houdt er niet van om verveeld te zijn, en zij die onder deze Venus geboren zijn worden bewonderd om hun toekomstgerichte visies, uniciteit en intellect. Deze Venus houdt van onafhankelijkheid, vrijheid en onconventionaliteit. Het is belangrijk om eerst een basis voor vriendschap te leggen, hoewel de grens tussen vriendschap en romantiek vaak vaag is.

De Waterman is niet zo gehecht aan zijn emoties als sommige andere tekens, en hij vertrouwt vaak eerder op het hoofd dan op het hart. Voor degenen die de Waterman te afstandelijk en niet gepassioneerd genoeg vinden, is Venus op 26 februari Vissen binnengegaan, waar ze de komende 26 dagen zal blijven. Venus is Vissen is een zachter, romantischer en meer

Mars is de andere planeet die ons liefdesleven beïnvloedt, en zij heerst over mannen en seks. Mars staat tot 30 maart in Stier, en de planeet die over Stier heerst is Venus. Mars in dit teken is traag, sensueel en hunkert naar stabiliteit. Het zal botsen met Venus op 21 maart.

De nieuwe en volle maan

De nieuwe maan valt op 16 graden Vissen op 6 maart en staat conjunct de Zon en Neptunus. Dit kan een mystieke, magische dag lijken, maar ook een dag vol verwarring en onduidelijkheid. Zorg ervoor dat alle communicatie duidelijk is. In het beste geval kan dit een spirituele of creatieve tijd zijn, en dromen kunnen levendig zijn. U zou iets kunnen afronden, maar er kunnen vertragingen optreden omdat Mercurius de dag ervoor retrogradeert.

Maart 20, de volle maan valt op 0 graden Weegschaal, en dit zal helemaal in het teken staan van relaties!

Venus sextileert Jupiter en dit creëert een prettige sfeer voor liefde en plezier! Tegelijkertijd staat Mars vierkant Venus en dat kan conflicten tussen de seksen veroorzaken! Vonken zullen op de een of andere manier overvliegen. Op dezelfde dag gaat de Zon de Ram binnen om 5:59 PM, EST.

Welkom de lente en de lentezonnewende door je intenties voor de maand en het seizoen te bepalen.

Over de auteur:

Leslie begon al op jonge leeftijd metafysica te bestuderen. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie in de jaren 1980-90. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een astrologische lezing van Leslie Hale! Klik hier om begonnen.