Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maak je klaar voor winst: jupiter gaat boogschutter binnen op 8 november

Jupiter komt 8 november om 7:38 uur Boogschutter binnen, waar hij zal blijven tot 2 december 2019.

Jupiter is de planeet van winst en uitbreiding, en waar hij ook valt in je persoonlijke horoscoop is waar je winst zult zien gedurende het komende jaar. De laatste transit van Jupiter door Boogschutter vond plaats van 24 november 2006 tot 16 december 2007.

Inzicht in de effecten van Boogschutter

Zaagschutter wordt geregeerd door Jupiter, waardoor de planeet van uitbreiding in dit teken zeer krachtig is. Boogschutter is de natuurlijke heerser van het 9e huis van reizen, onderwijs, religie en wereldbeeld en in het komende jaar zal onze focus in het collectief hier liggen. Het is tijd om het glas als half vol te zien in plaats van half leeg!

Zagtman is over het algemeen een optimistisch teken, en is ook een vuurteken, dus degenen die onder de vuurtekens zijn geboren (Ram, Leeuw, Boogschutter) zullen veel baat hebben bij deze plaatsing. Vuurtekens worden beschouwd als gepassioneerd, dynamisch en vaak temperamentvol. Deze plaatsing zal ook goed werken voor Luchttekens of zij die planeten in hun horoscoop hebben in Lucht en Vuur. Het zal iedereen op de een of andere manier beïnvloeden.

Jupiter's transit door dit teken zal ons bewustzijn, kennis en begrip verruimen. Groei, vrijgevigheid, overvloed, avontuur, reizen en eerlijkheid zijn de handelsmerken van Jupiter in Boogschutter.

Hij zal ons aansporen om onze hogere geesten, ons cultureel en spiritueel bewustzijn te verruimen, en ons denken en onze overtuigingen uit te breiden. Tegelijkertijd moeten we niet afglijden naar een arrogante betweterige houding, want dat kan de keerzijde zijn van een expansieve Boogschutter

Tijdens zijn transit door Boogschutter, zal Jupiter vierkant Neptunus drie keer. Dit zal gebeuren op 13-16 januari, 15-22 juni en 15-21 september. Hoewel dit de tijden zijn dat Jupiter en Neptunus exact binnen 1 graad staan, duren deze periodes in werkelijkheid veel langer omdat Jupiter een orb van 10 graden heeft.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Laat u vandaag nog astrologisch lezen!

Wees niet voor de gek gehouden

Wanneer dit gebeurt, kan wat echt lijkt, slechts een illusie zijn en het kan moeilijk te onderscheiden zijn, aangezien Neptunus de planeet is van illusie, waan en verwarring. Dit is ook een transit die te maken heeft met diefstal, en het kan diefstal van eigendom zijn, internet hacking, persoonlijke diefstal, of diefstal van het hart. Het kan ook staan voor zelfbedrog. Neptunus heeft een manier om het onwerkelijke op dat moment heel echt te laten lijken, en het is belangrijk om tijdens deze perioden je beslissingen te baseren op de feiten, in plaats van op wat je zou willen dat de situatie zou zijn.

Ik vergelijk deze transit met het Saturnus/Neptunus vierkant dat in 2016 plaatsvond. We hebben sindsdien collectief geleerd dat Rusland via sociale media een gezamenlijke poging heeft gedaan om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden. We zagen ook 8 grote cyberaanvallen, naast vele andere zaken. Op een bepaalde manier was dit een keerpunt van aandacht voor feiten. Leugens en verdraaiingen van de waarheid werden welig op de sociale media en het werd moeilijker om feit van fictie te onderscheiden, en 'nepnieuws' van wat echt was.

Verruimend Bewustzijn

Terwijl de negatieve kant hiervan zich zal manifesteren als onduidelijkheid, onwaarheden, gebrek aan duidelijkheid en illusie, zal de positieve kant zich manifesteren als creativiteit, paranormaal bewustzijn en plotselinge inzichten in het universum of een soort spiritueel ontwaken.

Dromen zullen bij veel mensen levendig zijn gedurende deze tijden en paranormale gaven zullen worden versterkt. Religie/spiritualiteit en medeleven met anderen zullen een rol gaan spelen, of ze nu echt zijn of verzonnen. Het kan een belangrijk jaar worden voor muziek, kunst of een andere creatieve onderneming, en we zullen waarschijnlijk vooruitgang zien in de geneeskunde.

De sleutel zal zijn om in deze tijden met beide benen op de grond te blijven staan, en misschien de houding aan te nemen, als het te mooi lijkt om echt te zijn, is het dat waarschijnlijk ook niet.

Zagtman staat erom bekend dat hij te ver kan gaan. Het kan de meer negatieve kwaliteiten van het teken uitbreiden evenals de positieve net zoals Saturnus in Boogschutter deed toen het Neptunus kwadrateerde in 2016.

Zagschutter, geregeerd door Jupiter is verbonden met de wet, politiek, religie, het creëren van rijkdom, onderwijs en buitenlandse belangen. Veel mensen zullen hun eigen mening hebben over de wereld en de politiek, net als in 2015/ 2016 toen Saturnus in Boogschutter stond.

Jupiter in dit teken zou vooral goed moeten werken voor Boogschutters, die veel profijt zullen hebben van Jupiter's plaatsing hier. Jupiter komt slechts eens in de 12 jaar in onze persoonlijke tekens.

Krijg een lezing op basis van uw teken. Praat vandaag nog met een astroloog!

Hoe je sterrenbeeld beïnvloed zal worden

Hieronder staat een lijst van waar de transit door je horoscoop zal bewegen. Als je je ascendant kent, gebruik deze dan. Zo niet, gebruik dan uw zonneteken, want beide zijn correct. Dit is waar u winst zult zien door Jupiter in Boogschutter.

Ram - 9e huis van reizen, onderwijs, medische of juridische zaken en wereldbeeld.

Stier - 8e huis van schulden, seks, verandering en transformatie, andermans geld, hypotheken, rechtszaken, erfenissen.

Tweelingen - 7e huis van huwelijk, toegewijde relaties en partnerschappen.

kreeft - 6e huis van werk, gezondheid, dienstbaarheid aan anderen en huisdieren.

Leeuw - 5e huis van kinderen, vrienden, liefdesrelaties.

Maagd - 4e huis van huis, familie en de basis.

Weegschaal - 3e huis van familieleden, buren, directe omgeving, de geest en denkprocessen.

Schorpioen - 2e huis van verdiende inkomsten en bezittingen.

Boogschutter - 1e huis van het zelf. Dit zou een expansief jaar moeten worden.

Kapril - 12e huis van isolatie en zelfgenezing.

Waterman - 11e huis van groepen, vriendschap en sociaal bewustzijn

Vissen - 10e huis van carrière, langetermijndoelen, status en publiek imago.

Over de auteur: Leslie begon al op zeer jonge leeftijd metafysica te bestuderen. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie in de jaren 1980-90. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een astrologische lezing van Leslie Hale! Klik hier om begonnen.