Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maak je klaar om te manifesteren met volle maan in ram en nieuwe maan in weegschaal

Dit artikel is deel 2 van Draven Grey's geschreven serie "What to Expect Astrologically for the rest of 2018," die alles schetst wat je moet weten over belangrijke astrologische gebeurtenissen, posities en bewegingen die eraan komen van september 2018 tot het einde van de herfst. om de rest van de serie te bekijken!

Zoals de regel is, waar de Zon in de Dierenriem staat, daar zal de Maan nieuw (donker) zijn. De volle maan staat altijd in het tegenovergestelde teken van waar de zon in het teken van de dierenriem staat. Tijdens De Zon in Weegschaal zal de Nieuwe Maan in Weegschaal staan en de Volle Maan in Ram, want Ram is het tegenovergestelde van Weegschaal op het Astrologisch Wiel. Beide energieën staan in behoorlijk contrast met elkaar, omdat ze deel uitmaken van het evenwicht van de Dierenriem in hun meest deugdzame dualiteiten, die hieronder zullen worden uitgelegd.

In de Tarot vertegenwoordigt de Maan de aard van diepere emoties en toont ook een duidelijke doorgang door datgene wat onverlicht is, om licht te brengen in een bepaalde situatie, aan de andere kant ervan. Dit ook komt overeen met de aard van manifestatie die het best naar voren wordt gebracht tijdens de Nieuwe Maan, om plaats te maken voor de voltooiing van de manifestatie tijdens de Volle Maan.

Volle Maan in Ram

Op 24 september. 2018 om 7:03 PM EST, zal de Volle Maan in Ram staan, wat een prachtige tijd is, terwijl we in Weegschaal staan, om de meest volledige realisaties van manifestatie naar voren te brengen van wat we van het einde van de zomer naar de tafel hebben gebracht. Voor veel mensen met de Maan in Ram is er een vermogen tot een hoger begrip van het occulte, waarzeggerij, mystiek, en andere dergelijke onderwerpen. Dit is ook een bijzonder creatieve energie voor muzikanten, kunstenaars en artiesten. Voor anderen, vooral degenen die hun zonneteken in een aardeteken hebben, kan dit standvastigheid creëren voor het bedrijfsleven, omdat de Maan in Ram een houding kan creëren voor een individu om een geboren leider te worden en een begrip verschaft om te kunnen zien wat moeilijk te zien is door anderen, vooral in termen van financiële prognoses, zakelijke hindernissen, en zelfs uitdagingen die zich kunnen voordoen met werknemers, CEO's, en andere mechanismen van het bedrijfsleven. Dit verschaft een houding om dergelijke hindernissen te overwinnen door zorgvuldige planning en

De Maan in Ram kan heel levendig zijn, opwindend brutaal, en gelijkmatig humeurig. Als Tweelingen wier Maan in Ram staat, ben ik me zeer bewust van de aantrekkingskracht van energie die dit maar al te vaak astrologisch onverenigbare duo kan hebben. Deze heeft een vurige uitbarsting van standvastigheid die wordt uitgeblust door obstakels, strijd, maar ook door het creëren van moeilijke transformaties die, als ze worden getrotseerd, alleen maar voor disharmonie kunnen zorgen, vooral tijdens de Nieuwe Maan in Ram. Maar met de Volle Maan in Ram creëert dit een krachtige positie in de dierenriem voor mensen die geboren zijn met een Ram Maan, die creativiteit, standvastigheid en een onnatuurlijk vermogen om de creatie te zien die net voorbij de barrières van vernietiging bestaat, aanwakkert.

Krijg een lezing op basis van jouw sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Omwille van het argument zullen we in dit voorbeeld de Maankaart in Tarot gebruiken als representatief voor de Maan aan onze hemel. De algemeen aanvaarde norm hiervoor is dat de Maankaart Vissen vertegenwoordigt, maar dit maakt deel uit van een groter geheel van werk dat ik zal uitgeven, waarin dit als een misvatting zal worden uitgelegd. Dat wil niet zeggen dat de ene meer juist is dan de andere, maar de Maankaart wordt geassocieerd met de elementen van het onderbewustzijn, wat zeer indicatief is voor de energieën van de Maan en haar symboliek door de geschiedenis heen. In het "Thoth"-deck wordt de Maan beschreven als "de doorgang van duisternis die moet worden doorkruist om het licht te zien."

De Keizerskaart vertegenwoordigt de Ram, die staat voor verovering, strijd en uiteindelijke overwinning. Hier volgt het pad van iemand met de Maan in Ram deze energiestroom door zijn emoties, zoals beschreven door de Keizerskaart. Als we de betekenissen van de Maankaart nemen, vooral met de implicaties van een moeilijke tijd die voor ons ligt en die hoogst noodzakelijk is ("de doorgang van duisternis die moet worden doorkruist") om kracht en standvastigheid te creëren ("om het licht te zien") en kijken naar de aard van verovering, strijd en overwinning die allemaal in één kaart verpakt zijn, dan zou de Maankaart de strijd vertegenwoordigen. Dit is waar creativiteit en ambitie niet altijd samenkomen, en ongeveer de helft van de tijd zal de ambitie groter zijn dan de betrokken creativiteit en de andere helft zou een wereld aan creativiteit zijn zonder ambitie om het uit te voeren. Dit is waar het gemakkelijk is om de aard van het evenwicht te zien dat in het heelal bestaat, zelfs als het evenwicht is niet altijd op een gelijkmatig verdeelde manier. De aard van de Volle Maan in Ram zal zorgen voor een energie die agressief kan overkomen.

Zonnetekens in Ram zullen in deze periode een veel betere positie van voorwaartsheid hebben, omdat dit kan helpen om een groter initiatief vanuit het onderbewustzijn te creëren, dat de Ram-emoties zal dicteren, waardoor ze standvastigheid in hun acties zullen creëren. Zon in Weegschaal-individuen zullen de dingen echter veel moeilijker vinden, vanwege het ongelijke evenwicht dat gevoeld kan worden, maar als de dingen zich van deze positie beginnen te verwijderen, zullen Weegschalen hun vastberadenheid beginnen te versterken om veel duidelijker het evenwicht te zien dat in staat is om hun meer deugdzame houdingen te brengen. Voorzorgsmaatregelen nemen en zich bewust zijn van deze energie kan echter zeker helpen om de moeilijkheden die hierdoor kunnen ontstaan beter te zien, maar er niet bij stilstaan als een negatieve houding is ook iets waar rekening mee moet worden gehouden.

Voor iedereen kan de Maan in Ram energie creëren die rusteloosheid in de hand werkt, maar het vinden van manieren om te ontspannen terwijl je toch actief blijft, zal in deze periode nuttig zijn. Voor het werk is het gemakkelijk om creatieve posities te zien van het ene idee naar het andere te springen, waarbij het moeilijker kan zijn om je te concentreren. In de omgang met iedereen, van vrienden tot familie, van echtgenoten tot collega's, kunnen de gemoederen snel verhitten en ontploffen, door onstuimige handelingen die beledigend lijken, zelfs als er geen aanstoot aan werd gegeven. De tijd nemen om na te denken over hoe je acties een ander kunnen beïnvloeden, is heel belangrijk om een positievere houding aan te nemen.

Wat staat er in de sterren voor jouw toekomst? Doe vandaag nog een astrologische reading!>

Nieuwe Maan in Weegschaal

Op 7 oktober om 21:10 uur EST staat de Nieuwe Maan in Weegschaal, wat in de Tarot wordt bepaald door de twee van zwaarden. In de Kleine Arcana is dit de positie die het dichtst bij Gerechtigheid ligt. Het beeldt typisch de positie van een vrouw af, met haar rug naar de maansikkel en de oceaan, met twee zwaarden gekruist voor haar, terwijl zij geblinddoekt is. Dit stelt niet alleen de blindheid van gerechtigheid voor, maar het toont ook de instelling van vrede en rust die van binnenuit kan worden uitgestraald.

Wees voorzichtig, gedurende deze tijd, om niet toe te staan dat het intellect wordt onderdrukt door posities van liefde. Beide kunnen vinden evenwicht, en vaak is liefde in staat om posities voor ons te creëren die ons in staat stellen om met ons hart te denken in tegenstelling tot ons verstand, waardoor spijt ontstaat. Dit is de uitdaging die de Maan in Weegschaal ons kan stellen, maar als we onszelf toestaan een houding te voelen die posities van openheid creëert voor beide kanten van de weegschaal, is het veel gemakkelijker deze posities in een helderder hoedanigheid te zien.

De Nieuwe Maan in Weegschaal is een geweldige tijd om na te denken over de posities die zich tijdens de Zon in Weegschaal hebben kunnen voordoen, en veel te vaak geldt dit, vanwege sommige van de uiteindelijke posities die zich kunnen aandienen. Wanneer deze introspectie wordt opgedaan, vooral in termen van wat we zien gebeuren op een maatschappelijke schaal, zijn we in staat om inzichten te verwerven over waar ware gerechtigheid uit voort kan komen. Inzicht in de manieren waarop we vooruit kunnen komen, zonder iets onder dwang te houden, kan een grotere houding creëren voor hoe we in staat zijn liefde levendiger te voelen en de benarde omstandigheden van anderen te begrijpen, vooral in termen van hoe we de wereld kunnen beïnvloeden door zoiets simpels als een stem bij de stembus.

Voor mensen met de Zon in Ram, zal dit een meer ingetogen energie kunnen creëren. Watertekens zullen meer evenwicht kunnen vinden, waardoor een positie ontstaat waarin men de naderende feestdagen kan doorstaan. Dit kan een houding creëren om vooruit te kijken naar wat het einde van het jaar zal brengen, maar het kan ook een houding ontwikkelen om emoties te communiceren die op anderen als moeilijk kunnen overkomen.

Over de auteur:

Psychic Draven Grey maakt sinds april 2004 deel uit van de Keen-gemeenschap. Hij doet readings op professionele basis sinds 2000. Hij gebruikt Tarot en Astrologie in combinatie met zijn natuurlijke vermogens van helderziendheid en empathie. Hij helpt anderen graag hun weg te vinden naar liefde en geluk.

Krijg vandaag nog een reading van helderziende Draven Grey! Klik hier voor een uitgebreide reading.