Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maagd man vissen vrouw verenigbaarheid

Wanneer tegengestelde tekens elkaar aantrekken, zijn compromissen en communicatie vaak de sleutel om bij elkaar te blijven. Vissen en Maagd hebben in dat opzicht geluk, want beiden zijn attente, gevoelige zielen die er alles aan zullen doen om elkaar te laten glimlachen. Als deze twee willen dat het werkt, zullen ze genieten van een relatie gevuld met tederheid en warmte.

Er is gewoon iets met Vissen dat anderen dwingt om voor haar te zorgen, en dit trekt de diep toegewijde Maagd aan. Misschien is het haar charmante kwetsbaarheid, of haar bescheiden behoefte aan constante aandacht. Wanneer gepaard met een Vissen, is het alleen maar natuurlijk voor Maagd's plichtsgetrouwe kant naar buiten te komen, en hij zal zijn liefde uiten met daden van dienstbaarheid. Dit kan de afwas zijn, of haar boodschappen doen, of ervoor zorgen dat haar koffie 's ochtends klaar staat.

Als deze liefdestaal haar hart raakt, zal de Vissen onbaatzuchtig teruggeven. Ze is een van de meest hopeloze romantici in de dierenriem en loopt vaak het gevaar haar identiteit te verliezen aan degene van wie ze houdt. Daarom zal Vissen iemand nodig hebben die respect en waardigheid hoog in het vaandel heeft staan, en iemand die er geen misbruik van zal maken als zij alles geeft. Maagd is het type dat ervoor zal zorgen dat zijn vrouw nooit vergeet haar waarde.

Als een aarde-teken kan Maagd haar ook met beide benen op de grond houden, omdat de emoties van een Vissen - zelfs als ze door liefde worden gemotiveerd - in een stroomversnelling kunnen raken. Het kan een achtbaan zijn, vooral wanneer haar idealistische verwachtingen botsen met de realiteit van het leven. Aan de andere kant kan haar positieve kijk een mooi evenwicht bieden wanneer Maagd vast komt te zitten in de details. Hij kan veel te veel nadenken, en dat staat zijn doelen in de weg.

Als het op intimiteit aankomt, mag Maagd's zachtaardigheid nooit verward worden met een gebrek aan passie. Hij neemt het vrijen serieus, en emotionele banden winnen het altijd van toevallige ontmoetingen. Zodra Maagd weet dat hij zijn partner kan vertrouwen, gaan alle remmingen de deur uit. Het zal in zijn aard liggen om elk van je verlangens te leren kennen. Hij kan je zelfs helpen sensaties te ontdekken waarvan je het bestaan niet wist. Onthoud dat hij er in de slaapkamer op uit is om te behagen.

En als hij dat doet, zal Vissen alleen maar meer en meer willen van wat Maagd te geven heeft. Emotionele verbindingen zijn net zo belangrijk voor Vissen, en ze zal wederkerig zijn met een ongebreidelde intensiteit. Het beste deel? Ze is een zeer intuïtief waterteken. Ze kan de behoeften van haar geliefde aanvoelen zonder dat hij ook maar een woord hoeft te zeggen. Ze zal weten wanneer ze hem moet laten domineren en wanneer het haar beurt is om de controle over te nemen. Naarmate hun vertrouwen en intimiteit groeit, zal ook hun liefde groeien.

Hoe ver kunnen ze gaan?

Zelfs al passen Vissen en Maagd perfect bij elkaar in de slaapkamer, hun tegengestelde persoonlijkheden hebben de neiging om in de weg te staan. Zij droomt graag, maar hij is gefocust op tastbare details. Maagd heeft altijd graag een actieplan, of het nu thuis is of op het werk. Dit gaat echt niet goed samen met haar vlotte aard. Terwijl zij het prima vindt om de dingen te nemen zoals ze komen, bekijkt Maagd liever alle invalshoeken. Omdat Vissen op haar intuïtie vertrouwt, heeft ze geen geduld voor mensen die het grotere plaatje niet kunnen zien, of voor mensen die te veel stress hebben. Voor haar openbaart het antwoord zich altijd, dus waarom zou je je zorgen maken?

Zij is ook een emotiebol, maar blijft liever weg van het drama. Als hij probeert te helpen door haar advies te geven over hoe ze haar leven moet inrichten, zou ze dat als een persoonlijke aanval kunnen opvatten. Nee, je bent geen warhoofd. Hij wil gewoon dat je je dag beter plant zodat je je niet de hele tijd hoeft te haasten. En nee, je bent niet slecht met geld. Hij wil gewoon dat je een budget maakt, zodat je altijd extra hebt voor een regenachtige dag. Vissen zullen het nodig hebben om leer dat in zijn kern, Maagd alles draait om zelfverbetering. Het enige wat hij wil is hetzelfde voor zijn partner.

Als je je afvraagt hoe ver Vissen en Maagd kunnen gaan in hun relatie, neem dan contact op met een helderziende adviseur op Keen. Zij zijn experts op het gebied van liefde en relaties, en staan klaar om live, professionele advies.